Alza pre firmy

Kontaktné šošovky

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Typ
Sférické
(221)
Nedioptrické
(45)
Dioptrie
-18,50
+15,00
-
Zakrivenie
8,3
9
-
Doba nosenia
1 deň
(108)
1 mesiac
(98)
3 mesiace
(14)
Rok
(30)
14 dní
(16)
Farba
Biela
(9)
Červená
(8)
Modrá
(9)
Zelená
(2)
Podľa radu
ColourVue
(44)
Biomedics
(29)
Najnovšie objednávky

Kontaktné šošovky slúžia predovšetkým na korekciu očných chýb, kedy plne nahrádzajú okuliare a ľuďom s poruchou zraku uľahčujú život. Môžu však slúžiť aj ako doplnok. Aby vám kontaktné šošovky plnohodnotne sedeli, je potrebné pri ich výbere zvážiť niekoľko faktorov. Poradíme vám, ktoré to sú.

Pokračovať

Aké výhody majú kontaktné šošovky

Kontaktné šošovky majú niekoľko nepopierateľných benefitov. Ak sa rozhodujete, či si zaobstarať optické šošovky do očí alebo zostať pri okuliaroch, nasledujúce riadky vám pomôžu vybrať najoptimálnejšie riešenie.

  • Kontaktné šošovky prirodzene zvýraznia vaše oči.
  • Neskresľujú kontúry tváre tak, ako rámy okuliarov.
  • Nemusíte si robiť starosti s výberom špeciálnych slnečných okuliarov.
  • Môžete bezpečne vykonávať akýkoľvek šport.
  • Sú pohodlné a neposúvajú sa na nose ako okuliare.
  • Cez šošovky budete môcť lepšie zaostrovať a nebudú vás oslepovať odlesky zo skiel okuliarov.
  • Vyššia obstarávacia cena a nutnosť častej výmeny.
  • Množstvo odpadu, ktorý sa lokálne nedá recyklovať.

i

Starostlivosť o kontaktné očné šošovky pri odličovaní

Ženy by si mali kontaktné očné šošovky vyberať pred odličovaním. Odličovací prípravok ich totiž môže poškodiť. Na šošovky do očí pôsobí agresívne aj lak na vlasy.

Ako vybrať šošovky? Kontaktné vyberajte podľa nasledujúcich parametrov

Poradíme vám, ako vybrať kontaktné šošovky. Skôr ako začnete študovať jednotlivé parametre, zamyslite sa, pri akých príležitostiach budete kontaktné očné šošovky využívať najviac. Ďalej si musíte ujasniť, aký typ korekcie potrebujete a v neposlednom rade sa musíte rozhodnúť, či si kúpite tradičné priehľadné, alebo moderné farebné kontaktné šošovky.


Aké kontaktné šošovky existujú: jednotlivé typy

Kontaktné šošovky možno rozdeliť podľa ich účelu do niekoľkých hlavných skupín. V ponuke sú napríklad kontaktné šošovky dioptrické a nedioptrické, pričom nedioptrické sú farebné a dioptrické môžu byť navyše aj priehľadné.

  • Priehľadné dioptrické kontaktné šošovky sú prostriedkom na korekciu očných chýb. Umožnia vám aktivity, ktoré s okuliarmi možno vykonávať naplno len veľmi ťažko.
  • Farebné dioptrické šošovky kompenzujú všetky bežné zrakové chyby (krátkozrakosť, ďalekozrakosť, astigmatizmus a presbyopiu) a vďaka rôznym motívom a farbám slúžia aj ako doplnok.
  • Kontaktné šošovky farebné nedioptrické slúžia ako doplnok líčenia alebo celkového štýlu obliekania. Vyberať môžete z rôznych motívov a farieb, od tých decentných cez bláznivý upírsky štýl až po strašidelné halloweenske kontaktné šošovky.
  • Tórické kontaktné šošovky s cylindrom sú určené na korekciu astigmatizmu, špecifickej očnej chyby, ktorá spôsobuje zlé priestorové vnímanie a rozmazané videnie.
  • Multifokálne kontaktné šošovky sa používajú na korekciu presbyopie. To znamená, že korigujú videnie na diaľku aj na blízko. Zvoľte si jednodňovú, dvojtýždňovú alebo mesačnú dobu nosenia.

i

Nie ste si istí, aké vybrať kontaktné šošovky? Recenzie zákazníkov, ktorí u nás už nakúpili a mali možnosť šošovky vyskúšať, vám pomôžu s výberom.

Vyberte si kontaktné očné šošovky podľa doby nosenia

Kontaktné očné šošovky delíme do kategórií aj podľa doby nosenia. Moderné šošovky sa totiž menia v rôznych časových intervaloch. Najmenej zaťažujú oči jednodňové šošovky.

  • Jednodňové kontaktné šošovky nedráždia oči. Nie je potrebné ich skladovať v roztoku ani inak ošetrovať.
  • Dvojtýždňové sú pre oko stále komfortné. Väčšinu je potrebné ukladať na noc do roztoku.
  • Mesačné môžu oči zaťažovať. Nie sú vhodné pre alergikov. Je nutné ich ukladať na noc do roztoku.
  • Ročné nie sú pre oči príliš zdravé. Musia sa vložiť do roztoku ihneď po vybratí z oka.
  • Kontinuálne možno nosiť cez deň aj v noci bez nutnosti vyberania. Takto ich môžete nosiť až 30 dní a 29 nocí.

Štvrťročné kontaktné šošovky môžu dráždiť citlivé oči. Je potrebné dbať na to, aby boli v noci v roztoku.

Z akých materiálov sa očné šošovky vyrábajú

Očné šošovky sa vyrábajú z rôznych materiálov. Môžete si vybrať z hydrogélových, silikón-hydrogélových a tvrdých kontaktných šošoviek. Líšia sa obsahom vody a priepustnosťou kyslíka.

Kontaktné šošovky modré, zelené a iné farebné varianty

Kontaktné šošovky môžete vyberať aj podľa farby. Ak chcete rozžiariť vaše oči, vyskúšajte modré, zelené voľte ak je vaša pleť prirodzene skôr svetlejšia. Ak chcete experimentovať alebo sa chystáte na párty, možno vás zaujmú kontaktné šošovky biele alebo čierne.

Nie je ľahké vybrať si perfektné kontaktné šošovky. Čo ešte musíte zohľadniť?

Najlepšie kontaktné šošovky musia spĺňať určité parametre, aby vám dobre slúžili a zároveň dobre sedeli. Ak o nich vôbec neviete a zabúdate, že ich máte, vybrali ste si dobre.

  1. Typ korekcie vám prezradí váš očný lekár. Kontaktná šošovka umožňuje korekciu všetkých bežných očných chýb (krátkozrakosti, ďalekozrakosti, astigmatizmu a presbyopie).
  2. Počet dioptrií opäť určí váš očný špecialista. Označuje sa symbolmi D, PWR alebo Dpt, za ktorými nájdete zodpovedajúcu číselnú hodnotu. Počet dioptrií kontaktných šošoviek sa nemusí zhodovať s dioptriami okuliarov.
  3. Zakrivenie kontaktnej šošovky vyjadruje zakrivenie zadnej plochy kontaktnej šošovky, ktoré by malo zodpovedať zakriveniu rohovky (BC). Jeho hodnota je zvyčajne 8 s desatinným doplnkom, prípadne 9.
  4. Priemer šošovky udáva jej šírku. Najčastejšie sa pohybuje v rozmedzí 13,5 až 14,5 mm. Zvýšenú pozornosť priemeru šošovky do očí venujte v prípade, keď prechádzate na inú značku.

i

Pozrite sa aj na roztoky, puzdrá a kvapky alebo doplnky stravy pre oči. Na jednoduchšiu manipuláciu vám zas poslúži pinzeta na kontaktné šošovky.

Ako sa starať o kontaktné šošovky a puzdrá?

Dôsledná starostlivosť o kontaktné šošovky sa určite vyplatí. Jedine správne zaobchádzanie zaručuje ich zdravotnú bezpečnosť a pohodlné používanie. Očné šošovky po vybratí z oka vždy vložte do puzdra so špeciálnym roztokom, ktorý ich očistí, vydezinfikuje a hydratuje. Pozornosť venujte aj samotnému puzdru. Denne ho opláchnite roztokom a nechajte uschnúť. Puzdro na kontaktné šošovky vymieňajte aspoň raz za tri mesiace.

Kontaktná šošovka môže byť nebezpečná. Kedy hrozí riziko infekcie?

Znečistená kontaktná šošovka do oka nepatrí. Na uchovávanie kontaktných šošoviek vždy používajte vhodný roztok. Nikdy ich neoplachujte ani neskladujte v obyčajnej vode. Pod šošovkami, ktoré sa pravidelne nedezinfikujú, sa hromadia nebezpečné baktérie a v najhoršom prípade vás môžu dokonca pripraviť o zrak.

Používajte očné kvapky, ktoré plnia funkciu umelých sĺz. Zabraňujú vzniku syndrómu suchého oka alebo podráždeniu oka materiálom kontaktnej šošovky.

Nasadzujete si kontaktné šošovky prvý krát? Postup krok za krokom

Ak ste si kúpili kontaktné šošovky prvý krát a neviete ako si ich nasadiť, pripravili sme si pre vás prehľadný návod ako na to.

  1. Poriadne si umyte a osušte ruky.
  2. Kontaktnú šošovku vyberte z puzdra končekom vášho prsta. 
  3. Následne ju umiestnite na špičku ukazováka alebo iného prsta.
  4. Prezrite si, či kontaktná šošovka nie je poškodená a či nie je otočená hore nohami pohľadom zboku. Ak je otočená správne, pripomínať by mala tvar misky.
  5. V tomto kroku ste pripravení na nasadenie. Opatrne stiahnite prstom spodné viečko a pozerajte sa smerom nahor, oko majte do široka otvorené a do jeho stredu vložte šošovku.
  6. Oko zatvorte a zažmurkajte.
  7. Správne nasadená kontaktná šošovka by mala byť v oku pohodlná.
  8. Rovnako aplikujte aj druhú šošovku.

i

Chcete ušetriť a premýšľate, kde nájdete najlacnejšie kontaktné šošovky? Výpredaj alebo cena zoradená od najnižšej môžu byť to pravé miesto.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.

Najpredávanejšie

1.
Kontaktné šošovky Acuvue – denné, sférické, 38% obsah vody, priemer 14,3 mm, materiál senofilcon A, 30 ks v balení, tovar je určený iba pre osoby staršie ako 15 rokov - 0,76 €/ks
22,90 €

2.
Kontaktné šošovky Acuvue – 14 denné, sférické, 38% obsah vody, priemer 14 mm, materiál senofilcon A, 6 ks v balení, tovar je určený iba pre osoby staršie ako 15 rokov - 2,91 €/ks
17,46 €

3.
Soflens 59 (6 šošoviek) Skladom podľa variantu
Kontaktné šošovky SofLens – mesačné, sférické, priepustnosť kyslíka 22 DK/t, 59% obsah vody, priemer 14,2 mm, materiál hydrogél, 6 ks v balení, tovar je určený iba pre osoby staršie ako 15 rokov - 1,69 €/ks
10,14 €

Ďalšie najpredávanejšie
277 položiek
Ľudová voľba Lacné, ale dobre hodnotené
5,0 18×
OPTI-FREE PureMoist 300 ml
Roztok na kontaktné šošovky s objemom 300ml, s puzdrom, vhodný na čistenie, dezinfekciu a uchovanie mäkkých kontaktných šošoviek vrátane silikón-hydrogélových.
11,90 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: RZTK002
Zlatá stredná cesta Dobrý pomer cena/výkon
4,7
Soflens Daily Disposable (90 šošoviek)
Kontaktné šošovky SofLens – denné, sférické, priepustnosť kyslíka 19 DK/t, 59% obsah vody, priemer 14,2 mm, materiál hydrogél, 90 ks v balení, tovar je určený iba pre osoby staršie ako 15 rokov - 0,33 €/ks
Cenová bomba
Od  29,45 € Ušetríte 5 €
Skladom podľa variantu
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: cocky1541nad
Zlatá stredná cesta Dobrý pomer cena/výkon
4,7 23×
Dailies AquaComfort Plus (90 šošoviek)
Kontaktné šošovky Dailies – denné, sférické, priepustnosť kyslíka 26 DK/t, 69% obsah vody, priemer 14 mm, materiál nelfilcon A, 90 ks v balení, tovar je určený iba pre osoby staršie ako 15 rokov - 0,45 €/ks
Od  41,90 €
Skladom podľa variantu
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: cocky2103nad
Pre náročných Kvalita bez kompromisov
4,1 11×
Acuvue Moist 1 Day (90 šošoviek)
Kontaktné šošovky Acuvue – denné, sférické, 58% obsah vody, priemer 14,2 mm, materiál etafilcon A, 90 ks v balení, tovar je určený iba pre osoby staršie ako 15 rokov - 0,59 €/ks
Cenová bomba
53,28 € Ušetríte 5,71 €
Skladom podľa variantu
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: cocky0002NAD
5,0 52×
Opti-Free Express 355 ml
Roztok na kontaktné šošovky s objemom 355ml, s puzdrom, vhodný na čistenie, dezinfekciu a uchovanie mäkkých kontaktných šošoviek vrátane silikón-hydrogélových.
12,90 €
Na sklade 2 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: CLEA102
5,0 30×
Biofinity (3 šošovky) dioptrie: -4.75, zakrivenie: 8.60
Kontaktné šošovky Biofinity – mesačné, sférické, -4,75 dioptrie, možnosť spať so šošovkami, zakrivenie 8,6, priepustnosť kyslíka 160 DK/t, 0,48% obsah vody, priemer 14 mm, materiál comfilcon A, 3 ks v balení, tovar je určený iba pre osoby staršie ako 15 rokov - 4,03 €/ks
Super cena
12,09 €
Posledné 2 ks na sklade
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: CLE37135
4,1 11×
Acuvue Moist 1 Day (90 šošoviek) dioptria: -3.50, zakrivenie: 8.50
Kontaktné šošovky Acuvue – denné, sférické, -3,5 dioptrie, zakrivenie 8,5, 58% obsah vody, priemer 14,2 mm, materiál etafilcon A, 90 ks v balení, tovar je určený iba pre osoby staršie ako 15 rokov - 0,59 €/ks
Cenová bomba
53,28 € Ušetríte 5,71 €
1 balenie
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: cocky0019
4,1 11×
Acuvue Moist 1 Day (90 šošoviek) dioptria: -6.50, zakrivenie: 8.50
Kontaktné šošovky Acuvue – denné, sférické, -6,5 dioptrií, zakrivenie 8,5, 58% obsah vody, priemer 14,2 mm, materiál etafilcon A, 90 ks v balení, tovar je určený iba pre osoby staršie ako 15 rokov - 0,59 €/ks
Cenová bomba
53,28 € Ušetríte 5,71 €
1 balenie
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: cocky0003
5,0 37×
Acuvue Oasys 1 Day with HydraLuxe (30 šošoviek)
Kontaktné šošovky Acuvue – denné, sférické, 38% obsah vody, priemer 14,3 mm, materiál senofilcon A, 30 ks v balení, tovar je určený iba pre osoby staršie ako 15 rokov - 0,76 €/ks
Od  23,09 €
Skladom podľa variantu
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: cocky0001NAD
4,9 53×
Acuvue Oasys with Hydraclear Plus (6 šošoviek)
Kontaktné šošovky Acuvue – 14 denné, sférické, 38% obsah vody, priemer 14 mm, materiál senofilcon A, 6 ks v balení, tovar je určený iba pre osoby staršie ako 15 rokov - 2,91 €/ks
Od  21,90 €
Skladom podľa variantu
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: cocky0008nad
4,6 15×
Proclear (6 šošoviek) dioptria: -5.25, zakrivenie: 8.60
Kontaktné šošovky Proclear – mesačné, sférické, -5,25 dioptrií, zakrivenie 8,6, 62% obsah vody, priemer 14,2 mm, materiál omafilcon B , 6 ks v balení, tovar je určený iba pre osoby staršie ako 15 rokov
14,90 €
Posledný kus na sklade
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: cocky0224
4,8 11×
OPTI-FREE RepleniSH 300 ml
Roztok na kontaktné šošovky s objemom 300ml, s puzdrom, vhodný na čistenie, dezinfekciu a uchovanie mäkkých kontaktných šošoviek vrátane silikón-hydrogélových.
Super cena
12,90 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: RZTK001
3,0
ColourVue Crazy - Space Blue, ročné, nedioptrické, 2 šošovky
Kontaktné šošovky ColourVue – farebné, ročné, nedioptrické, modrá farba,, zakrivenie 8,6, 45% obsah vody, priemer 14 mm, materiál hydrogél Terpolymér, 2 ks v balení, tovar je určený iba pre osoby staršie ako 15 rokov - 7,45 €/ks
14,90 €
1 balenie
Na sklade 2 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: CLEC729
5,0
Avaira Vitality Sphere (6 šošoviek) dioptria: -1.25, zakrivenie: 8,4
Kontaktné šošovky Avaira – mesačné, sférické, -1,25 dioptrie, UV filter, zakrivenie 8,4, 55% obsah vody, priemer 14,2 mm, materiál fanfilcon A, 6 ks v balení, tovar je určený iba pre osoby staršie ako 15 rokov - 2,65 €/ks
15,90 €
Posledný kus na sklade
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: cocky0723
5,0
ColourVUE Crazy Lens (2 šošovky), farba: Deadpool
Kontaktné šošovky ColourVue – farebné, ročné, nedioptrické, biela farba, zakrivenie 8,6, 45% obsah vody, priemer 17 mm, materiál hydrogél Terpolymér, 2 ks v balení, tovar je určený iba pre osoby staršie ako 15 rokov - 8,95 €/ks
17,90 €
1 balenie
Na sklade 3 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: CLEC753
4,3
ColourVue Crazy 17 mm - Black Titan, ročné, nedioptrické, 2 šošovky
Kontaktné šošovky ColourVue – farebné, ročné, nedioptrické, čierna farba,, zakrivenie 8,6, 45% obsah vody, priemer 17 mm, materiál hydrogél Terpolymér, 2 ks v balení, tovar je určený iba pre osoby staršie ako 15 rokov - 8,95 €/ks
17,90 €
1 balenie
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: CLEC749
4,9 26×
Air Optix Plus Hydraglyde (6 šošoviek)
Kontaktné šošovky Air Optix – mesačné, sférické, priepustnosť kyslíka 138 DK/t, 33% obsah vody, priemer 14,2 mm, materiál lotrafilcon B, 6 ks v balení, tovar je určený iba pre osoby staršie ako 15 rokov - 4,16 €/ks
Od  27,17 €
Skladom podľa variantu
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: cocky2078nad
5,0
Crazy ColourVUE (2 šošovky) farba: Wildfire
Kontaktné šošovky ColourVue – farebné, ročné, nedioptrické, žltá farba, zakrivenie 8,6, 45% obsah vody, priemer 14 mm, materiál hydrogél Terpolymér, 2 ks v balení, tovar je určený iba pre osoby staršie ako 15 rokov - 7,95 €/ks
15,90 €
1 balenie
Na sklade 1 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: CLEC721
4,6 72×
Soflens 59 (6 šošoviek)
Kontaktné šošovky SofLens – mesačné, sférické, priepustnosť kyslíka 22 DK/t, 59% obsah vody, priemer 14,2 mm, materiál hydrogél, 6 ks v balení, tovar je určený iba pre osoby staršie ako 15 rokov - 1,69 €/ks
11,89 €
Skladom podľa variantu
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: CLE85761nad
4,9
ColourVue Crazy - Cat Eye, ročné, nedioptrické, 2 šošovky
Kontaktné šošovky ColourVue – farebné, ročné, nedioptrické, žltá farba, zakrivenie 8,6, 45% obsah vody, priemer 14 mm, materiál hydrogél Terpolymér, 2 ks v balení, tovar je určený iba pre osoby staršie ako 15 rokov - 7,45 €/ks
14,90 €
1 balenie
Na sklade 1 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: CLEC710
4,7 22×
PureVision 2 (6 šošoviek)
Kontaktné šošovky PureVision2 – mesačné, sférické, možnosť spať so šošovkami, priepustnosť kyslíka 130 DK/t, 36% obsah vody, priemer 14 mm, materiál balafilcon A, 6 ks v balení, tovar je určený iba pre osoby staršie ako 15 rokov - 3,47 €/ks
Cenová bomba
Od  20,82 € Ušetríte 2,10 €
Skladom podľa variantu
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: cocky1171nad
5,0
ColourVue Crazy - Red Devil, jednodňové, nedioptrické, 2 šošovky
Kontaktné šošovky ColourVue – farebné, denné, nedioptrické, červená farba,, zakrivenie 8,6, 45% obsah vody, priemer 14 mm, materiál hydrogél Terpolymér, 2 ks v balení, tovar je určený iba pre osoby staršie ako 15 rokov - 4,40 €/ks
8,80 €
1 balenie
Na sklade 2 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: CLEC764
4,8 35×
Dailies AquaComfort Plus (30 šošoviek)
Kontaktné šošovky Dailies – denné, sférické, priepustnosť kyslíka 26 DK/t, 69% obsah vody, priemer 14 mm, materiál nelfilcon A, 30 ks v balení, tovar je určený iba pre osoby staršie ako 15 rokov - 0,58 €/ks
Cenová bomba
17,34 € Ušetríte 2,09 €
Skladom podľa variantu
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: cocky2088nad
5,0
ColourVue Crazy UV, svietiace - Glow Pink ročné, nedioptrické, 2 šošovky
Kontaktné šošovky ColourVue – farebné, ročné, nedioptrické, ružová farba, zakrivenie 8,6, 45% obsah vody, priemer 14 mm, materiál hydrogél Terpolymér, 2 ks v balení, tovar je určený iba pre osoby staršie ako 15 rokov - 9,95 €/ks
19,90 €
1 balenie
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: CLEC734

Kontaktné šošovky

inteligentné váhyChudnutie je so smart váhami ETA hračka Ako sa môže stať váha pomocníkom, parťákom aj trenérom pri vašej snahe schudnúť? Prezradíme v článku, v ktorom sa bližšie zameráme na osobné váhy značky ETA.
Vedeli ste, že takmer každý druhý človek trpí na nejaké chyby oka? Ak vás zaujíma, aké sú najčastejšie poruchy zraku v našej populácii a do akej miery sa dajú liečiť, nemali by ste si nechať ujsť náš článok zameraný na očné ochorenia a poruchy zraku. Zameriavame sa na...
Kontaktné šošovky uľahčujú život miliónom ľudí na celom svete každý deň. Samotný vynález si zaslúži svoj obdiv aj po takmer 60 rokoch používania. Kontaktné šošovky plne nahrádzajú dioptrické okuliare a navyše ich môžete používať tam, kde okuliare musia zostať na...
článokKontaktné šošovky – ako je to s vrátením a reklamáciou? Poradíme vám, ako sa vyvarovať poškodeniu kontaktných šošoviek a ako čo najjednoduchšie vybaviť reklamáciu alebo vrátenie kontaktných šošoviek zakúpených na Alza.sk. Viac v našom článku!
Rozhodli ste sa pre kontaktné šošovky, ale tápate pri výbere tých správnych pre vás? Prečítajte si nášho sprievodcu výberom kontaktných šošoviek, kde nájdete opis všetkých dôležitých parametrov aj konkrétne odporúčania pre výber. Kontaktné šošovky jednodňové,...
Okuliare sú dnes už módnou záležitosťou, ale napriek tomu sa kontaktné šošovky tešia veľkej obľube. Predovšetkým sú dokonale nenápadné a tiež nám umožňujú užiť si život naplno a neobzerať sa na to, či by nám pri rôznych aktivitách mohli okuliare spadnúť. Aká je aktuálna...
Viac článkov

Kontaktné šošovky

Kontaktné šošovky sú vyrobené z veľmi citlivých materiálov, ktoré sú šetrné k vašim očiam, ale zároveň sa môžu veľmi ľahko poškodiť nešetrnou manipuláciou. Preto je vhodné dodržiavať niekoľko zásad, ktoré môžu zabrániť prípadným nepríjemnostiam.
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné kontaktné šošovky Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie kontaktné šošovky Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie kontaktné šošovky Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii kontaktné šošovky recenzie
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií