PET PET

AXE Adrenaline 50 ml

Zobraziť katalóg
AXE Adrenaline 50 ml
5 1 hodnotení
Pánsky dezodorant – tuhý
Kód:  DEO126 Produktové číslo:  96143360 Stránky výrobcu

AXE Adrenaline 50 ml

Myslite na seba a chráňte svoju pokožku pred nepríjemným pachom telesného potu. Tuhý dezodorant AXE Adrenaline vás chráni a príjemnou vôňou vám dodáva pocit jedinečnosti. Výrobky AXE sú určené pre mužov, ktorí sa neboja byť sami sebou. Vďaka vysokej kvalite a podmanivej vôni si výrobky AXE obľúbili muži po celom svete. Dokážu podčiarknuť vašu charizmu a prispejú k vašej sebadôvere!

Kľúčové vlastnosti

  • Dezodorant
  • Príjemná vôňa (svieža vôňa s ostrými tónmi zázvoru)
  • Tuhý

Použitie

Používajte len na podpazušie. Neaplikujte na podráždenú alebo poškodenú pokožku. Trvanlivosť po otvorení je 24 mesiacov.

Zloženie

Cyclopentasiloxane, Aluminum zirconium tetrachlorohydrex GLY, PPG-14 butyl ether, Stearyl alcohol, Hydrogenated castor oil, Talc, PEG-8 distearate, Dimethicone, Parfum, Sodium starch octenylsuccinate, Maltodextrin, Hydrolysed corn starch, Silica, BHT, Butylphenyl methylpropional, Citronellol, Coumarin, Geraniol, Hydroxycitronellal, Limonene, Linalool

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre AXE Adrenaline 50 ml
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AXE Adrenaline 50 ml.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií