AlzaPlus+ děti Protiplnění

ALORI Balíček pre čistú kúpeľňu

Zobraziť katalóg
ALORI Balíček pre čistú kúpeľňu
4,5 2 hodnotení
Čistiaca súprava – pre čistú kúpeľňu, obsahuje čistič kúpeľní, wc čistič, čistič okien a handričku
Kód:  CIS848 Produktové číslo:  8594195501586 Stránky výrobcu
ALORI Balíček pre čistú kúpeľňu Predaj skončil

ALORI Balíček pre čistú kúpeľňu

Tento praktický ALORI Balíček pre čistú kúpeľňu predstavuje komplexné riešenie upratovania a údržby celej vašej kúpeľne. Čistiace produkty od ALORI si poradia aj so zašlou špinou, nepoškodia čistený povrch a zanechajú vašu kúpeľňu žiarivo čistú. Navyše ide o biologicky rozložiteľné prípravky bez obsahu parabénov, fosfátov a silikónov.

Kľúčové vlastnosti čistiacej sady ALORI Balíček pre čistú kúpeľňu

  • Praktická čistiaca sada od ALORI na upratovanie kúpeľne
  • Balíček obsahuje 3 čistiace nano prípravky a handričku z mikrovlákna
  • ALORI Čistič kúpeľne s dezinfekčným účinkom odstráni bez drhnutia vodný kameň, pleseň a baktérie
  • WC čistič ALORI je vďaka nano časticiam až o 80 % účinnejší ako bežné čističe
  • ALORI Čistič okien a zrkadiel s efektom proti zahmlievaniu obnovuje lesk a dlhodobo povrchy chráni pred zahmlením
  • Mikrovláknová handrička ALORI je vhodná na všetky druhy povrchov
  • Biologicky odbúrateľné prípravky bez obsahu parabénov, fosfátov a silikónov
  • Výhodné balenie šetrí vašu peňaženku

ALORI Čistič kúpeľne s dezinfekčným účinkom

Čisticí prostředek ALORI Čistič kúpeľne s dezinfekčným účinkom efektívne odstraňuje vodný kameň, pleseň a baktérie z chrómu, keramiky, keramických a mozaikových obkladov, nerezu a lakovaného plastu. V jedinom kroku povrchy hĺbkovo čistí a dezinfikuje, obnovuje a renovuje podklad, a to bez drhnutia či mechanického poškodenia. Obsiahnuté nano častice prenikajú usadeninami do všetkých nerovností a perfektne tak vyčistia aj zašlú špinu. Prípravok je vhodný na kohútiky, kachličky,dlažbu, plast, škáry a sklo. Praktický rozprašovač s detskou poistkou vám uľahčí jeho aplikáciu.

Použitie:
Odstráňte voľné nečistoty z povrchu a vždy pred aplikáciou navlhčite povrch. Naneste prípravok rovnomerne na plochu a nechajte 5 až 15 minút pôsobiť. Potom zotrite nečistoty utierkou alebo hubkou. Po vyčistení opláchnite vodou.

ALORI WC čistič

ALORI Nano WC čistič s obsahom nanočastíc je až o 80 % účinnejší v odstránení nečistôt a vodného kameňa ako bežné čističe. Vďaka gélovej konzistencii nesteká a môže tak dostatočne dlho pôsobiť na všetkých častiach toaletnej misy pre dokonalú čistotu. Čistič neobsahuje alkohol, parabény, fosfáty ani silikóny a vďaka svojej mimoriadnej účinnosti vám vydrží oveľa dlhšie ako ostatné WC čističe, takže šetrí vašu peňaženku aj životné prostredie.

Použitie:
Pomocou aplikátora naneste prípravok rovnomerne na čistený povrch a nechajte pôsobiť podľa potreby (1 – 5 minút). Na odstránenie silného znečistenia môžete použiť kefu alebo WC kefu. Vyčistený povrch opláchnite vodou. V prípade potreby opakujte celý postup.

ALORI Čistič okien a zrkadiel proti zahmlievaniu

Čistiaci prostriedok ALORI Čistič okien a zrkadiel s efektom proti zahmlievaniu sa stará o sklá, zrkadlá a ďalšie sklenené povrchy. Účinne ich vyčistí a zbaví všetkých nečistôt, a to bez nutnosti oplachovania vodou. Navracia sklám lesk a dlhodobo ich chráni pred zahmlením a znečistením. Jeho zloženie s unikátnou nanotechnológiou ľahko preniká usadenými nečistotami a účinne ich odstraňuje aj bez mechanického drhnutia. Prípravok sa vyznačuje hydrofóbnym efektom so samočistiacim účinkom.Praktický rozprašovač s detskou poistkou vám uľahčí jeho aplikáciu. Skvelý pomocník do každej domácnosti.

Použitie:
Naneste prípravok rovnomerne na čistený povrch a pomocou suchej handričky alebo mikrovláknovej utierky zotrite nečistoty. V prípade potreby celý postup zopakujte. Na dosiahnutie protizahmlievacieho efektu naneste prípravok rovnomerne na povrch v tenkej vrstve anechajte úplne zaschnúť, aby sa vytvoril ochranný film. Po tejto aplikácii povrch nestierajte ani neleštite

ALORI Handrička z mikrovlákna

Handrička z mikrovlákna od ALORI je praktickým pomocníkom v domácnosti. Je vhodná na všetky typy povrchov a môžete ju použiť na okuliare, optické šošovky, telefón, šperky, hodinky, elektroniku a mnoho ďalšieho. Praním handričky v mydlovej vode predĺžite jej životnosť.


Parametre a špecifikácia

XXL balení
Nie Hotovo!
Funkcie
Na vodný kameň Hotovo!
Vlastnosti
Univerzálne, Bez chlóru , Nano Hotovo!
Typ výrobku
Čstiče Hotovo!
Vlastnosti
Dezinfekčné, Na vodný kameň Hotovo!

XXL balenie

XXL balení
Nie Hotovo!

Funkcie

Funkcie
Na vodný kameň Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
Univerzálne, Bez chlóru , Nano Hotovo!

Typ výrobku

Typ výrobku
Čstiče Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
Dezinfekčné, Na vodný kameň Hotovo!
Poznámka:
Produktové línie: ALORI Balíček čističů 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ALORI Balíček pro čistou koupelnu. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ALORI Clean fürdőszobai csomag.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií