AlzaPlus+ drogerie MPLA316412

ALORI Balíček na kompletné upratovanie

Zobraziť katalóg
ALORI Balíček na kompletné upratovanie
4,5 2 hodnotení
Čistiaca súprava – na kompletné upratovanie, obsahuje sedem rôznych čistiacich prostriedkov a dve handričky
Kód:  CIS851 Produktové číslo:  8594195501616 Stránky výrobcu
ALORI Balíček na kompletné upratovanie Predaj skončil

ALORI Balíček na kompletné upratovanie

Tento praktický ALORI balíček na kompletné upratovanie predstavuje komplexné riešenie upratovania celej domácnosti alebo kancelárie. Obsahuje sedem čistiacich produktov a dve mikrovláknové utierky. Nájdete v ňom najpredávanejšie ALORI prípravky, ktoré zrýchlia a zjednodušia vaše pravidelné upratovanie. Navyše ide o biologicky rozložiteľné prípravky bez obsahu parabénov, fosfátov a silikónov.

Kľúčové vlastnosti čistiacej sady ALORI Balíček na kompletné upratovanie

  • Praktická čistiaca sada od ALORI na kompletné upratovanie domácnosti alebo kancelárie
  • Balíček obsahuje 7 čistiacich nano prípravkov a 2 mikrovláknové utierky
  • ALORI Čistič textilu a čalúnenia obnovuje pružnosť vlákien, regeneruje ich a oživuje farby
  • Neutralizátor zápachu ALORI zanecháva príjemnú sviežu vôňu a pocit čistoty
  • ALORI Čistič okien zaistí vysoký lesk sklenených povrchov
  • ALORI Čistič na podlahy hĺbkovo čistí, obnovuje a renovuje
  • Čistič vodného kameňa ALORI premium rozpúšťa silné usadeniny a dlhoročný povlak vodného kameňa bez drhnutia
  • ALORI Čistič kuchyne odstraňuje mastnotu a pripálené zvyšky jedla
  • Leštenka na nábytok ALORI zabraňuje opätovnému usadzovaniu prachu vďaka antistatickému účinku
  • Utierka ALORI sa ľahko sa udržuje, možno ju prať pri teplote 40 °C
  • Biologicky odbúrateľné prípravky bez obsahu parabénov, fosfátov a silikónov
  • Výhodné balenie šetrí vašu peňaženku

Čistič textilu a čalúnenia ALORI

Čistič textilu a čalúnenia ALORI účinne odstraňuje škvrny a všetky nečistoty z oblečenia, kabeliek, obrusov, závesov, čalúneného nábytku, vankúšov, obliečok či autosedačiek. Navracia vláknam pružnosť, regeneruje ich a oživuje farby. Vďaka unikátnej nanotechnológii čistí vlákno po celej dĺžke a rozpustenú nečistotu vyťahuje na povrch. Prípravok je vhodný na tkané i netkané textílie, mikroplyš, koberce, poťahové látky, textilné vlákna, technické látky a vlákna. Praktický rozprašovačs detskou poistkou vám uľahčí jeho aplikáciu.

Použitie:
Ľahko povrch navlhčite. Nastriekajte na neho prípravok a nechajte ho podľa miery znečistenia pôsobiť 5 až 10 minút. Na odolnú špinu použite jemnú kefku a vytvorte aktívnu penu, ktorú potom zotrite do suchej mikrovláknovej utierky. Pri miernejšomznečistení nechajte pôsobiť a potom utrite do sucha mikrovláknovou utierkou.

Neutralizátor zápachu ALORI

Čistiaci prostriedok ALORI Neutralizátor zápachu je skvelým pomocníkom v domácnosti na účinné odstránenie nepríjemných pachov napríklad z cigariet, jedla, dymu či zvierat. Jeho prednosťou je, že zápach iba neprekrýva, ale ho ničí úplným rozložením a zabraňuje tak jeho ďalšiemu šíreniu priestorom. Prípravok navodzuje pocit čistoty a zanecháva príjemnú sviežu vôňu. Je vhodný na koberce, sedačky, záclony, oblečenie, obuv, obliečky či autosedačky. Možno ho použiť aj do odpadkovéhokoša, v kancelárii, aute alebo na pelechy zvierat. Praktický rozprašovač s detskou poistkou vám uľahčí aplikáciu.

Použitie:
Pomocou rozprašovača nastriekajte prípravok zo vzdialenosti 30 cm priamo na zdroj zápachu aj na jeho okolie.

Čistič okien ALORI

Vyskúšajte unikátny ALORI Čistič okien, ktorý skráti umývanie okien na polovicu! Čistiaci prípravok je určený na všetky sklenené povrchy v domácnosti i sklá auta (vrátane čelného skla), ktorým zabezpečí vysoký lesk. Obsiahnuté nanočastice vnikajú do pórov skla a vyhladzujú jeho povrch, čo znemožňuje ľahké priľnutie nečistôt na vyčistený povrch. Pri umývaní okien či skiel prípravkom od ALORI nepotrebujete žiadnu vodu, stačia vám len dve utierky (ideálne z mikrovlákna). Čistič navyše obsahuje vosky,ktoré odpudzujú vodu a na oknách tak nezostávajú šmuhy po dažďových kvapkách. Prípravok vytvára ultratenkú, neviditeľnú, hydrofóbnu vrstvu s ochranou proti následnému znečisteniu, prilepeniu hmyzu, odtlačkom rúk, usadzovaniu povlakov a oxidácii.

Použitie:
Pred aplikáciou prípravok vždy pretrepte. K aplikácii budete potrebovať 2 mikrovláknové utierky. Pomocou aplikátora naneste prípravok rovnomerne na čistený povrch. Neumývajte pred týmto čistením okno vodou, ale nastriekajte prípravok priamo na špinavé oknoalebo rámy okien. Jednou utierkou vyčistite okno a používajte ju na zotretie všetkej špiny z okien. Druhou čistou, suchou utierkou okno vyleštite. V prípade potreby opakujte celý postup. Takto vyčistený povrch je zároveň ošetrený voskom, ktorý prípravok obsahuje.

Čistič na podlahy ALORI

Tekutý čistič na podlahy ALORI je špeciálne vyvinutý na odstraňovanie extrémne odolnej špiny z linolea, PVC, vinylu a plávajúcich podláh. Veľmi rýchlo bez drhnutia povrchy hĺbkovo čistí, renovuje a obnovuje ich vzhľad, pričom ich mechanicky nepoškodzuje ani abráziou či eróziou. Podlahy chráni pred opotrebovaním. Prípravok obsahuje nanočastice prenikajúce aj do najmenších nerovností povrchu, kde rozpúšťajú usadené nečistoty. Zároveň vytvára neviditeľnú vrstvu na ochranu podlahy predopätovným znečistením a opotrebovaním.

Použitie:
Rozrieďte prípravok s vodou. V prípade silného znečistenia aplikujte nezriedený prípravok priamo na podlahu, rozpeňte kefkou, nechajte pôsobiť a potom zotrite suchou handričkou alebo hubkou. Nepoužívajte na dlažby.

Čistič vodného kameňa ALORI premium

Čistič vodného kameňa ALORI premium účinne odstraňuje aj ročný nános vodného kameňa. Jeho zloženie je obohatené o nano častice, ktoré preniknú silnými usadeninami vodného kameňa a dostanú sa do všetkých nerovností. Povrchy dokonale vyčistí a obnoví ich lesk. Čistiaci prostriedok je vhodný pre použitie na chróm, sklo, keramiku, keramické obklady, nerez a lakovaný plast. Vďaka gélovej konzistencii nesteká a je tak ideálny aj na čistenie zvislých plôch. Balenie s praktickoupumpičkou umožňuje jednoduchú aplikáciu a zaručuje nízku spotrebu.

Použitie:
Nastriekajte čistič vodného kameňa ALORI na navlhčený povrch a nechajte chvíľu pôsobiť. Potom opláchnite alebo zotrite vlhkou handričkou. Prípravok nie je vhodný na čistenie dlažby a zrkadiel.

Čistič kuchyne ALORI

Čistiaci prostriedok ALORI Čistič kuchyne je skvelým pomocníkom pri udržaní poriadku v kuchyni. Účinne odstraňuje mastnotu, pripálené zvyšky jedla, oleje a tuky z obkladov, dreva a plastových povrchov. Povrchy čistí rýchlo a bez nutnosti drhnutia. Nepoškodzuje ich abráziou a zanecháva ich neškodné pre potraviny. Vďaka nanotechnológii si poradí aj s veľmi odolnou špinou a zároveň vytvára neviditeľnú vrstvu so samočistiacim účinkom. Prípravok je vhodný na všetky typy pracovnýchdosiek a kuchynskú linku. Praktický rozprašovač s detskou poistkou vám uľahčí jeho aplikáciu.

Použitie:
Odstráňte voľné nečistoty z povrchu a vždy pred aplikáciou navlhčite povrch. Naneste prípravok rovnomerne na plochu a nechajte 5 až 10 minút pôsobiť. Potom zotrite nečistoty utierkou alebo hubkou. Po vyčistení opláchnite vodou. V prípade potreby postupopakujte.

Leštenka na nábytok ALORI

Čistiaci prostriedok ALORI Leštenka na nábytok je vyvinutý na starostlivosť o drevené, lakované a syntetické povrchy. V jedinom kroku ich vyčistí, obnoví a zrenovuje ich vzhľad. Dodá nábytku vysoký lesk a predĺži jeho životnosť. Vytvára antistatickú ochranu proti usadzovaniu prachu, ktorá zároveň zabraňuje množeniu baktérií a plesní a zanecháva tak hygienický povrch. Zloženie s unikátnou nanotechnológiou uľahčuje následnú údržbu. Prípravok je vhodný na kuchynské dvierka, šuplíkya dosky, lakované dosky stolov, dvere, zárubne či parapety. Praktický rozprašovač s detskou poistkou vám uľahčí jeho aplikáciu.

Použitie:
Naneste prípravok rovnomerne na čistený povrch a nechajte pôsobiť 1 až 2 minúty. Pomocou suchej mikrovláknovej utierky nečistoty zotrite.

Utierka ALORI

Utierka praktických rozmerov je určená na každodenné použitie. ALORI z mikrovlákna sa ľahko udržuje, možno ju prať pri teplote 40 °C bez aviváže.


Parametre a špecifikácia

XXL balení
Nie Hotovo!
Určenie
Do kúpeľne Hotovo!
Určenie
Univerzálne použitie Hotovo!
Funkcie
Na leštenie Hotovo!
Vlastnosti
Univerzálne, Bez chlóru , Nano Hotovo!

XXL balenie

XXL balení
Nie Hotovo!

Určenie

Určenie
Do kúpeľne Hotovo!

Určenie

Určenie
Univerzálne použitie Hotovo!

Funkcie

Funkcie
Na leštenie Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
Univerzálne, Bez chlóru , Nano Hotovo!

Typ povrchu

Typ povrchu
Lesklý Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
Proti prachu Hotovo!

Typ povrchu

Typ povrchu
Na vinylové podlahy, Na linoleum, Na plávajúce podlahy Hotovo!

Typ

Typ
Čstiče Hotovo!
Viac parametrov
Produktové línie: ALORI Balíček čističů 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ALORI Balíček pro kompletní úklid. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ALORI csomag a teljes tisztításhoz.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií