AlzaPlus+ děti MPLA316412

BARNÄNGEN Lycka Nutritive Hand Cream 75 ml

Zobraziť katalóg
BARNÄNGEN Lycka Nutritive Hand Cream 75 ml
5 1 hodnotení
Krém na ruky – vhodný na suchú pokožku, hydratačný a regeneračný, bez silikónov, dámsky, vyhotovenie: vegánske, aktívne látky: sedmokráska a včelí vosk, kvetinová vôňa, objem 75ml - 43,87 €/1 l
Kód:  TM426 Produktové číslo:  9000101222593 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BARNÄNGEN Lycka Nutritive Hand Cream 75 ml Predaj skončil

BARNÄNGEN Lycka Nutritive Hand Cream 75 ml

Rozmaznávajte svoje ruky jedinečným krémom BARNÄNGEN Lycka Nutritive, ktorý zahŕnie suchú až veľmi suchú pokožku šťastím pri každodennom ošetrujúcom rituáli! Zloženie obohatené o výťažky zo sedmokrásky spoločne s ochrannou zložkou 7 % Cold Cream zjemňuje a intenzívne vyživuje suchú pokožku. Táto inovatívna hydratačná emulzia Cold Cream vytvorená z ružovej vody, včelieho vosku a lipidov, sa s jemnosťou stará o pokožku rúk a ponúka im tú najlepšiu ochranu pre krásne vyrovnanú pokožku, ktorú sprevádza príjemne chladivý pocit.

Krém na ruky BARNÄNGEN Lycka Nutritive a jeho vlastnosti

  • Krém na ruky BARNÄNGEN Lycka Nutritive pre starostlivosť o veľmi suchú pokožku
  • Zjemňuje, hydratuje a vyživuje suchú pokožku rúk
  • Obohatený o výťažky zo sedmokrásky
  • Vrátane ochrannej, hydratačnej emulzie Cold Cream
  • Aplikáciu sprevádza príjemne chladivý pocit
  • Krém na ruky BARNÄNGEN neobsahuje silikóny

Aplikácia:
Krém na ruky naneste v potrebnom množstve na chrbát ruky a jemnými pohybmi vmasírujte do pokožky suchých rúk.

Zloženie:
Aqua (water, eau); Etylhexyl palmitate; Helianthus annuus (sunflower) seed oil; Behenyl alcohol; glycerín; Cetearyl alcohol; Butyrospermum parkii (shea) butter; Hexanediol; Panthenol; alantoín; Chamomilla recutita (Matricaria) flower extract; Bellis perennis (sedmokráska) flower extract; tocopherol; Pantolactone; Parfum (fragrance); Triceteareth-4 phosphate; Sodium Stearoyl lactylate; Hydrogenated palm glycerides citrate; Sodium hydroxide; carbomer; Xanthan gum; Limonene; linalool; Benzyl alcohol; citral; Citronellol; Phenoxyethanol; Hydroxyacetophenone

Poznámka:
» Všetky krémy na ruky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BARNÄNGEN Lycka Nutritive Hand Cream 75 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BARNÄNGEN Lycka Nutritive Hand Cream 75 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BARNÄNGEN Lycka Nutritive Hand Cream 75 ml.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií