AD homeoffice AD homeoffice

Avionaut ULTRALITE - Milan Red + Isofix základňa

Zobraziť katalóg
Avionaut ULTRALITE - Milan Red + Isofix základňa
Autosedačka pre deti od narodenia do 13 kg, 5-bodový bezpečnostný pás, Isofix základňa iQ, Tieniace
Kód:  AVIN023 Produktové číslo:  5907603466750
Avionaut ULTRALITE - Milan Red + Isofix základňa Predaj skončil

Avionaut ULTRALITE - Milan Red + Isofix základňa

Autosedačka Avionaut Ultralite je určená pre bezpečnú prepravu detí autom. Je možné ju používať od narodenia dieťaťa až do jeho 13 kg. Autosedačka spĺňa najprísnejšie európsku bezpečnostnú normu i-Size a spoľahlivo ochráni vaše dieťa počas jazdy autom. Sedačka je mimoriadne ľahká, čo pri prenášaní ocenia najmä ženy. So svojou hmotnosťou 2,5 kg sa jedná o najľahší autosedačku kategórie 0 + na trhu. Vnútro autosedačky obsahuje expandovaný penový polypropylén, ktorý je ľahký, pružný aj ohybný a výrazne znižuje otrasy počas cestovania. Použitím kompozitných materiálov a karbónových vlákien bolo dosiahnuté veľmi nízkej váhy autosedačky, pri zachovaní maximálnej pevnosti a schopnosti absorbovať nárazy. Majte svoje deti spoľahlivo pripútané v bezpečnej autosedačke!

vlastnosti autosedačky

  • Je určená pre deti od narodenia do 13 kg
  • Patrí do skupiny 0+
  • Spĺňa európsku bezpečnostnú normu i-Size
  • Má hmotnosť 2,5 kg
  • Vnútro sedačky obsahuje EPP materiál
  • Rozmery sedačky š 44 × v 58 × h 70 cm
  • Rozmery základne š 37 × 26 × h 65 cm
  • Hmotnosť základne 6,5 kg

Bezpečie detí je základom

Pre maximálne bezpečie dieťaťa sa autosedačka pripevňuje do automobilu pomocou základne iQ Isofix, ktorá je dodávaná spolu s autosedačkou. Uchytenie autosedačky do auta je veľmi jednoduché. Vďaka systému Click'n'Drive autosedačku rýchlo a ľahko nasadíte na základňu iQ Isofix, správne nasadenie vám potvrdí zvukový signál. Autosedačka sa vždy inštaluje proti smeru jazdy. V prípade potreby je možné autosedačku pripevniť pomocou 3-bodových bezpečnostných pásov automobilu. Sedačka pre deti je pohodlná a dôraz je kladený aj na dizajn a praktickosť. Vzhled zodpovedá najnovším trendom, materiály sú jemné, príjemné na dotyk a snímateľný poťah je možné prať v práčke. Zverte pohodlie a bezpečnosť vášho dieťaťa do rúk odborníkov!

Pohodlie a bezpečná jazda pre vaše deti

Súčasťou autosedačky sú výškovo nastaviteľné 5-bodové bezpečnostné pásy, protislnečné clona, ??vložka pre bábätko od 45 do 60 cm a ergonomicky tvarované madlo pre jednoduché prenášanie. Bočné opierky zaisťujú vďaka svojej hĺbke ochranu hlavy v prípade bočného nárazu. Autosedačka Ultralite vytvára cestovný systém s kočíkmi popredných svetových značiek, s pomocou bežne dostupných adaptérov je možné ju pripevniť na podvozok väčšiny kočíkov. To uľahčí prácu a prevážanie bábätiek najmä v prvých mesiacoch po narodení. Autosedačka Avionaut Ultralite bola navrhnutá v spolupráci s projektantmi a konštruktérmi so skúsenosťami v leteckom odvetví. Zárukou kvality autosedačiek Avionaut je ich kompletná výroba v Európe, garantujúci 100% kontrolu nad ich výrobou a najmä nad použitými materiálmi.Neriskujte životy svojich detí, používajte autosedačky tej najvyššej kvality!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, je to verze 2016 nebo 2017? Diky

Diskusia a poradňa k Avionaut ULTRALITE - Milan Red + Isofix základňa
Príslušenstvo pre Avionaut ULTRALITE - Milan Red + Isofix základňa
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Avionaut ULTRALITE - Milan Red + Isofix základna.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií