Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Avionaut EVOLVAIR 2017 - sivá/zelená

Zobraziť katalóg
Avionaut EVOLVAIR 2017 - sivá/zelená
Autosedačka pre deti 9 - 36 kg, 5-bodový bezpečnostný pás, regulácia uhla sklonu, ergonomická, jednoduché nastavenie podľa veľkosti dieťaťa
Kód:  AVIN001 Produktové číslo:  5907603463735 Stránky výrobcu
Avionaut EVOLVAIR 2017 - sivá/zelená Predaj skončil

Avionaut EVOLVAIR 2017 - sivá/zelená

Autosedačka Avionaut EVOLVAIR v sivo-zelenej farbe je určená na bezpečnú prepravu detí autom. Je vhodná pre deti od 9 do 36 kg. Autosedačka je navrhnutá aj na dlhé cesty autom, kedy vaše dieťa bude stále v pohodlí a bezpečí.

Sedačka je potiahnutá mäkkou tkaninou, ktorá sa dobre udržiava a môžete ju prať. Ergonómia a maximálna bezpečnosť spĺňajúca normu ECE R44/04 bola navrhnutá odborníkmi so skúsenosťami z leteckého odvetvia. Sedačka rastie s vaším dieťaťom. Pomocou jedného tlačidla ju nastavíte podľa veľkosti dieťaťa.

Hlavné prednosti

  • Určená pre deti od 9 do 36 kg
  • Patrí do skupín 1, 2 a 3
  • Vysoká bezpečnosť a ergonómia
  • Hmotnosť sedačky: 7,3 kg
  • Porastie s vaším dieťaťom
  • Jednoduché a bezpečné uchytenie vo vozidle

Bezpečnosť je prioritou

Na zaistenie maximálneho bezpečia dieťaťa sa autosedačka pripevňuje do automobilu pomocou bezpečnostných pásov. V prípade dieťaťa s váhou od 9 do 18 kg sa inštalácia vykonáva pomocou 3-bodového bezpečnostného pásu. Dieťa je pripútané 5-bodovým bezpečnostným pásom.

Pre deti od 15 do 36 kg sa 5-bodové bezpečnostné pásy demontujú a dieťa je pripútané pomocou klasického 3-bodového bezpečnostného pásu vozidla. Samotná montáž sedačky je veľmi jednoduchá a rýchla.

Komfortné vybavenie

Vďaka regulácii sklonu autosedačky môže vaše dieťa cestovať v polohe najvhodnejšie pre jeho vek. U najmenších detí určite oceníte odnímateľnú mäkkú vložku. Hlboké bočné opierky a podpierka hlavy ďalej zvyšujú bezpečnosť autosedačky a komfort.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Avionaut EVOLVAIR 2017 - sivá/zelená
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Avionaut EVOLVAIR 2017 - šedá/zelená.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií