AlzaPlus+ děti Protiplnění

Babysanft Prírodný pleťový olej 200 ml

Zobraziť katalóg
Babysanft Prírodný pleťový olej 200 ml
4,9 27 hodnotení
Detský olej hydratácia a výživa, vhodný pre citlivú pokožku, obsahuje mandľový olej a slnečnicový olej
Kód:  DKO027 Produktové číslo:  4062300342675 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Babysanft Prírodný pleťový olej 200 ml Predaj skončil

Babysanft Prírodný pleťový olej 200 ml

Slniečko máme všetci radi, avšak malé bábätká musíme pred jeho škodlivými vplyvmi starostlivo chrániť. Skúste si tento rok zaobstarať prírodný pleťový olej Babysanft z radu jemných kozmetických produktov HIPP. Hodí sa aj pre dospelých, a tak si na dovolenke môžete všetci užívať jeho dobré vlastnosti. To znamená, že je napríklad bez minerálnych a éterických olejov, aby sa predišlo alergickým reakciám. Nenájdete v ňom ani ďalšie látky, ktoré sa zvyčajne do kozmetických prípravkov pridávajú, tzn. parabény, PEG emulgátory, aromatické látky, rôzne farbivá a konzervačné látky. Je jednoducho celý prírodný a jediná zložka, ktorá vám však urobí radosť, je BIO mandľový olej.

Parametre a špecifikácia

Typ pokožky
Citlivá (sensitive) Hotovo!
Účinok
Hydratácia a výživa Hotovo!
Vhodné od
0 rokov Hotovo!
Účinné látky
Mandľový olej, Slnečnicový olej Hotovo!
Typ produktu
Olej Hotovo!

Typ pokožky

Typ pokožky
Citlivá (sensitive) Hotovo!

Účinok

Účinok
Hydratácia a výživa Hotovo!

Vhodné od

Vhodné od
0 rokov Hotovo!

Účinné látky

Účinné látky
Mandľový olej, Slnečnicový olej Hotovo!

Typ produktu

Typ produktu
Olej Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Ďalšie informácie

Testované mamičkami: Prírodný pleťový olej HiPP Babysanft

Detské olejčeky ma v minulosti príliš nenadchli, preto som rýchlo prešla k používaniu pleťových krémov a mliek. Tentoraz som sa však rozhodla jeden z nich po dlhej dobe predsa len vyskúšať, a to prírodný pleťový olej HiPP Babysanft. S kozmetikou HiPP mám totiž len tie najlepšie skúsenosti. Ako som s týmto olejom bola spokojná?

Detský olej: 1 prípravok, 5 spôsobov použitia

Možno vás prekvapí, že detský olej, ktorý si zvyčajne spájame iba so starostlivosťou o pokožku bábätiek, je všestranným pomocníkom, ktorý dokáže zastúpiť množstvo iných kozmetických výrobkov. Odlíči vodoodolnú maskaru, nahradí hydratačný krém aj olej do kúpeľa a zvládne toho oveľa viac.

Čo je dojčenská kolika a ako jej predchádzať

Dojčenskou zápchou, súvisiacou s neutíšiteľným plačom a bolesťami bruška, trpí počas prvých mesiacov života mnoho novorodencov. Ako spoznať vetry u novorodencov a ako bojovať s bolesťou bruška vám poradíme v našom článku. Okrem iného zistíte, či feniklový alebo rascový čaj ako pomoc proti nadúvaniu je účinnou babskou radou či naopak, či pomôžu pri kolike probiotické kvapky a akými polohami môžete bábätku pomôcť od bolesti bruška.

Plávanie s bábätkom, pre koho je vhodné?

Plávanie s bábätkom prináša radosť a prirodzenú možnosť rozvoja aj vzťahu medzi bábätkom a rodičom. Začať s plávaním dojčiat môžete už veľmi skoro, od zahojenia pupka. Plávanie je príjemné obom, je však dobré vedieť, kedy sa plávaniu radšej vyhnúť. Plávanie s dieťaťom premyslite a radšej zavrhnite najmä vtedy, ak vaše bábätko veľmi trpí ekzémom alebo má astmu. A nezabudli sme pre vás pripraviť zoznam, čo v bazéne s bábätkom budete potrebovať, aby všetko prebehlo hladko.
Recenzie Babysanft Prírodný pleťový olej 200 ml
Príslušenstvo pre Babysanft Prírodný pleťový olej 200 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HiPP Babysanft Přírodní pleťový olej 200 ml.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií