Alza pre firmy

Avionaut ISOFIX GLIDER 2017 SOFTY - čierna/sivá

Zobraziť katalóg
Avionaut ISOFIX GLIDER 2017 SOFTY - čierna/sivá
Autosedačka pre deti od 9-18kg, 5 bodový bezpečnostný pás, regulácia uhla sklonu
Kód:  AVIN019 Produktové číslo:  5907603466446 Stránky výrobcu
Avionaut ISOFIX GLIDER 2017 SOFTY - čierna/sivá Predaj skončil

Avionaut ISOFIX GLIDER 2017 SOFTY - čierna/sivá

Autosedačka Avionaut ISOFIX GLIDER SOFTY v čierno - sivej farbe je určená pre bezpečnú prepravu detí autom. Je vhodná pre deti od 9 do 18 kg, čo zodpovedá veku od 9 mesiacov do 4 rokov. Autosedačka je navrhnutá aj na dlhé cesty autom, kedy vaše dieťa bude stále v pohodlí a bezpečí.

Sedačka je potiahnutá mäkkou tkaninou alcantarou s funkciou "easy clean" pre jednoduchú údržbu. Ergonómia a maximálna bezpečnosť bola navrhnutá odborníkmi so skúsenosťami z leteckého odvetvia. Autosedačka rastie s vaším dieťaťom.

Hlavné prednosti

  • Určená pre deti od 9 do 18 kg
  • Patrí do skupiny 1
  • Uchytenie systémom Isofix
  • Vysoká bezpečnosť a ergonómia
  • Má hmotnosť 12,5 kg
  • Rastie s vaším dieťaťom

Bezpečnosť je prioritou

Pre upevnenie autosedačky do automobilu sa využíva bezpečný systém Isofix. Ten sa inštaluje v smere jazdy pomocou úchytov a opornej nohy, čo garantuje spoľahlivé uchytenie autosedačky. Dieťa samotné je potom pripútané 5 - bodovým bezpečnostným pásom.

Výhodou tohto systému je jednoduché vybratie aj zacvaknutie autosedačky z auta bez nutnosti zložitého odopínanie. Autosedačka využíva princíp tvrdej škrupiny s mäkkou vnútornou časťou. To prispieva k vysokej bezpečnosti vášho dieťaťa.

Komfortné vybavenie

Vďaka regulácii sklonu autosedačky môže vaše dieťa cestovať v polohe najvhodnejšej pre jeho vek. Hlboké bočné opierky a penová podpierka hlavy ďalej zvyšujú bezpečnosť autosedačky a komfort.

Špeciálna štruktúra povrchu autosedačky zaisťuje optimálnu cirkuláciu vzduchu. Moderný extra mäkký povrch dobre zapadá do interiéru moderných vozidiel.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Avionaut ISOFIX GLIDER 2017 SOFTY - čierna/sivá
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Avionaut ISOFIX GLIDER 2017 SOFTY - černá/šedá.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií