AlzaPlus+ děti MPLA316412

BaByliss H700E

Zobraziť katalóg
BaByliss H700E
Elektrický pilník – na kožu, Materiál Diamond Crystal, ergonomický tvar, 2 valčeky, 2 rýchlosti, batérie súčasťou balenia
Kód:  BABEP01 Produktové číslo:  H700E

BaByliss H700E

Elektrický pilník na kožu Pedi'Secret H700E od značky BaByliss je skvelým pomocníkom na domácu pedikúru, s ktorým rýchlo a ľahko odstránite starú a stvrdnutú kožu na pätách a jemne obrúsite zrohovatenú a suchú pokožku na nohách. Vyniká svojím ľahkým a moderným dizajnom, jednoduchým a bezbolestným použitím. Obsahuje dva špeciálne tvarované brúsne valčeky - exofoliačný a dokončovací, ktoré môžete jednoducho vybrať a očistiť vodou. Vďaka materiálu Diamond Crystal sa syntetickým diamantom zanechajú pokožku dokonale hladkú a jemnú na dotyk. 

Kľúčové vlastnosti

  • Ľahké odstránenie starej a zrohovatenej kože
  • 2 špeciálne tvarované odnímateľné brúsne valčeky
  • Materiál Diamond Crystal so syntetickým diamantom
  • 2 rýchlosti
  • Ergonomický tvar
  • Napájanie pomocou batérií

Jednoduchá obsluha

Prístroj ponúka dve rýchlosti, v ruke sa vám bude veľmi pohodlne držať vďaka svojmu ergonomickému tvaru. Jeho prevádzka je zabezpečovaná pomocou troch batérií AA, ktoré sú súčasťou balenia. Ľahko ho tak môžete kdekoľvek použiť či si ho vziať so sebou na cesty. Doprajte svojej pokožke profesionálnu starostlivosť v pohodlí vášho domova, aby bola zdravá, mäkká a zamatovo hebká. 

 
 
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BaByliss H700E Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BaByliss H700E. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BaByliss H700E.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií