Emise pro AP+ v app - všechny segmenty P&G MS v hokeji_CZ

Beauty Relax BR-510

Zobraziť katalóg
Beauty Relax BR-510
2,0 1 hodnotení
Kozmetické zrkadlo s LED osvetlením
Kód:  EAT7207 Produktové číslo:  8594166093911

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Beauty Relax BR-510

Kozmetické zrkadlo BEAUTY RELAX BR-510 vyniká svojou variabilitou a predovšetkým možnosťou LED osvetlenia, vďaka ktorému bude nalíčenie nielen jednoduchšie, ale tiež dokonalejšie! Zrkadlo si môžete natočiť hneď v niekoľkých smeroch, môžete ho držať či položiť, čo výrazne uľahčí líčenie. 12 LED diód zase umožní perfektné osvetlenie, ktoré je u líčenie tým najzásadnejším, aby výsledný make-up vyzeral prirodzene a bol bez chybičiek. Vďaka variabilite a možnosťou osvetlenia sú možnosti využitia tohto zrkadlá veliké, odporúčame tiež napríklad ako zdravotnícke zrkadlo napríklad pre kontrolu intímnych partií alebo pri holení týchto partií. Využitie je len na vás!

Parametre a špecifikácie:

Materiál: plast
Napájanie : 3x AA
Hmotnosť: 250 g
Rozmery: 14x3x28 cm

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Beauty Relax BR-510 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Beauty Relax BR-510. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Beauty Relax BR-510. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Beauty Relax BR-510. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Beauty Relax BR-510.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií