AlzaPlus+ děti AlzaEco Den Země - lokálka

BEPER 40948

Zobraziť katalóg
BEPER 40948
4,8 24 hodnotení
Elektrický pilník - Rotačný elektrický odstraňovač stvrdnutej kože, batériový, 2x brúsny valček
Kód:  BEPPE01 Produktové číslo:  BEP-40948

BEPER 40948

Elektrická pemza odstraňuje stvrdnutú kožu, mozole, kurie oká a iné nerovnosti na nohách. Funguje na batérie a bude tak vhodným pomocníkom aj na cesty. Rotačný elektrický odstraňovač stvrdnutej kože pomáha navrátiť pokožke jemnosť a prirodzenú pružnosť. Brúsny valec jemne odstraňuje suchú kožu aj mozole a tým okamžite zabezpečuje príjemný pocit a pohodu. Stačí zľahka prechádzať na miestach, ktoré chcete ošetriť, až do dosiahnutia požadovaného výsledku. Doprajte si kvalitného pomocníka, ktorý udrží vaše nohy zdravé, jemné a krásne!

Balenie výrobku obsahuje 2 brúsne valčeky a čistiacu kefku, ktorou ľahko pemzu udržíte hygienicky čistú. Prístroj je ľahko umývateľný a má ergonomické prevedenie, vďaka ktorému sa vám bude dobre držať v ruke. Značka Beper ponúka pekný dizajn a špičkovú kvalitu, ktorú môžete denne preverovať. Elektrická pemza poteší užívateľov z radov žien i mužov bez rozdielu veku. Príjemnú relaxačnú formou si môžete ošetriť vaše nohy aj v pohodlí vášho domova. Majte nohy dokonale ošetrené a zamatovo hebké, ako po profesionálnej pedikúre!

Balenie obsahuje:
Brúska
2 brúsne valčeky
čistiaca kefka

Druh napájania:
2 AA batérie (nie sú súčasťou)

Umývateľný:
Ano

Použitie:
Jednoduchým spôsobom uveďte prístroj do chodu podľa návodu a jemne prechádzajte po stvrdnutej koži. Pre jemnejšiu kožu použite krémy pre regeneráciu suchej pleti. 

 

 
 
 

Parametre a špecifikácia

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Nevíte o českém návodu? Ta dáma, co jsem jí to koupil, si ho mocí mermo chce přečíst, i když jí říkám, že se tam stejně nic nového nedozví!

Diskusia a poradňa k BEPER 40948
Príslušenstvo pre BEPER 40948 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Beper 40948. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BEPER 40948. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BEPER 40948. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BEPER 40948.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií