Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AlzaPlus+ děti PET

PRÍPAD Detské mydlo s arómou šťavy z hrušky 300 ml

Zobraziť katalóg
PRÍPAD Detské mydlo s arómou šťavy z hrušky 300 ml
5 1 hodnotení
Tekuté mydlo - na telo, šampón a kondicionér (3 v 1) s pumpičkou
Kód:  MYD085 Produktové číslo:  626232466003 Stránky výrobcu
PRÍPAD Detské mydlo s arómou šťavy z hrušky 300 ml Predaj skončil

PRÍPAD Detské mydlo s arómou šťavy z hrušky 300 ml

Jemné tekuté mydlo na telo a vlasy je určené pre deti. Krásne vonia po hruškách, má jemné zloženie a deti každý deň privíta roztomilý obrázok na nádobe mydla. Čistá prírodná vôňa spolu s 95% biologicky odbúrateľných prírodných zložiek sa stará o pokožku a vlasy dieťaťa a zanecháva ich jemné, čisté a prirodzene hydratované. Výrobok neobsahuje žiadne škodlivé látky, parabény, ftaláty, farbivá alebo umelé parfumy. PH šampónu je prispôsobené pH pokožke, preto je produkt vhodný pre každodenné použitie a pre citlivú pokožku. Tento produkt ATTITUDE je hypoalergénny, bez nežiadúcich látok, z rastlinných zdrojov a má certifikáciu ECOLOGO.

Kľúčové vlastnosti

  • Mydlo sa môže použiť na telo ako šampón a vlasový kondicionér
  • Krásne vonia hruškami a má prirodzené zloženie
  • Ponecháva pokožku mäkkú, čistú a hydratovanú
  • Je tiež navrhnutý pre citlivú pokožku
  • Je šetrné k prírode a detskej koži a vlasom
  • Certifikácia EcoLogo - potvrdzuje šetrnosť k životnému prostrediu

Tekuté mydlo je jemné k pokožke detí a prírode. Má 100% recyklovateľné balenie s praktickou dávkovacou pumpičkou, ktorá reguluje spotrebu produktu. Prírodné zloženie a neprítomnosť škodlivých látok je testované nezávislým laboratóriom. Certifikácia EcoLogo potvrdzuje šetrnosť k životnému prostrediu. Kanadské hypoalergénne tekuté mydlo má prirodzené zloženie a Vaše deti ocenia, že v očiach nepáli. Dajte svojim deťom jemné mydlo, ktoré udržuje pokožku a vlasy zdravé a svieže!

Zloženie

aqua, decyl glucoside, coco-glucoside, glycerin, dicaprylyl ether, glyceryl oleate, citric acid, parfum/fragrance, sodium benzoate, lauryl alcohol, potassium sorbate, 

 

Parametre a špecifikácia

Parfumovanie
Bez parfumovania Hotovo!
Balenie
S pumpičkou Hotovo!

Parfumácia

Parfumovanie
Bez parfumovania Hotovo!

Balenie

Balenie
S pumpičkou Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre PRÍPAD Detské mydlo s arómou šťavy z hrušky 300 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ATTITUDE Dětské mýdlo s vůní hruškové šťávy 300 ml.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií