AlzaPlus+ drogerie Protiplnění

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/telove-mleko-scottish-fine-soaps-au-lait-uvod.jpg

Vyskúšali sme pre vás: telové mlieko SCOTTISH FINE SOAPS Au Lait

Telové mlieko SCOTTISH FINE SOAPS Au Lait je zaujímavým produktom na poli telových mliek vďaka svojmu vzhľadu a mliečnemu zloženiu. Prírodné výťažky a neutrálne spracovanie je vhodné pre mužov aj ženy. Niet divu, že ma zaujalo. Ako som s ním ale bola spokojná? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/nivea-mecellair-nahled.jpg

Vyskúšali sme pre vás: odličovač očí Nivea MicellAIR Expert

Čistenie pleti rýchlo a jednoducho je pri cestovaní cennou vecou. A aj na dovolenke či letnom festivale sa chcem o svoju pleť starať, ako najlepšie to len ide. Micelárna voda MicellAIR od značky Nivea vyzerala, že by všetky moje náročné potreby mohla uspokojiť. Vyskúšala som ju a bola som prekvapená! O svojom testovaní som pre vás spísala recenziu. Mrknite, aký na mňa urobila dojem. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/nahledovy-telove-mleko-lactovit-activit.jpg

Vyskúšali sme pre vás: ochranné telové mlieko LACTOVIT Activit

Kto chce mať peknú pokožku, rozhodne nesmie opomenúť starostlivosť po kúpeli. Použitie telového mlieka je v takomto prípade nevyhnutnosťou. Ja som vyskúšala telové mlieko ochranné LACTOVIT Activit. Toto mlieko sa líši od ostatných tým, že obsahuje probiotiká L. Casei F a mliečne proteíny a vitamíny. Malo by kožu hĺbkovo vyživovať, hydratovať a ochrániť ju pred vonkajšími vplyvmi. Pre väčší účinok som telové mlieko ochranné LACTOVIT Activit vyskúšala spolu so sprchovacím gélom ochranným LACTOVIT Activit. Či to bolo na mojej pokožke spoznať a ako som bola spokojná, sa dozviete v mojej recenzii. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/nahledovy-telovy-krem-natura-siberica.jpg

Vyskúšali sme pre vás: Omladzujúci telový krém NATURA SIBERICA

Už dlhšiu dobu ma láka vyskúšať prírodnú kozmetiku Natura Siberica, ktorá využíva výťažky z divoko rastúcich rastlín zo Sibíra a Ďalekého východu. Mám pokožku, ktorá má sklon sa vysušovať a pomaly stráca svoju pružnosť. Musím sa teda o ňu pravidelne starať a používanie telového krému je pre mňa samozrejmosťou. Preto som rada vyskúšala omladzujúci telový krém Natura Siberica, ktorý by mal moju pleť hydratovať, vyživiť a regenerovať. Pokožka by mala byť po ňom jemná, pružná a mladistvá. V mojej recenzii sa dočítate, ako som bola s týmto produktom spokojná a či ho môžem ďalej odporučiť. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/cistici-micelarni-voda-eveline.jpg

Vyskúšali sme pre Vás: micelárna voda Eveline Cosmetics Facemed+ Hyaluron

Eveline Cosmetics Facemed+ Hyaluron Micellar water je čistiaca pleťová voda určená pre tých, ktorí majú suchú a citlivú pleť so sklonmi k šupinateniu a červenaniu. Pre takúto pleť je dôležité dbať na správny výber čistiacich kozmetických prípravkov, ktoré jemne odstránia všetky nečistoty a zároveň pleť zregenerujú. Keďže sama s citlivou pleťou bojujem a kozmetiku starostlivo vyberám, rozhodla som sa vyskúšať túto čistiacu micelárnu vodu. Ako bude moja pleť reagovať na nový prípravok? Dozviete sa v nasledujúcej recenzii. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/ziaja_receze_nahled.jpg

Vyskúšali sme pre vás: kozmetika ZIAJA

Na značku ZIAJA som zatiaľ počula len samú chválu. A preto keď som premýšľala o novej kozmetike, ktorá bude nielen cenovo dostupná, ale aj ideálna pre moju pleť, išla som na isto. Vyskúšala som hneď niekoľko radov z oblasti starostlivosti o pleť i vlasy. Ako som bola s jednotlivými radmi spokojná? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/olej-rust-vlasu-natura-siberica-nahled.jpg

Vyskúšali sme pre vás: rakytníkový olej na rast vlasov Natura Siberica

Krásne vlasy sú korunkou krásy každej ženy. A aby sa aj moja hriva mohla pochváliť zdravými a hustými vlasmi, hľadala som olej, ktorý by stimuloval pokožku k ich rastu a zabránil predčasnému vypadávaniu vlasov. Objavila som rakytníkový olej na rast vlasov od značky Natura Siberica. Ako som s ním spokojná? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/natura-siberica-krem-na-ruce-nahled_1.jpg

Vyskúšali sme pre vás: rakytníkový krém na ruky Natura Siberica

Trápia ma suché ruky. Ale pretože pracujem v kancelárii, nemôžem si ich natierať žiadnymi mastnými krémami. Kamarátka mi odporučila ľahký rakytníkový krém na ruky od značky Natura Siberica. Ako sa mi osvedčil? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nivea-odlicovaci-meceralni-gel-recenze-nahled.jpg

Vyskúšali sme pre Vás: micelárny odličovací gél Nivea

Rozhodla som sa vyskúšať Nivea micelárny gél bez olejových zložiek. Keďže si pleť čistím pravidelne a poctivo, veľa mi záleží na správnom kozmetickom výrobku. Nivea micelárny gél bez olejových zložiek vedľa dokonalého odstránenia nečistôt sľubuje aj hĺbkovú hydratáciu a zjemnenie pleti. V našej recenzii sa dozviete, ako sa účinky tohto gélu prejavili na mojej pleti a ako som bola spokojná pri dlhodobej aplikácii. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lactovit-vyzivujici-mleko-nahled.jpg

Vyskúšali sme pre Vás: Lactovit Original Vyživujúce telové mlieko

Na telové mlieka rôznych značiek nedám dopustiť. Sú mojím každodenným spoločníkom a popravde si nedokážem predstaviť, že by som po sprchovaní alebo kúpeli neošetrili svoju kožu hydratačným mliekom. Rada tiež rôzne produkty striedam a skúšam nové značky, práve preto moja voľba padla na vyživujúce telové mlieko Lactovit Original. Ako si rozumie s mojou pokožkou? Zistíte v nasledujúcej recenzii. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/eveline-cosmetics-expert-c-nocni-vitaminove-serum-nahled.jpg

Vyskúšali sme pre vás: intenzívne vitamínové nočné sérum Expert C Eveline Cosmetics

Predčasné starnutie pleti, mdlá farba a nedostatočná výživa sú problémy mnohých žien. Je s tým ale možné bojovať a predchádzať tomu. K tomu slúži produkt od značky Eveline Cosmetcs – intenzívne vitamínové nočné sérum Expert C Youth Activator. A mňa zaujímalo, čo vlastne dokáže. Vyskúšala som ho a spísala pre vás recenziu. Prečítajte si ako tento kozmetický produkt funguje. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/natura-siberica-caviar-expert-serum-nahled.jpg

Vyskúšali sme pre vás: pleťové sérum Natura Siberica Caviar Expert

Pleť s pribúdajúcim vekom stráca svoju pružnosť, je suchá a každá vráska od smiechu je viac vidieť. Sérum na tvár s okamžitým účinkom Caviar expert od Natura Siberica si so známkami starnutia vie bravúrne poradiť. Prečítajte si, čo tento malý odborník na pleť dokáže. Vo svojej recenzii popisujem doslova zázrak! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nivea-telova-pena-milk-mousse-nahled.jpg

Vyskúšali sme pre Vás: Telová pena Nivea Milk Mousse

Telová pena Nivea Milk Mousse je hydratačné telové mlieko na báze peny, ktoré sľubuje hĺbkovú hydratáciu pokožky až po dobu 48 hodín. Jednoducho sa rozotiera a rýchlo sa vstrebáva, odpadá preto nepríjemný pocit nakrémovaných rúk, ako tomu býva pri použití klasického telového mlieka. Navyše ide o výrobok bez škodlivých parabénov, čo ešte podporilo môj záujem o vyskúšanie tohto produktu. Ako som sa cítila po aplikácii peny Nivea Milk Mousse a ako na ňu reagovala má pokožka? Dozviete sa v našej recenzii. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/nahledovy-coccolino-frutti-rossi.jpg

Vyskúšali sme pre vás: COCCOLINO Frutti Rossi vôňa do skrine

Mám veľmi rada, keď je moje oblečenie cítiť, ako by bolo čerstvo vyprané. Milujem ten pocit, keď sa zaboríte do novo potiahnutých perín a užívam si ich vôňu. Pokiaľ ale bielizeň zostáva dlhšie v skrini, aviváž vyprchá a bielizeň napáchne. Používanie mydla v skrini sa mi veľmi neosvedčilo, a tak som hľadala iné spôsoby, ako udržať bielizeň voňavú. Značka Coccolino prišla na trh s vôňou do skrine vo forme tzv. vonných vrecúšok. Ich vôňa by mala vydržať 6 týždňov a dajú sa zavesiť aj na ramienko. Ja som vyskúšala vonné vrecká Coccolino Frutti Rossi a v mojej recenzii sa dočítate, ako sa mi táto vôňa do skrine páčila. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/tony-guy-extreme-hold-hairspray-nahled.jpg

Vyskúšali sme pre vás: extrémne tužiaci lak na vlasy TONI&GUY

Perfektný účes, ktorý neohrozí ani poriadny vietor, to je sen väčšiny žien, predovšetkým tých, ktoré si vlasy pracne česali dlhú dobu. Silnú fixáciu sľubuje extrémne tužiaci lak na vlasy TONI&GUY, ktorý som vyskúšala a na ktorý som pre vás spísala recenziu, aby ste nekupovali mačku vo vreci. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/nahledovy-severni-mydlo.jpg

Vyskúšali sme pre vás: NATURA SIBERICA Severné mydlo

Kozmetika NATURA SIBERICA sa môže pochváliť tým, že jej produkty sú najmenej z 95 % prírodného pôvodu. Filozofiou tejto značky je, že byliny a rastliny, ktoré dokážu prežiť drsné podmienky Sibíru, majú v sebe neskutočnú silu. A túto živú energiu prenášajú do kozmetiky, ktorú vyrába. Ja osobne mám so značkou NATURA SIBERICA skúsenosti, pretože som vyskúšala už viac ich produktov. A vždy som bola spokojná. Tentokrát som sa rozhodla skúsiť severné mydlo na hĺbkové čistenie tváre, ktoré by malo pokožku dokonale vyčistiť, detoxikovať, hydratovať a vyživiť. Ako som s ním spokojná po 2 mesiacoch používania? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Nahledovy-Dermacol-After-Shave-Lotion-Original.jpg

Vyskúšali sme pre vás: voda po holení DERMACOL Men Agent After Shave Lotion Original

Voda po holení má jasnú úlohu – upokojiť pleť, uzavrieť póry, dezinfikovať drobné ranky a pekne voňať. Niekedy je potreba vyskúšať viac druhov, než si nájdete „tú svoju“ a väčšinou mám skúsenosť, že skôr tie drahšie značky sú zárukou kvalitnej starostlivosti v kombinácii s peknou a typicky pánskou vôňou. Značka Dermacol prišla na trh s novým radom pánskej kozmetiky Men Agent, ktorá ma zaujala ako balením, tak prijateľnou cenou. Vybral som si vodu po holení Men Agent After Shave Lotion Original a v mojej recenzii sa dozviete, ako som s ňou bol spokojný. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/such s_1.png

Vyskúšali sme pre vás: Suchý šampón Batiste

Batiste suchý šampón som sa rozhodla vyskúšať zo zvedavosti. Veľmi som neverila, že nejaký suchý prášok dokáže vytvoriť objem z mojich zľahnutých vlasov, ktoré som si musela takmer obdeň umývať a fénovať do požadovaného účesu. Pokiaľ mi suchý šampón bude vyhovovať, ušetrí mi veľa času hlavne ráno, kedy si často nestíham vlasy umyť. V práci si potom prídem neupravená a necítim sa vo svojej koži. Bude si suchý šampón rozumieť s mojimi vlasmi? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/sampon_2.jpg

Vyskúšali sme pre vás: GREEN PHARMACY Šampón na slabé a poškodené vlasy

Šampón na slabé a poškodené vlasy GREEN PHARMACY Harmanček ma oslovil hlavne pre svoje zloženie. Keďže som človek, ktorý sa snaží žiť v súlade s prírodou, tak vyhľadávam skôr prírodné produkty bez škodlivých parabénov a farbív. Tento šampón navyše presne charakterizuje moje vlasy – sú jemné a poničené častým farbením. Ako šampón zapôsobil na moje vlasy sa dozviete v nasledujúcej recenzii. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/nahledova-garnier.jpg

Vyskúšali sme pre vás: pleťová maska ​​GARNIER Skin Naturals Pure Active 3 v 1

Čierne bodky trápia veľkú väčšinu ľudí, ktorých poznám. Je to večný boj, zvlášť ak máte problematickú a mastnú pleť, musíte siahnuť po správnom čistiacom pleťovom prípravku. Mňa zaujala pleťová maska GARNIER Skin Naturals Pure Active 3 v 1, ktorú môžem použiť nielen ako masku, ale aj ako čistiaci gél alebo peeling. V mojej recenzii sa dozviete, ako si táto pleťová maska poradila s čiernymi bodkami po 2 týždňoch pravidelného používania. Prečítať viac »
123...
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií