AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

AEG PHE 5642 sivá

Zobraziť katalóg
AEG PHE 5642 sivá
4,3 22 hodnotení
Elektrický pilník 4 vymeniteľné valčeky, brúsiaca vložka otočná o 360°, ergonomická rukoväť, 2x 1.5 fV (UM3/AA/LR6), batérie nie sú súčasťou balenia
Kód:  EAV2143a Produktové číslo:  PHE5642 šedá Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

AEG PHE 5642 sivá

Rozmaznávajte svoje nohy, aby boli zdravé, krásne a príťažlivé! Je koniec stvrdnutej kože na pätách, máme pre vás riešenie! Manikúra a pedikúra AEG RP 5642 je špeciálna pomôcka, ktorá vám nahradí pemzu na nohy. Tento špeciálny nástroj vám uľahčí neustály boj s tvrdou pokožkou vašich nôh! Pedikúra má veľmi jednoduché použitie, stačí ju len priložiť k miestu, ktoré je potrebné ošetriť a spustiť prístroj. Ľahkými pohybmi plynulo prechádzajte po stvrdnutej koži, kým nie je dokonale hladká.

Pre celú rodinu


Pri používaní tohto prístroja je potrebné dbať na dôležité upozornenia výrobcu. Výrobok je určený výhradne k obrusovaniu mozoľov a stvrdnutej kože. Prístroj má ergonomickú rukoväť a štyri výmenné valčeky, takže ho môžu používať aj ďalší členovia rodiny. Valčeky sa vymieňajú jednoduchým spôsobom.

Rozmaznávajte vaše nohy


Kompletná starostlivosť o vaše nohy je dôležitá nielen v lete. Pokožka na chodidlách je jednou z najnamáhanejších častí tela a ak si ju chcete udržať jemnú a mäkkú, je nutné ju pravidelne obrusovať a po kúpeli ju ošetrovať vhodnými zvláčňujúcimi a vyživujúcimi krémami. Prístroj je bezpečný, odstráni mozole a stvrdnutú kožu, ale neporaní vás. Starajte sa o svoje nohy, budú krásnym doplnkom vášho tela!

Použitie:
Priložte k pokožke a jednoduchým spôsobom kožu obrusujte. Výmenné valčeky môžu poslúžiť aj ostatným členom rodiny, pre lepšie rozpoznanie valčekov má každý člen rodiny svoju farbu.

Čistenie pemzy:
K odstráneniu obrúsených častíc a na udržanie výrobku v trvalo čistom stave používajte čistiacu kefku.

Obsah balenia:

  • 4 farebné valce
  • Čistiaca kefka


Napájanie:
2 alkalické batérie AA LR6 - nie sú súčasťou balenia
 

Parametre a špecifikácia

Počet nadstavcov
4 Hotovo!
Typ napájania
Batériové Hotovo!
Prídavné batérie
AA (tužková) Hotovo!
Počet rýchlostí
1 Hotovo!
Súčasť balenia
kefka na čistenie Hotovo!

Vybavenie a funkcie

Počet nadstavcov
4 Hotovo!

Napájanie

Typ napájania
Batériové Hotovo!
Prídavné batérie
AA (tužková) Hotovo!

Počet rýchlostí

Počet rýchlostí
1 Hotovo!

Vlastnosti

Súčasť balenia
kefka na čistenie Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Již delší dobu vlastním el.pilník AEG PHE 5642. Tudíž potřebuji náhradní válečky. Nevím jak je objednat. Děkuji za případné zprostředkování. K. Dias

Diskusia a poradňa k AEG PHE 5642 sivá
Príslušenstvo pre AEG PHE 5642 sivá Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AEG PHE 5642. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte AEG PHE 5642 Grau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte AEG PHE 5642 Grau. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: AEG PHE 5642 szürke.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií