Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Maxi-Cosi Rodi AirProtect Berry Pink

Zobraziť katalóg
Maxi-Cosi Rodi AirProtect Berry Pink
Autosedačka pre deti od 15 kg do 36 kg (vekové rozpätie od 3,5 - 12 rokov)
Kód:  FOB392
Maxi-Cosi Rodi AirProtect Berry Pink Predaj skončil

Maxi-Cosi Rodi AirProtect Berry Pink

Detská autosedačka Rodi AirProtect značky Maxi-Cosi zaistí bezpečné prevážanie dieťaťa v automobile. Sedačka je určená pre deti od 3,5 do 12 rokov, s váhou 15 až 36 kg. Disponuje unikátnou technológiou pre ochranu v prípade bočných nárazov a jedinečnou polohou pre relaxáciu počas jazdy.

Špeciálne vyvinutá technológia AirProtect - vyvinutá pena v opierke hlavy je zabalená v perforovanom obale, v prípade nárazu absorbuje postupným vyfukovaním vzduchu a tým chráni oblasť hlavy oveľa bezpečnejšie, než akékoľvek iné autosedačky. Je vybavená praktickými vodičmi na pásy, ktoré zaručujú správne vedenie pásu. Pre ešte väčšiu stabilitu môžete využiť špeciálne kotevné úchytky, ktorú nájdete za opierkou hlavy.

Každá mamička ocení ľahkú údržbu, poťah sa dá zložiť a prať. Autosedačka Rodi AirProtect je vyrobená z kvalitných materiálov a pre dieťa je veľmi pohodlná. Autosedačka bude rásť s vaším dieťaťom, možno ju výškovo nastaviť, opierka na hlavu a automobilový pás tak budú vždy v správnej pozícii. Autosedačku upevníte ju pomocou 3 bodového bezpečnostného pásu. Je vybavená praktickými vodičmi na pásy, ktoré zaručujú správne vedenie pásu. Hodí sa do väčšiny automobilov.

Parametre a špecifikácie:

  • Norma EU: R44 / 04
  • Hmotnosť: 5,1 kg
  • Šírka sedu: 27 cm
  • Dĺžka opierky chrbta: 60 cm
  • Farba: ružová

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Maxi-Cosi Rodi AirProtect Berry Pink
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Maxi-Cosi Rodi AirProtect Berry Pink.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií