Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Alza dny mini Velikonoce Aplikace

Beaba Bib'expresso 3 v 1 paprika

Zobraziť katalóg
Beaba Bib'expresso 3 v 1 paprika
Ohrievač fliaš – umožňuje pripraviť umelé mlieko pre dieťa počas niekoľkých sekúnd, jednou rukou a s ideálnou teplotou, fľaša s mliekom je pripravená behom 30 sekúnd, mlieko má vždy správnu teplotu, prúdiaca voda súčasne mieša sušené mlieko a zaisťuje rovnomernú teplotu, ponúka kompaktný ohrievač fliaš, sterilizátor do mikrovlnnej rúry, parný samočistiaci systém
Kód:  BABY6594 Produktové číslo:  3384349116231 Stránky výrobcu
Beaba Bib'expresso 3 v 1 paprika Predaj skončil

Beaba Bib'expresso 3 v 1 paprika

Beaba Bib'expresso 3 v 1 je unikátny ohrievač dojčenských fliaš. Umožňuje pripraviť umelé mlieko pre dieťa počas niekoľkých sekúnd, jednou rukou a v ideálnej teplote. Fľaša s mliekom je pripravená behom 30 sekúnd (doba prípravy zodpovedá príprave fľaše s objemom 240 ml s použitím vody izbovej teploty, presná doba ohrevu záleží na množstve a teplote vody). Prúdiaca voda súčasne mieša sušené mlieko a vďaka priamej kontrole teploty vody ohrieva vždy na správnu teplotu. Bib' Expresso 3 v 1 vám ponúka kompaktný ohrievač fliaš ideálny na cesty, sterilizátor do mikrovlnnej rúry slúžiaci na uskladnenie fliaš.

Kľúčové vlastnosti Beaba Bib'expresso 3 v 1 vo farbe papriky

  • Rýchla príprava umelého mlieka
  • Mlieko má vždy správnu teplotu
  • Prúdiaca voda súčasne mieša sušené mlieko a ohrieva
  • Ohrievač Beaba šetrí čas
  • Vo farbe papriky
 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Beaba Bib'expresso 3 v 1 paprika
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Beaba Bib'expresso 3v1 paprika.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií