Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice PET

AROMEDICA Mykolmed olej 50 ml

Zobraziť katalóg
AROMEDICA Mykolmed olej 50 ml
Olej - proti plesniam na nohách a nechtoch. Ojedinelý prípravok mimoriadnej kvality vyrobený výhradne z prírodných surovín. Je určený pre starostlivosť o pokožku náchylnú k plesňovým ochoreniam
Kód:  NOH069 Produktové číslo:  8595084322008

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

AROMEDICA Mykolmed olej 50 ml

Prírodný a účinný

Olej AROMEDICA Mykolmed je prírodný olejový balzam, ktorý pre vás bude účinnou prevenciou proti plesňovým ochoreniam, aj prvou pomocou a spoľahlivou liečbou v prípade, že sa napadnutiu plesňou neubránite. Ide o ojedinelý prípravok vyrobený len z prírodných surovín. Olej AROMEDICA Mykolmed je určený pre starostlivosť o pokožku, ktorá je náchylná k plesňovým ochoreniam. Na chorú kožu aj v jej hĺbke pôsobí silica brezovej kôry a pupalka dvojročná. Doplňte svoj arzenál prípravkov starostlivosti o nohy a nechty aj o tento liek mimoriadnej kvality. Odmenou vám budú zdravé nohy a nechty bez plesní. Olej je určený pre všetky vekové kategórie. 

AROMEDICA Mykolmed olej 50 ml

Prírodný a účinný


AROMEDICA Mykolmed olej 50 ml

Efektívny proti plesniam

Kľúčové vlastnosti oleja Aromedica Mykolmed proti plesniam

  • Aromaterapeutický olej pre ošetrovanie miest napadnutých plesňami
  • Rýchla a trvalá účinnosť
  • Určený pre všetky vekové kategórie
  • Proti plesniam aktívne a spoľahlivo účinkujú rastlinné silice
  • Zloženie bez konzervácie a parfumov je dermatologicky testované
  • Prípravok obsahuje organické suroviny
  • Olej je určený len na vonkajšie použitie
  • Balenie obsahuje 50 ml

AROMEDICA Mykolmed olej 50 ml

Jednoduchá aplikácia

Ako olej Mykomed aplikovať?

Na miestach postihnutých plesňami votrite olej 1-2 × denne. Nepoužívajte v blízkosti očí, slizníc a do otvorených poranení. Prípravok má silnú charakteristickú dechtovú vôňu, ktorá však pomerne rýchlo mizne. Po aplikácii kryte postihnuté miesto vždy čistým a prežehleným oblečením (rukavice, ponožky a pod.). Olej AROMEDICA Mykolmed môže byť vhodným doplnkom liečby rôznych dermatitíd, ekzémov, lupín v ochlpených častiach pokožky alebo pri alergických reakciách pokožky. Ak sa u vás vyskytne pleseň nôh, svoju domáca obuv pravidelne dezinfikujte, nikomu ju nepožičiavajte, ukladajte ju oddelene a na návštevy si berte vždy svoju vlastnú obuv. Rovnako tak ukladajte oddelene a tiež zvlášť perte svoje bielizeň. Pred spaním vždy postihnuté miesto ošetrite Mykolmedom a prikryte prežehlenou bielizňou.


Zloženie a prídavné látky

Slnečnica ročná (Helianthus annuus - slnečnicový olej), Pupalka dvojročná (Oenothera biennis, olej)
Čajovníkový strom (Kajeput striedavolistý, Melaleuca alternifolia, Tea Tree Oil), Šalvia lekárska (Salvia officinalis, olej), breza previsnutá (Betula pendula); Eugenia caryophyllus oil, Tocopherol

AROMEDICA Mykolmed olej 50 ml

Prírodné zloženie

Parametre a špecifikácia

Objem
50 ml Hotovo!

Objem

Objem
50 ml Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre AROMEDICA Mykolmed olej 50 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AROMEDICA Mykolmed 50 ml.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií