AlzaPlus+ drogerie Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

AlzaEco divoký grep na podlahy 1 l

Zobraziť katalóg
AlzaEco divoký grep na podlahy 1 l
4,6 31 hodnotení
Ekologický čistiaci prostriedok – na podlahy, 1000 g - 3,79 €/1 kg
Kód:  CIS478 Produktové číslo:  8594018045624 Stránky výrobcu

AlzaEco divoký grep na podlahy 1 l

Chcete sa dozvedieť viac o značke AlzaEco? Objavte jeho hlavné výhody a zistite, prečo mu dôveruje už viac ako 80 000 zákazníkov. Pripravte sa na ekologické dobrodružstvo!

Multifunkčný čistiaci prostriedok na podlahy a na upratovanie všetkých podlahových krytín.

Český výrobok

český výrobok

Netestované na zvieratách

netestované na zvieratách

Šetrný k peňaženke

šetrný k peňaženke

Šetrný k prírode

šetrný k prírode

Recyklujeme a separujeme

recyklujeme a separujeme

Dermatologicky testované

dermatologicky testované


Pretože na prírode záleží

Čistiaci prostriedok na podlahové krytiny AlzaEco divoký grep je z 95 % prírodného pôvodu. Všetky aktívne čistiace zložky majú rastlinný pôvod a preto sú ľahko biologicky rozložiteľné. Vďaka tomu je možné čistiaci prostriedok AlzaEco divoký grep používať aj so septikmi a domácimi čističkami.

95%

prírodných zložiek

Odstráni aj tie najodolnejšie škvrny

Zloženie čistiaceho prostriedku AlzaEco divoký grep je založené na použití minerálov a rastlinných ingrediencií a preto si poradí aj s tými najodolnejšími nečistotami pri všetkých druhoch podlahových krytín.

rastlinné

ingrediencie


na dokonale čisté podlahy

Na účinné umytie podlahových krytín bohato postačí 15 ml čistiaceho prostriedku AlzaEco divoký grep rozmiešaného v 5 litroch teplej vody. Čistiaci prostriedok zbaví vaše podlahy aj tých najodolnejších nečistôt.

15 ml

na 5 l vody


Zelený bod

zelený bod

Ide o ochrannú známku, ktorá hovorí, že za obal produktu nesúci toto logo bol uhradený finančný príspevok organizácii zaisťujúcej spätný odber a využitie obalového odpadu.

Životné prostredie

životné prostredie

Produkty AlzaEco boli vytvorené v súlade s prírodou a ich používaním celkom jasne podporujete životné prostredie. No nie je to bezva?

Nízkohustotný polyetylén

nízkohustotný polyetylén

Súčasťou je aj nízkohustotný polyetylén, ktorý môžete vhodiť do žltého kontajnera určeného na plasty. Všetko tak možno ľahko recyklovať.


AlzaEco

Po dlhých mesiacoch testovania a hľadania máme konečne pocit, že sme našli to najlepšie pre nás i pre našich zákazníkov. Zoznámte sa so značkou AlzaEco, značkou kvalitných produktov mysliacou na budúcnosť našu i našich detí.

Ekologické obaly sú navyše prispôsobené na bezpečné zasielanie, nie je preto potrebné plytvať ďalším obalovým či výplňovým materiálom.

AlzaEco tím

Veríme, že spoločne s vami dokážeme podporiť trvalo udržateľný rozvoj a hlavne umožníme budúcim generáciám žiť s prírodou vo vzájomnej harmónii a rovnováhe.

Dlhodobá snaha Alzy ísť ruka v ruke s životnom prostredí vyústila do projektu, na ktorého výsledky sme právom hrdí a dovoľujeme si ho predstaviť svojim zákazníkom. Trvalá udržateľnosť s dôrazom na ekológiu bola hlavná myšlienka, ktorá stála na počiatku celého programu. Naším cieľom bolo vytvoriť kvalitný ekologický produkt s vysokým podielom prírodných látok, ktorý bude svojím zložením maximálne šetrný k prírode. A aby sme našu pôvodnú myšlienku doviedli k dokonalosti, rozhodli sme sa tieto produkty ponúkať v moderných ekologických obaloch, Bag-in-Boxoch. Tie z hľadiska ľahkej recyklovateľnosti a minimálneho zaťaženia životného prostredia vyhovujú našej predstave skĺbiť ako vlastný ekologický produkt, tak jeho obal.




Obsah prírodných látok v produktoch AlzaEco, a čo sú to prírodné látky:
Prírodná látka sa nachádza v prírode a následne je fyzikálne upravovaná (čistená, mletá pod.). Ide o zeolity, enzýmy, soľ, kremičitany a pod. Látky prírodného pôvodu sú suroviny, ktorých základom sú prírodné látky (kokosový olej, jedlá sóda – hydrogénuhličitan sodný) a sú chemicky upravované, aby sa v nich docielili požadované vlastnosti. Zvyšné látky, ktoré nie sú zaradené ako prírodné, sú syntetického pôvodu a slúžia na parfumáciu, konzerváciu alebo ako rozpúšťadlá na zlepšenie vlastností výrobku a sú v prostriedku v takom množstve, aby neboli škodlivé pre zdravie a prírodu.
Všetky látky použité v prípravkoch AlzaEco spĺňajú podmienky európskej značky Ecolabel.
AlzaEco používa kokosulfát sodný (výborne biologicky odbúrateľný tenzid ako aeróbne tak i anaeróbne).

Výrobky AlzaEco používajú polyglukozidy, inak sa nazývajú aj cukrové estery a tie sú vyrábané z glukózy a nie sú na rozdiel od etoxylovaných alkoholov toxické pre vodné organizmy.

Certifikácia: ISO 9001: 2015 a 14001: 2015
ISO 9001: 2015 táto norma špecifikuje požiadavky na systémy manažérstva kvality na použitie v prípade, že je potrebné preukázať spôsobilosť organizácie na poskytovanie výrobkov, ktoré spĺňajú požiadavky zákazníka a aplikovateľné požiadavky predpisov.
ISO 14001: 2015  sa týka environmentálneho manažmentu a je určená výrobcom, dodávateľom a poskytovateľom služieb vo všetkých odboroch podnikania.

UPOZORNENIE: Pri zasiahnutí očí môže spôsobiť vážne podráždenie. Uchovávajte mimo dosahu detí. Po manipulácii starostlivo umyte ruky.


Zloženie

< 5 %: aniónové a neiónové povrchovo aktívne látky, parfum, pomocné látky, konzervačné látky

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť
1 000 g (1 kg) Hotovo!
XXL balení
Nie Hotovo!
Objem
1 l Hotovo!
Typ produktu
Čistiaci prostriedok Hotovo!
Určenie
Na podlahy Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
1 000 g (1 kg) Hotovo!

XXL balenie

XXL balení
Nie Hotovo!

Objem

Objem
1 l Hotovo!

Typ produktu

Typ produktu
Čistiaci prostriedok Hotovo!

Určenie

Určenie
Na podlahy Hotovo!

Typ povrchu

Typ povrchu
Všetky typy povrchu Hotovo!

Typ

Typ
Čstiče Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre AlzaEco divoký grep na podlahy 1 l Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AlzaEco divoký grep na podlahy 1 l. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: AlzaEco grapefruit illatú tisztítószer 1 liter.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií