Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Alza dny mini Velikonoce AlzaBoxy Q1

AREON Home Perfume BL Eau d'Été 85 ml

Zobraziť katalóg
AREON Home Perfume BL Eau d'Été 85 ml
4,5 19 hodnotení
Vonné tyčinky – unikátny /difuzér/, určený do interiéru. Tvorí ho 10ks špeciálnych poréznych drevených tyčiniek a parfum, ktorý je vyrobený z prírodných ingrediencií. Vôňa vám vydrží niekoľko mesiacov, obzvlášť ak umiestnite sklenený flakón s tyčinkami do priestoru s minimálnym prúdením vzduchu.
Variant
Kód:  OSV749 Produktové číslo:  3800034972581

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

AREON Home Perfume BL Eau d'Été 85 ml

Aróma difuzér AREON Home Perfume BLACK Eau d'Été je určený do vnútorných priestorov. Unikátny osviežovač vzduchu s desiatimi drevenými tyčinkami a skleneným flakónom s parfumom vydrží aj niekoľko mesiacov. Jednoducho odskrutkujte viečko pohára, odoberte zátku a opäť zaskrutkujte. Vo viečku zostane otvor pre vkladanie špeciálnych poréznych tyčiniek. Čím viac tyčiniek vložíte, tým viac bude osviežovač AREON Home Perfume BLACK Eau d'Été voňať. Možno vkladať aj postupne, akonáhle začne vôňa odznievať, môžete pridávať do fľaštičky ďalšie tyčinky. Svieža letná dámska vôňa Eau d'Été s prevládajúcimi citrusovými tónmi, ktoré dopĺňa kvetinové srdce na ľahučkej drevitej báze.

Kľúčové vlastnosti osviežovača vzduchu AREON Home BLACK Eau d'Été, 85 ml

  • Osviežovač vzduchu AERON je vhodný do interiérov, domácností i kancelárií
  • Vďaka luxusnej čiernej škatuľke a vkusnému flakónu ho môžete venovať ako darček
  • AREON Home Perfume BLACK Eau d'Été sa dodáva s desiatimi špeciálnymi tyčinkami
  • Tyčinky nasajú parfum a vôňu uvoľňujú do ovzdušia, počtom tyčiniek môžete regulovať intenzitu
  • Osviežovač vzduchu AREON Home Perfume BLACK Eau d'Été je vhodný pre ženy
  • Svieža letná dámska vôňa s prevládajúcimi citrusovými tónmi, ktoré dopĺňa kvetinové srdce na ľahučkej drevitej báze

Objem:
85 ml

Zloženie parfumu:
Tento parfum bol navrhnutý poprednými francúzskymi odborníkmi ako veľmi svieža letná dámska vôňa s prevládajúcimi citrusovými tónmi, ktoré celú kompozíciu otvárajú a vhodne ich dopĺňa kvetinové srdce na ľahučkej drevitej báze.

Upozornenie:
Flakón s parfumom umiestnite na vodorovný a stabilný povrch, mimo dosahu detí a domácich zvierat. Nevystavujte priamym slnečným lúčom!


Parametre a špecifikácia

Objem
85 ml Hotovo!

Objem

Objem
85 ml Hotovo!
Poznámka:
» Všetky vonné tyčinky
Produktové línie: AREON Home Perfume BL 85 ml 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre AREON Home Perfume BL Eau d'Été 85 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AREON Home Perfume BL Eau d'Été 85 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: AREON Home Perfume BL Eau d'Été 85 ml.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií