Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

B.U. Passion natural kazeta

Zobraziť katalóg
B.U. Passion natural kazeta
5 1 hodnotení
Darčeková sada – obsahuje: Deo natural sprej 75ml + Sprchový gél 250ml
Kód:  VBAL0526 Produktové číslo:  8592297004677 Stránky výrobcu
B.U. Passion natural kazeta Predaj skončil

B.U. Passion natural kazeta

Darčeková kazeta B.U. Passion Natural obsahuje deo natural sprej a sprchový gél – klasický darček pre každé dievča a mladú ženu, ktorá chce v sebe objaviť vášeň a nebojí sa byť sama sebou. Vôňa Passion je výrazný a zmyselný mix červeného jablka, čiernych ríbezlí a fialky, doplnený o kombináciu červenej ruže, jazmínu a tuberózy. Základ potom rozvonia vetiver a fazuľa tonka. Sprchový gél ponúka očistu a regeneráciu s obľúbenou vôňou po namáhavom dni. Deo natural sprej predĺži a zintenzívni zážitok z vône po dlhú dobu. Všetko doplnia trendy obaly v šarlátovočervenej farbe.

Kľúčové vlastnosti darčekovej kazety B.U. Passion Natural

  • Darčeková kazeta B.U. Passion Natural pre dievčatá a mladé ženy
  • Výrazná, zmyselná, kvetinová a ovocná vôňa
  • Sprchový gél pre očistu a regeneráciu
  • Deo natural sprej pre dlhší pôžitok z vône
  • Trendy obaly v šarlátovočervenej farbe
  • Súprava obsahuje: deo natural sprej 75 ml + sprchový gél 250 ml

Zloženie vône:
Hlava – červené jablko, čierne ríbezle, fialka
Srdce – červená ruža, jazmín, tuberóza
Základ – fazuľa tonka, vetiver

Použitie:
Sprchový gél: Naneste na navlhčenú pokožku, napeňte, a potom dôkladne opláchnite.
Deo natural sprej: Naneste na pokožku podľa potreby.

Zloženie:
Sprchový gél: aqua, sodium laureth sulfate, sodium lauryl sulfate, sodium chloride, parfum, benzophenone-4, citric acid, cocamidopropyl betaine, magnesium chloride, magnesium nitrate, PEG-4 rapeseedamide, sodium sulfate, benzoic acid, disodium EDTA, methylchloroisothiazolinone, methylisothiazolinone, sodium benzoate, alpha-isomethyl ionone, benzyl salicylate, butylphenyl methylpropional, coumarin, geraniol, hydroxycitronellal, linalool, CI 15985, CI 19140

Deo natural sprej: Alcohol denat., Aqua, Parfum, Butyl methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl methoxycinnamate, Ethylhexyl salicylate, Ethylhexylglycerin, PEG-40 hydrogenated castor oil, PEG-6 caprylic/capric glycerides, Propylene glycol, BHT, Phenoxyethanol, Alpha-isomethyl ionone, Benzyl benzoate, Benzyl salicylate, Butylphenyl methylpropional, Citral, Citronellol, Coumarin, Geraniol, Hydroxycitronellal, Isoeugenol, Limonene, Linalool, CI 15985, CI 19140

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre B.U. Passion natural kazeta Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si B.U. Passion natural kazeta.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií