AlzaPlus+ děti Protiplnění

ALORI Balíček na čistenie a ochranu kože

Zobraziť katalóg
ALORI Balíček na čistenie a ochranu kože
4,5 2 hodnotení
Čistiaca súprava – na čistenie a ochranu kože, obsahuje čistič a impregnáciu na kožu
Kód:  CIS852 Produktové číslo:  8594195501623 Stránky výrobcu
ALORI Balíček na čistenie a ochranu kože Predaj skončil

ALORI Balíček na čistenie a ochranu kože

Kúpte si praktický ALORI Balíček na čistenie a ochranu kože, ktorý poskytne tú najlepšiu starostlivosť všetkým koženým výrobkom, ako je kožený nábytok, kabelky, topánky, opasky či jazdecké potreby. Čistiaci prostriedok ALORI Impregnácia kože sa stará o kožu, hĺbkovo ju regeneruje a dodáva výživu. V jedinom kroku obnovuje a renovuje jej vzhľad a zanecháva ju vláčnu, lesklú a hebkú na dotyk. Vytvára antistatickú ochranu a zároveň chráni kožu pred popraskaním a opätovným zašpinením. Vďaka unikátnemu zloženiu s nano časticami spevňuje povrch kože, čím zabraňuje jej opotrebovaniu. Čistiaci prostriedok ALORI Čistič na kožu jednoducho odstráni nečistoty, navráti koži pružnosť a jemnosť a oživí pôvodné farby. Obidva prípravky sú opatrené praktickým rozprašovačom s detskou poistkou na jednoduchú aplikáciu. Produkty od ALORI sú biologicky odbúrateľné, neobsahujú parabény, fosfáty a silikóny.

Kľúčové vlastnosti čistiacej sady ALORI Balíček na čistenie a ochranu kože

  • Sada od ALORI pre starostlivosť o kožené výrobky
  • Balíček obsahuje dva nano produkty – čistič na kožu a impregnačný prípravok
  • ALORI Impregnácia kože zabraňuje popraskaniu kože, hĺbkovo kožu regeneruje, vyživuje a chráni proti opotrebeniu
  • ALORI Čistič na kožu účinne odstraňuje nečistoty a škvrny
  • Obidva prípravky sú opatrené praktickým rozprašovačom s detskou poistkou na jednoduchú aplikáciu
  • Biologicky odbúrateľné prípravky bez obsahu parabénov, fosfátov a silikónov

ALORI Impregnácia kože

Čistiaci prostriedok ALORI Impregnácia kože sa stará o kožu, hĺbkovo ju regeneruje a dodáva výživu. V jedinom kroku obnovuje a renovuje jej vzhľad a zanecháva ju vláčnu, lesklú a hebkú na dotyk. Vytvára antistatickú ochranu a zároveň chráni kožu pred popraskaním a opätovným zašpinením. Vďaka unikátnemu zloženiu s nano časticami spevňuje povrch kože, čím zabraňuje jej opotrebovaniu. Vytvára membránu, ktorá neprepúšťa kvapky vody a nečistoty. Zároveň neuzatvára póry a umožňuje koži dýchať. Prípravok je vhodný na kožený nábytok, kabelky, topánky, opasky či jazdecké potreby.

Použitie:
Naneste prípravok rovnomerne iba na vyčistený povrch a hubkou alebo mikrovláknovou utierkou rozotierajte krúživým pohybom až do jeho vstrebania. Nechajte prípravok úplne zaschnúť a potom kožu vyleštite čistou a suchou handričkou alebo mikrovláknovou utierkou. V prípade potreby celý postup zopakujte.

ALORI Čistič na kožu

Čistiaci prostriedok ALORI Čistič na kožu v jedinom kroku jednoducho odstráni nečistoty, navráti koži pružnosť a jemnosť a oživí pôvodné farby. Je vhodný na všetky kožené výrobky, ako je nábytok z pravej kože, kabelky, kožené odevy, topánky, autosedačky, kombinézy, opasky či jazdecké potreby. Jeho zloženie obsahuje nano častice, ktoré prenikajú do všetkých nerovností a rozpúšťajú aj hlboko usadenú špinu. Zanecháva povrchy nemastné, vláčne a pružné a predlžuje ich životnosť. Prípravok rýchlo zasychá a nezostávajú po ňom žiadne stopy.

Použitie:
Naneste prípravok rovnomerne na čistený povrch a nechajte pôsobiť 1 až 5 minút. Použite mikrovláknovú utierku alebo drevenú kefku a krúživými pohybmi vyčistite podľa potreby. Zotrite nečistoty suchou handričkou alebo utierkou a nechajte koženku úplne vyschnúť. V prípade potreby celý postup zopakujte.


Parametre a špecifikácia

XXL balení
Nie Hotovo!
Objem
0,5 l Hotovo!
Hmotnosť
0,5 kg Hotovo!
Typ povrchu
Koža Hotovo!
Vlastnosti
Nano Hotovo!

XXL balenie

XXL balení
Nie Hotovo!

Objem

Objem
0,5 l Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
0,5 kg Hotovo!

Typ povrchu

Typ povrchu
Koža Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
Nano Hotovo!
Produktové línie: ALORI Balíček čističů 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ALORI Balíček pro čistění a ochranu kůže . Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ALORI csomag a tisztításhoz és a bőr védelméhez.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií