AD homeoffice AD homeoffice

Aquaint 50 ml - prirodzená dezinfekčná voda

Zobraziť katalóg
Aquaint 50 ml - prirodzená dezinfekčná voda Expirácia do 30.6.2021
4,7 22 hodnotení
Dezinfekcia má schopnosť za pár sekúnd zabiť 99.9 % baktérií. Aquaint je 100 % prirodzená dezinfekčná voda na ruky, pokožku, ústa a iné časti tela. Je vhodná pre cumlíky, hryzátka, hračky, príbory, povrchy na kŕmenie, zariadenie toaliet, verejné prebaľovací miestnosti a pod.
Kód:  AVE095 Produktové číslo:  5060284980219
Aquaint 50 ml - prirodzená dezinfekčná voda Predaj skončil

Aquaint 50 ml - prirodzená dezinfekčná voda

Dezinfekcia Aquaint s objemom 50 ml je jedinečná 100 % prirodzená dezinfekčné voda určená na čistenie rúk, úst a pokožky tela, a to najmä citlivej pokožky najmenších detí. Veľkou prednosťou je jej zloženie tvorené iba vodou a prírodnou kyselinou chlórnu HClO, ktorú si vytvára ľudské telo samo na účinný boj s baktériami. Vyniká svojou schopnosťou v priebehu niekoľkých sekúnd zlikvidovať až 99,9 % baktérií. Vďaka svojim čistiacim a dezinfekčným účinkom je vhodná aj na dezinfekciu cumlíkov, hračiek, detských fliaš, hryzačiek, príborov, zariadení toaliet alebo verejných prebaľovacích miestností.

Dezinfekčná voda Aquaint je bez zápachu alebo chuti, nevysušuje pokožku, nelepí a nezanecháva žiadne zvyšky. Je dermatologicky a klinicky testovaná, neobsahuje žiadny alkohol. Ideálne je najmä na použitie na cestách a pri pobyte vonku s deťmi, kedy ich môžete spoľahlivo ochrániť pred baktériami.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Když nastrikám na dudlík, musím ho pak omýt, nebo rovnou mužu dat dítěti do pusinky? díky

Dobrý den, je to i na viry nebo jen bakterie?

Diskusia a poradňa k Aquaint 50 ml - prirodzená dezinfekčná voda
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Aquaint 50 ml - přirozená dezinfekční voda. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Aquaint - 50ml.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií