AlzaPlus+ děti AlzaEco Den Země - lokálka

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/rog-ryuo-iii-360-argb-nahled.jpg

ASUS ROG RYUO III 360 ARGB – AiO chladič bez kompromisov (RECENZIA A TESTY)

Premýšľate o chladení procesora vodou, ale nemôžete si v neprebernom množstve AiO chladičov vybrať ten pravý? V nedávnom porovnávacom teste 38 chladičov sa umiestnil na krásnom treťom mieste ASUS ROG RYUO III 360 ARGB, a tak sme si povedali, že si zaslúži vlastnú sólo recenziu. Nejde však o úplne najlacnejší chladič, a preto sa v dnešnom článku pozrieme na to, či je obstarávacia cena obhájiteľná, alebo nie. Čítajte viac! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/gainward-rtx-4060-ti-panther-16g-nahled.jpg

Gainward GeForce RTX 4060 Ti PANTHER 16G (RECENZIA A TESTY)

Jedným z mála modelov grafických kariet GeForce RTX 4060 Ti, ktoré sa môžu pochváliť kompaktnými rozmermi a zároveň aj systémom chladenia s tromi ventilátormi a 16 GB kapacitou grafických pamätí k tomu, je Gainward GeForce RTX 4060 Ti PANTHER 16G z dielne spoločnosti GAINWARD. Ako dopadla táto grafická karta v našich testoch na Alza.sk a zaslúži si vôbec vašu pozornosť? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/netflix-novinky-04-24-nahled.jpg

Netflix: novinky apríl 2024

Príval nových titulov na streamovacie platformy je nikdy nekončiacou záležitosťou, čo samozrejme platí aj pre Netflix. Aké novinky si pre nás táto populárna VOD služba prichystala v apríli roku 2024? To sa dozviete v našom článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nahled_141.jpg

Doplňte svoj notebook aj kvalitným monitorom Lenovo

Potrebujete na svoju prácu spoľahlivý notebook a rovno ho ideálne doplniť aj monitorom? S úplným pokojom sa môžete zveriť do starostlivosti značky Lenovo. Môžeme vám garantovať, že v podstate v akejkoľvek cenovej hladine nájdete vždy kvalitnú výbavu. V našom článku nájdete tipy na najlepšie kúsky pre bežných zamestnancov, stredný manažment aj tých najvyšších šéfov. O ktoré ide? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/aio-chlazeni.jpg

Vodné chladiče AiO (POROVNÁVACIE RECENZIE A TESTY)

Čím chladiť výkonný procesor? Možnosti sú dve, vzduch a voda. Nie je ale voda ako voda. Správne navrhnutý custom loop, ľudovo povedané dospelý vodník, stojí bez problémov aj niekoľko stoviek. Kompromisom sú takzvané a čím ďalej tým viac obľúbené AiO, alebo All in One. Trh ponúka nepreberné množstvo modelov v rôznych dizajnoch a veľkostiach a vybrať si to správne chladenie nie je jednoduchá úloha. Bez podrobných porovnávacích testov ide takmer o nemožnú úlohu. A aby ste výber mali jednoduchší, otestovali sme 38 chladičov z našej ponuky v rozmeroch 240 mm, 280 mm, 360 mm a 420 mm. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-se-starat-o-mycku-nahledovy.jpg

Ako vyčistiť umývačku (NÁVOD)

Umývačky riadu sú tu na to, aby umyli riad za nás. Pokiaľ ale chceme mať riad skutočne čistý, musíme aj samotnú umývačku udržiavať čistú. Všetky tie zvyšky jedla, mastnota aj vodný kameň sa v umývačke usadzujú a zanášajú ju. Časom sa to potom prejavia na nedostatočne umytom riade, na zvýšení prevádzkových nákladov a niekedy bohužiaľ aj poškodení umývačky riadu. Našťastie údržba umývačky je veľmi jednoduchá a zaberie vám minimum času. Stačí len vedieť, ako na to.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/resuscitace.jpg

Prvá pomoc: novorodenec a jeho resuscitácia

Ako by mala správne prebiehať prvá pomoc novorodenca a kedy je potrebné k nej okamžite pristúpiť? Všetko podstatné na tému resuscitácie novorodencov a detí do 1 roka sme pre vás zhrnuli v nasledujúcom článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nahled_16.jpeg

Získajte s nákupom Philips Ambilight TV zľavu na soundbar až 339 EUR!

Práve teraz je tá správna chvíľa na nákup nového televízora Philips Ambilight. Vďaka tomu zažijete hokejový šampionát vo veľkom štýle priamo doma. Najmä keď môžete získať aj výraznú zľavu na soundbar Philips TAB8507. Aké sú podmienky a kedy akcia prebieha? Bližšie informácie nájdete nižšie v článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/samsung-ai-tv-nahled.jpg

Nové Samsung televízory s umelou inteligenciou

Moderné QLED 8K televízory Samsung majú teraz vďaka AI ešte lepšie výsledky pri zobrazení akčných scén, športu, ale napríklad aj pri hraní hier. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/sapphire-nitro-rx-7700-xt-12g-nahled.jpg

Sapphire NITRO+ Radeon RX 7700 XT 12G (RECENZIA A TESTY)

Zháňate do svojho PC novú hernú grafiku a príde vám výkon grafických kariet Radeon RX 7700 XT viac ako akurátny, len by ste sa ale radi dostali k nejakej kvalitnejšej grafickej karte s výkonným chladením, ktorá by sa pri hernej záťaži v PC hneď neprezradila zvýšenou hlučnosťou? Možným riešením by mohli byť grafické karty z ponuky spoločnosti SAPPHIRE, obzvlášť potom špičkový rad NITRO+, ktorý reprezentuje grafická karta Sapphire NITRO+ Radeon RX 7700 XT 12G a ktorú sme pre vás na Alza.sk nezabudli v tejto recenzii tiež dôkladne otestovať. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Samsung lifestyle.jpg

Samsung predstavuje inovatívne vstavané spotrebiče s unikátnymi technológiami

Samsung prináša na trh novinky z oblasti vstavaných spotrebičov, ktoré sľubujú inovatívne funkcie spolupracujúce s inteligentnou domácnosťou. Medzi novými spotrebičmi nechýbajú vstavané rúry, mikrovlnky, umývačky aj varné dosky prepojené s digestorom, ktoré disponujú ako nadštandardnými funkciami, tak moderným nadčasovým dizajnom.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/pohled-do-mycky_1.jpg

Prečo si zaobstarať umývačku

Stále ešte váhate, či si zaobstarať umývačku riadu, alebo vytrvať s ručným umývaním špinavých tanierov? Radi vám poskytneme zhrňujúce informácie o tom, aké výhody vám používanie umývačky prináša, či vďaka nej môžete naozaj ušetriť za vodu i elektrinu a či sa vám teda počiatočná investícia oplatí.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/vivo-V40-SE-02.png

Kupte si telefon vivo V40 SE 5G a vyhrajte zájezd na zápas Česko vs Portugalsko na EURO 2024

Máte šanci vyhrát fotbalový zážitek s vivo PASS! Kupte si smartphone vivo V40 SE 5G, zaregistrujte se a získejte šanci navštívit fotbalový zápas Česko vs Portugalsko na EURO 2024 v Lipsku. Nečekejte, soutěž začíná 19. dubna a nabídne 10 výhercům nejen vstupenky na zápas,. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/msi_steam_promo_thumb.jpg

Kúpte grafiku MSI GeForce RTX 4060 Ti a získajte 40 EUR na Steam

Máte zálusk na novú grafickú kartu? Pokiaľ si vyberiete niektorú z GeForce RTX 4060 Ti, tak získate aj veľmi pekný bonus vo výške 40 EUR na váš Steam účet. Aké sú pravidlá akcie a kde sa musíte po nákupe zaregistrovať? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/beko-sda-nahled.jpg

Beko a Grundig: nakúpte, napíšte recenziu a získajte poukaz

Hodil by sa vám nový holiaci strojček či zastrihávač? Alebo by sa snáď vašej domácnosti zišla nová žehlička? Potom by vám nemala ujsť akcia, ktorú sme si pre vás pripravili v spolupráci so značkami Beko a Grundig. Ak si teraz zaobstaráte nový holiaci strojček, zastrihávač, žehličku či naparovač odevov týchto značiek a napíšete na vášho nového pomocníka recenziu, za váš názor vás odmeníme poukazom v hodnote 8 €. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Nubia-Redmagic-9-Pro-preview-02-nahled.jpg

Nubia Redmagic 9 Pro (PREVIEW): Nadupaný telefón pre náročných hráčov

Značka Nubia Redmagic možno nie je známa úplne všetkým, ale pokiaľ sa zaujímate o svet mobilného gamingu, mali by ste zbystriť. Redmagic 9 Pro je totiž skvele vybavený herný telefón, ktorý ponúka špičkové parametre vlajkovej lode vloženej do tela telefónu, ktorý je prispôsobený na využitie v hrách. V čom? Dozviete sa v článku. Prečítať viac »

Herný kalendár 2024 a ďalej (ZOZNAM)

V Hernom kalendári nájdete podrobný prehľad nových hier vychádzajúcich v apríli roku 2024 a ďalej. Každú hru dopĺňa trailer či iná ukážka. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/iroomba-j5.jpg

Robotický vysávač iRobot Roomba Combo j5+ PH Amethyst (RECENZIA)

S možnosťou otestovať robotický vysávač iRobot Roomba Combo j5+ PH Amethyst som bez váhania súhlasila, pretože ide o pokrokový model, ktorý je plný inovatívnych technológií a praktických funkcií, ponúka špičkový výkon pri vysávaní aj vytieraní a umožňuje personalizované upratovanie. Po 14-dňovej zaťažkávacej skúške v domácnosti s dvoma deťmi som mu udelila nasledujúce hodnotenie. Prečítať viac »
123...
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií