AlzaPlus+ děti AlzaEco Den Země - lokálka

Babysence II + DVD Prvá pomoc deťom

Zobraziť katalóg
Babysence II + DVD Prvá pomoc deťom
4,9 9 hodnotení
Monitor dychu s 2 senzorovými doskami, pomáha chrániť deti od narodenia do jedného roka
Kód:  FOB351 Produktové číslo:  7290004018306

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Babysence II + DVD Prvá pomoc deťom Predaj skončil

Babysence II + DVD Prvá pomoc deťom

Babysense II je na obsluhu nenáročný prístroj určený pre použitie v domácnostiach a zdravotníckych zariadeniach vhodný pre v podstate zdravé dojčatá, okrem dojčiat s vysokým rizikom dýchacích problémov vyžadujúcich trvalý lekársky dohľad. Monitor dychu Babysense II je monitorovacie zariadenie, ktoré môže rodičom pomôcť zdolať nebezpečenstvo dýchacích ťažkostí detí.


Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Monitor dechu Babysence II
 

Predchádzajte chorobám

Počas prvého roku života môže u dieťaťa dôjsť k nepravidelnému dýchaniu alebo dokonca k zástave dychu. Prístroj Babysense II môže varovať, ak sú tieto prejavy príznakom prechladnutia, vysokej horúčky alebo iného chorobného stavu.

 


Pomáha chrániť

V extrémnom prípade môže zástava dychu súvisieť s SIDS (syndróm náhleho dojčenského úmrtia), čo je stále najčastejšou príčinou úmrtia dojčiat do 1 roku veku. Tento syndróm sa nedá diagnostikovať vopred a ani moderná medicína doposiaľ neprišla so žiadnymi liečebnými prostriedkami či riešením, takže prístroj Babysense II, má čoby ochrana, svoje obmedzenia. Avšak je to jedinečný bezpečnostný systém, ktorý od samého začiatku predaja pomáha zachraňovať dojčatá.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Monitor dechu Babysence II
 

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Monitor dechu Babysence II
 

Skrytý pomocník

Babysense II trvalo detekuje pohyby všetkého dieťaťa a spúšťa zvukový a optický signál, pokiaľ sa dychová akcia zastaví na viac ako 20 sekúnd alebo ak dychová frekvencia poklesne pod 10 nádychov za minútu. Systém zahŕňa kontrolnú jednotku pripojenú k senzorovým doskám umiestneným medzi matracom a dnom postieľky, ktoré monitorujú pohyby dieťaťa. Senzory nie sú v priamom kontakte s dieťaťom a jeho pohyb neobmedzujú.


Prístroj sa skladá z týchto súčastí:

  • Kontrolná jednotka
  • 2 senzorové dosky
  • Spojovací kábel
  • Závesná príchytka
Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Monitor dechu Babysence II
 

 

Doplňujúce informácie:

Napájanie: tužkové batérie 4x1,5V typu LR6, veľkosť AA
Príkon: 6 W
Spotreba prúdu: 1 mA
Hlasitosť alarmu: 85dB SPL na vzdialenosť 1 m
Senzorové dosky: materiál - ABS 440 x 270 mm
Kontrolná jednotka: materiál - ABS 160 x 110 mm
Certifikácia a testovanie:

  • Testované medzinárodnou skúšobňou G-MED - vyhovuje požiadavkám európskej smernice 93/42 / EEC (o zdravotníckych prístrojoch), má CE značku
  • Testované národnou skúšobňou SZÚ Brno (autorizovaná osoba č. 202)
  • Vyhovuje požiadavkám českej technickej normy ČSN EN 60601-1: 1994 základným požiadavkám nariadenia vlády č. 181/2001 Zb. v znení nariadenia vlády č. 336/2001 Zb. o technických požiadavkách na prostriedky zdravotníckej techniky vydané vyhlásenie o zhode
  • Vyhovuje požiadavkám českej technickej normy ČSN EN 60601-1-2: 1996 a základným požiadavkám nariadenia vlády č. 169/1997 Zb. o technických požiadavkách na elektromagnetickú kompatibilitu - vydané vyhlásenie o zhode
  • Vykonané klinické skúšky podľa zákona č. 123/2000 Zb. o zdravotníckych pomôckach a vyhl. MZd č. 316/2000 Zb. - Vydané klinické hodnotenie

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Recenzie Babysence II + DVD Prvá pomoc deťom
Príslušenstvo pre Babysence II + DVD Prvá pomoc deťom Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Babysense II + DVD První pomoc dětem. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Babysense II + DVD Elsősegély gyerekeknek.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií