PET AD homeoffice

AUSSIE Colour Mate 300 ml

Zobraziť katalóg
AUSSIE Colour Mate 300 ml
4,0 1 hodnotení
Šampón oživující barvu, pro všechny typy barvených vlasů, obsahuje výtažky z australské divoké broskve
Kód:  VLS217 Produktové číslo:  5410076390458

AUSSIE Colour Mate 300 ml

Jemný šampón s vysoko účinným zložením je určený pre starostlivosť o farbené vlasy. Rýchlo, jednoducho a spoľahlivo vlasy čistí, oživuje farbu vlasov, dodáva im žiarivý lesk a vitalitu. Šampón môžete používať na všetky typy vlasov, je šetrný a vďaka prírodnému zloženiu s výťažkami z austrálskej divokej broskyne poskytuje jedinečnú starostlivosť pokožke hlavy, vlasom aj vlasovým korienkom. Ihneď po prvom použití šampón vlasy oživí a po pravidelnom používaní vlasy celkovo spevní, posilní a celkovo zdokonalí. Rozmaznávajte svoje vlasy kvalitným prírodným šampónom, aby boli zdravé, žiarivé a krásne!

Vlastnosti šampónu

  • Jemne vlasy čistí
  • Oživuje farbu vlasov
  • Dodáva lesk a vitalitu farbeným vlasom
  • Je určený pre všetky typy farbených vlasov
  • Má prírodné zloženie, ktoré je k vlasom šetrné
  • Spevňuje a posilňuje vlasy
  • Celkovo ich zdokonaľuje
  • Dodá im nádhernú vôňu

Sila prírodných výťažkov

Šampón Aussie obsahuje výťažky z austrálskej divokej broskyne, ktoré udržujú farbené vlasy v perfektnom stave, poskytujú im lesk a sýtu žiarivú farbu. Šampón posilňuje obranyschopnosť vlasovej pokožky i vlasov, dodáva im silu a zdravý vzhľad. Zanecháva vlasy hodvábne jemné, dokonale čisté, posilnené a žiarivé.  Doprajte svojim vlasom vitamíny a ďalšie potrebné látky, aby mali stále krásnu farbu a vyzerali zdravo!

Zloženie:

  • Výťažky z austrálskej divokej broskyne - jemne sa starajú o farbené vlasy, dodávajú im lesk a vitalitu, rozjasňujú a chránia

Typ vlasov:
Pre všetky typy farbených vlasov.

Použitie:
Nanášajte na mokré vlasy a jemne napeňte. Po umytí vlasy dôkladne opláchnite.

Vlasová kozmetika Aussie pre krásne a zdravé vlasy

Značka Aussie sa špecializuje na výrobu a predaj špičkovej vlasovej kozmetiky pre zákazníkov všetkých vekových kategórií. Prípravky obsahujú prírodné výťažky, ktoré sa o vlasy a vlasovú pokožku starajú silou prírody. Kvalitná kozmetika vlasy vyživuje, zabezpečuje im hydratačnú rovnováhu a celkovo vlasy zdokonaľuje. Stavte na kvalitu a používajte kozmetické prípravky od značky Aussie!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre AUSSIE Colour Mate 300 ml
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AUSSIE Colour Mate Shampoo 300 ml.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií