Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice PET

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/DSC_5004_3.jpg

Vyskúšali sme pre vás: sprchový gél 5 v 1 Dermacol Agent Black

Často cestujem a nemám rád, keď so sebou musím voziť veľa zbytočných vecí. Pri Dermacol Agent Black 5 v 1 ma zaujali rôzne možnosti použitia tohto kozmetického prípravku pre mužov, ktorý sľubuje umytie vlasov a tela, čistenie a starostlivosť o pleť, a zároveň možnosť použiť ako penu na holenie. Presne to by mi vyhovovalo. Namiesto niekoľkých rôznych kozmetických prípravkov iba jeden, ktorý budem môcť kompletne využiť. Obstojí sprchový gél Dermacol Agent Black? Prečítať viac »

Vyskúšali sme pre vás: vlasový olej ĽORÉAL PROFESSIONNEL Mythic Oil

Máte suché a krepové vlasy bez lesku? Sú vaše vlasy oslabené po pravidelnom farbení alebo fénovaní? Väčšina z nás túži po lesklých, zdravých a upravených vlasoch plných života, ale styling, mechanické poškodenie alebo nedostatok výživy tomu veľmi nenahráva. Na trhu sa objavili tzv. vlasové oleje, ktoré sľubujú takmer zázrak. Vlasy by mali vyživiť a hydratovať, ochrániť ich pred negatívnym vplyvom tepelných úprav, uhladiť ich a zabrániť krepovateniu. To všetko bez zaťaženia, nadbytočného mastenie a straty objemu. Ja som vyskúšala vlasový olej ĽORÉAL PROFESSIONNEL Mythic Oil, ktorý obsahuje arganový olej. Ten platí za jeden z najlepších a najúčinnejších olejov v kozmetike. Išla som do toho s malou pochybnosťou, či vôbec olejček patrí do mojich vlasov a čo to s nimi urobí. A ako som bola s vlasovým olejom Mythic Oil Original spokojná? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/attitude-sampon-nahled.jpg

Vyskúšali sme pre vás: šampón ATTITUDE Super leaves na normálne a mastné vlasy

Šampón ATTITUDE Super leaves s detoxikačným a rozjasňujúcim účinkom na mastné a normálne vlasy ma veľmi zaujal. Hľadala som totiž šampón bez chemických prísad na rýchlo sa mastiace vlasy. Tento produkt všetky moje požiadavky spĺňal, neváhala som preto a nedočkavo ho vyskúšala. Ako som s ním bola spokojná, si môžete prečítať v mojej recenzii. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Balzam-po-holeni-dermacol-nahled.jpg

Vyskúšali sme pre vás: balzam po holení DERMACOL Men Agent Moisturizing

Tvár po holení si žiada upokojenie a hydratáciu. Obzvlášť tá moja, ktorá je citlivá a nepáči sa jej len tak niečo. Chcel som preto nejaký jemný kozmetický prípravok s upokojujúcim efektom. Zhodou náhod som objavil balzam po holení DERMACOL Men Agent Moisturizing Gel-Cream and Aftershave Balm, ktorý vyzeral, že by mohol splniť moje požiadavky. Ako to dopadlo? Bol som s ním spokojný? Prečítajte si v mojej recenzii. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Dermacol-darkova-kazeta-nahled.jpg

Vyskúšali sme pre vás: darčeková súprava DERMACOL Aroma Ritual Írska káva

Dermacol prišiel s úžasnou darčekovú súpravou s vôňou írskej kávy. Som milovníčka kávy, takže som si kazetu DERMACOL Aroma Ritual Írska káva nemohla nechať ujsť. Bola vôňa to jediné, čo ma očarilo, alebo aj účinky jednotlivých troch produktov stoja za to? Prečítajte si moju recenziu a dozviete sa viac. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/persil-360-caps.jpg

Vyskúšali sme pre vás: Persil 360° Complete Solution Color Duo-Caps

Na pranie som používal bežný prací prášok. S ním som však už nebol plne spokojný a chcel som zmenu, niečo praktické, čo účinne vyperie bielizeň, nezanechá fľaky a tie špinavé odstráni. Splnil toto Persil 360° Complete Solution Color Duo-Caps Regula? Prečítajte si moju recenziu. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/gel_1.png

Vyskúšali sme pre Vás: GREEN PHARMACY Sprchový gél Muškátová ruža a Zelený čaj

Na sprchovom géle Muškátová ruža a Zelený čaj od GREEN PHARMACY ma zaujalo hlavne zloženie bez škodlivých parabénov a silikónov. Keďže vyznávam hlavne prírodné produkty, snažím sa tiež používať kozmetiku a výrobky, ktoré z prírody vychádzajú. Ako uspeje tento sprchový gél v mojom hodnotení? Prečítajte si v nasledujúcej recenzii.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/pasta-white-glo-nahled.jpg

Vyskúšali sme pre vás: bielič zubov White Glo Diamond Series Set

Ako každá žena, aj ja túžim po bielych a zdravých zuboch. Ale tiež si neodopriem kávu, červené víno aj čaj. A preto som na radu svojej kamarátky skúsila bielič zubov White Glo Diamond Series Set. Sú vidieť po týždennom bielení výsledky? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/loreal-fleuts-rares-nahled.jpg

Vyskúšali sme pre vás: pleťová voda a odličovacie mlieko ĽORÉAL PARIS Fleurs Rares

ĽORÉAL PARIS Fleurs Rares prináša set pre citlivú a suchú pleť. Ide o produkty na každodennú starostlivosť o pleť v podobe pleťovej vody a odličovacieho mlieka. Aké sú tieto produkty? A ako vyzerala pleť po ich použití? Oba prípravky som vyskúšala. Ako som s nimi bola spokojná? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Alterna-Caviar-Miracle-nahled.jpg

Vyskúšali sme pre vás: Alterna Caviar Miracle

Alterna Caviar Miracle je sprej do vlasov, ktorý má podporiť objem a vykúzliť bohatú hrivu, po ktorej som vždy túžila. Hneď v obchode ma nadchla jemná kvetinová vôňa a tiež spôsob použitia – vďaka rozprašovaču môžem aplikovať sprej po celej dĺžke vlasov. Či sa prípravok osvedčil, a aký pocit som mala zo svojich vlasov, sa dozviete v našej recenzii. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/nahled-sprchovy-gel-ochranny-lactovit-activit.jpg

Vyskúšali sme pre vás: sprchový gél LACTOVIT Activit ochranný 500 ml

Sprchový gél je kozmetika, ktorú používame každý deň, a pritom mu nevenujeme veľa pozornosti. Ja tiež patrím k ľuďom, ktorí sprchový gél príliš neriešia. Umýva, vonia pekne, cena je prijateľná. Tak čo viac od neho čakať? Ale pokiaľ chceme mať peknú pleť, mali by sme venovať pozornosť aj jej ochrane a hydratácii. A keďže starostlivosť o pokožku začína už v sprche, aj výber sprchovacieho gélu si zaslúži našu pozornosť. Pre svoju recenziu som si vybrala ochranný sprchový gél LACTOVIT Activit 500 ml, pretože obsahuje mliečne proteíny a vitamíny. Je po ňom pleť skutočne viditeľne krajšia? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/attude-kondicioner-nahled_2.jpg

Vyskúšali sme pre vás: kondicionér ATTITUDE Super Leaves na normálne a mastné vlasy

Kondicionér ATTITUDE Super Leaves s detoxikačným a rozjasňujúcim účinkom na mastné a normálne vlasy ma veľmi zaujal svojím zložením. Neobsahuje totiž parabény ani iné chemické látky. Rozhodla som sa ho preto vyskúšať v kombinácii so šampónom z rovnakej série. Vy si teraz môžete na tento produkt prečítať moju recenziu. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/DSC_Lenor_bubles-nahled_2.jpg

Vyskúšali sme pre vás: vonné perličky Lenor Unstoppables

Vydržia vonné perličky Lenor Unstoppables naozaj prevoňať bielizeň na tak dlhú dobu, ako sľubujú? Ako si u nás doma poradili pri praní oblečenia, posteľnej bielizne a diek? Všetko sa dozviete v recenzii. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/krem-na-ruce-a-nehty-au-lait.jpg

Vyskúšali sme pre vás: Krém na ruky a nechty SCOTTISH FINE SOAPS Au Lait

Krém na ruky je mojím nepostrádateľným prípravkom na každodennú starostlivosť. Počas zimných mesiacov bez krému na ruky nevyjdem z bytu von. Za tú dobu používania som vyskúšala veľké množstvo rôznych prípravkov na ruky od mnohých značiek. Rada experimentujem, preto si nikdy nekupujem ten istý krém na ruky. A teraz som vyskúšala SCOTTISH FINE SOAPS Au Lait. Ako dopadol v testovaní? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/TONI&GUY-suchy-sampon-Glamour-High-Volume-nahled.jpg

Vyskúšali sme pre vás: suchý šampón TONI&GUY Glamour High Volume

Keď nie je čas, tak jednoducho nie je. Voňavé a ľahké vlasy bez mastnoty sú ale základom, bez ktorého mnohí z nás do práce nejdú. Preto sú tu suché šampóny, ktoré behom pár minút dokážu vstrebať mastnotu a dodať vlasom sviežosť a vôňu. Ako to zvláda suchý šampón Glamour High Volume od značky TONI&GUY? Dôkladne som ho vyskúšala a o jeho účinkoch sa dočítate v recenzii. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/savo_1.png

Vyskúšali sme pre vás: SAVO prací prášok na farebnú a bielu bielizeň

Značka Savo rozšírila rad svojich tradičných čistiacich prostriedkov o prací prášok Savo na farebnú i bielu bielizeň. Jeho výhodou je univerzálne použitie a príjemná vôňa bez chlóru. Zaujímal som sa o kvalitu a vzhľad bielizne po vypraní. Keďže mám veľmi pozitívne skúsenosti so Savo čistiacimi prostriedkami, rád by som vo svojej domácnosti uvítal aj prací prášok tejto známej značky. Ako na mňa vypraná bielizeň pôsobila? Zistíte v tejto recenzii. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/LIP-SMACKER-Coca-Cola-sprite-fanta-nahled.jpg

Vyskúšali sme pre vás: balzam na pery LIP SMACKER Coca Cola, Sprite a Fanta

Pri výbere balzamov na pery som náročná. Nepáči sa mi len tak niečo, ale balzamy Lip Smacker ma dostali hneď. Tie už jednoducho v kabelke musia byť. A aby ste mali jasnejšiu predstavu, aké tieto balzamy sú, ako chutia a aké sú na perách, pripravila som pre vás recenziu na tri z nich – Fanta, Sprite a Coca Cola. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/perwoll-nahled.jpg

Vyskúšali sme pre vás: prací gél PERWOLL Care & Refresh

PERWOLL Care & Refresh 2 l (33 dávok) som si kúpila, pretože som potrebovala univerzálny prací prostriedok na všetky tkaniny, pretože často periem zmes bielizne a farieb kvôli úspore času. V obchode som narazila na novinku od PERWOLL Care & Refresh 2 l, ktorá je vhodná na pranie zmiešaných textílií. Ako obstála v teste? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/bref-blue-activ-eucalyptus-nahled.jpg

Vyskúšali sme pre vás: WC blok Bref Blue Aktiv Eucalyptus

WC blok je nenápadný, ale užitočný pomocník pri upratovaní toalety. Pokiaľ je WC blok kvalitný, udrží záchodovú misu dlhšie čistú, zabráni usadzovaniu vodného kameňa a celú toaletu krásne prevonia. Bohužiaľ mám skúsenosť, že nie všetky WC bloky plnia svoju úlohu podľa očakávania. Majú malú výdrž, vytekajú, alebo nám nevoňajú. Prečítajte si, ako v mojom testovaní obstál Bref Blue Aktiv Eucalyptus. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/vonne_kulicky-1-nahled.png

Vyskúšali sme pre vás: vonné perličky Lenor Unstoppables Dreams

Kto by nechcel, aby jeho vypraná bielizeň krásne voňala. A ešte lepšie. Aby tá príjemná vôňa, ktorá evokuje čistotu, vydržala čo najdlhšie. Preto pridávame k praciemu prášku tiež aviváž, ktorá bielizeň prevonia a zmäkčuje. Ale pokiaľ leží bielizeň dlhšie v skrini, alebo keď si ju vezmeme na seba, vôňa vyprchá. Dlho som hľadala spôsob, ako udržať bielizeň dlhšie voňavú. Novinka na trhu, vonné perličky Lenor Unstoppables, ma okamžite zaujali. Ponúka hneď niekoľko druhov vôní. Ja som vyskúšala vôňu Dreams. Výsledok ma prekvapil. Prečítať viac »
1234...
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií