AlzaPlus+ děti Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Babysanft Sprchový gél

Zobraziť katalóg
Babysanft Sprchový gél
5,0 28 hodnotení
Detský sprchový gél určený pre citlivú pokožku, s parfumáciou, balenie je s pumpičkou, 2 v 1, prírodné zloženie, šetrný k očiam, bez alkoholu, bez farbív, bez mydla, nedráždi pokožku a nevysušuje pokožku
Kód:  DKO023 Produktové číslo:  9062300114475 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Babysanft Sprchový gél

Táto fotografia je vypnutá z Lightbox a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Babysanft Sprchový gel s výtažkem z mandlí a přírodními kvasinkami

Jemný detský sprchový gél s prírodnými mandľovými výťažkami a prírodnými kvasinkami sa stará o pokožku vášho dieťatka, starostlivo ju čistí a zanecháva ju hodvábne jemnú. Chcete pre vášho potomka len to najlepšie? Šetrné zloženie sprchového gélu Babysanft neobsahuje žiadne škodlivé alebo dráždivé látky, ktoré by zaťažovali citlivú pokožku detí. Jemný gél nepáli v očiach, a tak sa kúpanie zaobíde bez zbytočných slzičiek. Urobte z kúpania vášho dieťatka veselú a relaxačnú záležitosť, ktorú si užijete vy aj vaše dieťa!

Umývací gél obsahuje výťažky z mandlí, ktoré starostlivo ošetrujú, vyživujú a hydratujú citlivú pokožku detí aj jemné vlásky. Neobsahuje aromatické látky, ktoré by mohli vyvolávať alergické reakcie, éterické alebo minerálne oleje, mydlo, parabény, PEG emulgátory ani konzervačné látky alebo živočíšne zložky. Prípravok má veľmi dobrú znášanlivosť, je dermatologicky testovaný a schválený pre použitie na detskú pokožku. Pokožka detí je veľmi náchylná na rôzne vyrážky. Výťažky z mandlí majú protizápalové a upokojujúce účinky, pomáhajú hojiť prípadné vyrážky aj podráždenie pokožky. Sprchový gél nie je nutné oplachovať. Látky, ktoré obsahuje, sa budú o pokožku detí starať a chrániť ju až do ďalšieho umývania. Zaobstarajte vášmu dieťatku jemný gél s nádhernou vôňou, ktorý môže používať celá rodina!

Aktívne látky:

  • Výťažky z mandlí - citlivo ošetrujú, vyživujú a hydratujú detskú pokožku aj vlásky, majú hojivé, protizápalové a upokojujúce účinky.
  • Prírodné kvasinky - udržujú pokožku hydratovanú, bakteriálne čistú a jemnú.

Typ pokožky:
Pre citlivú pokožku detí.

Použitie:
Nanášajte na mokrú pokožku tela aj hlavy.

Objem:
400 ml

Parametre a špecifikácia

Typ pokožky
Citlivá (sensitive) Hotovo!
Parfumovanie
S parfumovaním Hotovo!
Vhodné od
0 rokov Hotovo!
Špeciálne vlastnosti
2 v 1, Prírodné zloženie, Šetrný k očiam, Bez alkoholu, Bez farbív, Bez mydla, Nedráždi pokožku, Nevysušuje pokožku Hotovo!
Balenie
S pumpičkou Hotovo!

Typ pokožky

Typ pokožky
Citlivá (sensitive) Hotovo!

Parfumácia

Parfumovanie
S parfumovaním Hotovo!

Vhodné od

Vhodné od
0 rokov Hotovo!

Špeciálne vlastnosti

Špeciálne vlastnosti
2 v 1, Prírodné zloženie, Šetrný k očiam, Bez alkoholu, Bez farbív, Bez mydla, Nedráždi pokožku, Nevysušuje pokožku Hotovo!

Balenie

Balenie
S pumpičkou Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Babysanft Sprchový gél Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HiPP Babysanft Sprchový gel 400 ml.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií