Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice PET

B'O Baby detská látková plienka

Zobraziť katalóg
B'O Baby detská látková plienka
Detské plienky univerzálna veľkosť. 70% BIO bambus, 10% certifikovaná biobavlna, 10% PUL (vnútorná nepriepustná vrstva).
Kód:  PLN053 Produktové číslo:  9594156970023 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

B'O Baby detská látková plienka Predaj skončil

B'O Baby detská látková plienka

Detská látková plienka B'O Baby je navrhnutá tak, aby vaše bábätko sprevádzala od narodenia až do doby, než sa naučí chodiť na nočník. Má totiž univerzálnu veľkosť a možno ju upraviť pomocou patentov a suchých zipsov tak, aby dokonale padla každému dieťaťu. Plienka je vyrobená z veľmi mäkkých bambusových vlákien a certifikované biobavlny, ktorá je mimoriadne šetrná k detskej pokožke. Samozrejmosťou je vnútorná nepriepustná vrstva, ktorá napomáha udržať bábätko v suchu a v pohodlí. Plienka nevyžaduje žiadnu špeciálnu starostlivosť, nie je vhodné prať ju a sušiť pri príliš vysokých teplotách.

Materiál:

  • 70% bambusová vlákna
  • 10% certifikovaná BIO bavlna
  • 10% PUL (nepriepustná vrstva)

Veľkosť:
Univerzálny

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, mám zájem o BO baby látkovou plenku za 349,-, ale potřebovala bych vědět kvůli počtu, zda se do ní ještě vkládá taková ta látková plena a tadyto slouží jen jako takové kalhotky. Snad mi rozumíte. Chci prckovi dávat spíš látkové pleny a tohle je moje premiéra, tak si moc nejsem jistá, co vše je k tomu potřeba. Děkuji za odpověď. Simona

Diskusia a poradňa k B'O Baby detská látková plienka
Príslušenstvo pre B'O Baby detská látková plienka Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si B'O Baby dětská látková plena.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií