LEGO v APP pro AP+

Avionaut EVOLVAIR 2017 ROYAL - hnedá / modrá

Zobraziť katalóg
Avionaut EVOLVAIR 2017 ROYAL - hnedá / modrá
Autosedačka pre deti 9 - 36 kg, 5 bodový bezpečnostný pás, regulácia uhla sklonu, ergonomická, jednoduché nastavenie podľa veľkosti dieťaťa, odnímateľná mäkká vložka
Kód:  BABY5689 Produktové číslo:  5907603465975 Stránky výrobcu
Avionaut EVOLVAIR 2017 ROYAL - hnedá / modrá Predaj skončil

Avionaut EVOLVAIR 2017 ROYAL - hnedá / modrá

Štýlová kolekcia detských autosedačiek Avionaut Evolvair ROYAL bola navrhnutá pre najnáročnejších užívateľov. Sedačka poskytuje dieťaťu vďaka ergonomickému tvaru maximálny komfort, zároveň však kladie dôraz na bezpečie dieťaťa a vyniká luxusnými poťahovými materiálmi tej najvyššej kvality. Autosedačka v hnedo-modrom prevedení je určená pre deti od 9 do 36 kg (cca od 9 mesiacov do 12 rokov).

Kľúčové vlastnosti

  • štýlová autosedačka v hnedo-modrom prevedení
  • ľahko udržiavateľný materiál
  • ergonomický tvar pre maximálny komfort
  • rastie spolu s dieťaťom - vhodné pre deti od 9 do 36 kg
  • odnímateľná mäkká vložka pre najmenšie deti
  • maximálna bezpečnosť
  • 5-bodový bezpečnostný pás pre malé deti, 3-bodový pre väčšie
  • regulácia uhla sklonu podľa veľkosti dieťaťa
  • kompletne vyrobené v Európe

Materiál najvyššej kvality

Sedačka je potiahnutá veľmi odolnou a jednoducho udržiavateľnou ekologickou kožou. Kombinácia kože a poťahu Alcantra dodáva sedačke jedinečný charakter. Použitý materiál má funkciu "easy clean", ktorý uľahčuje údržbu čalúnenia. Autosedačka je pre najmenšie deti vybavená odnímateľnou mäkkou vložkou, ktorá zaručuje pevné usadenie a pohodlie dieťaťa.

Rastúca autosedačka

Autosedačka ergonomického tvaru rastie s vaším dieťaťom, čo mu po celý čas zaručuje maximálnu bezpečnosť a komfort. Nastavenie veľkosti autosedačky podľa veľkosti dieťaťa sa vykonáva jednoduchým stlačením tlačidla. Zároveň je možné regulovať uhol sklonu tak, aby dieťa cestovalo v polohe, ktorá je najvhodnejšia pre jeho vek. Na tvorbe sedačiek sa podieľali projektanti a konštruktéri so skúsenosťami v leteckom odvetví tak, aby vznikli úplne bezpečné a pohodlné autosedačky pre deti. Zárukou kvality autosedačiek Avionaut je ich kompletná výroba v Európe zaručujúca úplnú kontrolu nad ich výrobou a použitými materiálmi. 

Maximálna bezpečnosť

Pre maximálnu ochranu v prípade bočného nárazu sú na sedačke umiestnené hlboké bočné opierky. Pohodlnú oporu krku zaisťuje penová polypropylénová opierka. Pre deti od 9 do 18 kg sa autosedačka do automobilu upevňuje pomocou 3-bodového bezpečnostného pásu a samotné dieťa je pripútané 5-bodovým bezpečnostným pásom. Pás je vedený intuitívne, čo uľahčuje správnu a rýchlu montáž autosedačky. Vďaka napínačom bezpečnostných pásov je zaručené dokonalé upevnenie autosedačky. Pre deti od 15 do 36 kg sa demontujú 5-bodové bezpečnostné pásy a dieťa je pripútané 3-bodovým bezpečnostným pásom automobilu.

Parametre

Autosedačka zodpovedá norme ECE R44/04.
Rozmery (š × v × h): 46 × 59 × 50 cm
Hmotnosť: 8,6 kg

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Avionaut EVOLVAIR 2017 ROYAL - hnedá / modrá
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Avionaut EVOLVAIR 2017 ROYAL - hnědá/modrá.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií