Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AlzaBoxy Q1

BIOTHERM Aquasource Night Spa 50 ml

Zobraziť katalóg
BIOTHERM Aquasource Night Spa 50 ml
5 1 hodnotení
Krém na tvár pre ženy, nočný, typ pleti: suchá, účinok: hydratačný, 50 ml - 798 €/1 l
Kód:  KSPL1710 Produktové číslo:  3614270870026
BIOTHERM Aquasource Night Spa 50 ml Predaj skončil

BIOTHERM Aquasource Night Spa 50 ml

Táto fotografia je vypnutá z lightbox a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Presunutím alebo kliknutím vložte obrázok.

Pleťový krém Aquasource Night Spa má ľahkú balzamovú konzistenciu a bude sa o vašu pleť starať počas nočného odpočinku, kedy je starostlivosť najefektívnejšia. Prípravok dodáva pleti hĺbkovú hydratáciu a výživu, posilňuje jej obranyschopnosť a jedinečným spôsobom pomáha odstraňovať vrásky. Nočný krém  BIOTHERM Aquasource Night Spa má trojitý spa účinok, ktorý zanecháva pleť odpočinutú, osvieženú a omladenú. Jemná textúra pleť nezaťažuje, nelepí a nezanecháva na nej pocit mastnoty. Doprajte si luxusnú nočnú starostlivosť so sviežou unisex vôňou!

Nočný pleťový krém  BIOTHERM Aquasource Night Spa obsahuje látky pochádzajúce z termálnych prameňov francúzskych Pyrenejí, ktoré sú bohaté na minerály. Termálny planktón obsahuje 35 rôznych aktívnych látok, vrátane bielkovín, vitamínov, aminokyselín, lipidov a stopových prvkov, ktoré pomáhajú oživiť vitálne funkcie pleti a sú nevyhnutné pre jej zdravie i krásu. Prípravok  BIOTHERM Aquasource Night Spa zjednocuje farebný tón pleti a dokonale ju rozjasňuje. Udržuje pleť nádherne hladkú, sviežu a prirodzene pružnú. Hýčkajte svoju pleť luxusnou starostlivosťou, ktorá účinne predchádza jej predčasnému starnutiu!

Aktívne látky:

  • Termálny planktón – vyživuje a hydratuje pleť, cielene ju stimuluje, má protistarnúce a antioxidačné účinky.
  • Extrakt z morských organizmov – dodáva pleti výživu a hydratáciu, spevňuje ju a posilňuje.

Typ pleti:
Pre všetky typy pleti.

Použitie:
Nanášajte na čistú pleť večer a jemne vmasírujte. 

Objem:
50 ml

Zloženie:
Aqua, alcohol denat, glycine soja oil, dilmethicone, isocetyl stearate, glycerin, isononyl isononanoate, polyglyceryl-2-stearate, pentylene glycol, stearyl heptanoate, butylene glycol, PEG-8 stearate, mannose, cetyl alcohol, disodium stearoyl glutamate, phenoxyethanol, stearyl caprylate, elaeis guineesis oil, stearic acid, palmitic acid, triethanolamine, limonene, pentaerytrrityl tetra-di-t-bityl hydroxuhydrocinnamate, vitreoscilla ferment, pseudoaltermonas ferment extract, hexyl cinnamal, benzyl salicylate, linalool, benzyl alcohol, citral, hydroxyisohexyl 3-cyclohexene carboxyaldehyde, geraniol, CI 60725, caramel, CI 42090, parfum.


Parametre a špecifikácia

Špecifikácia
Luxusné Hotovo!
Objem
50 ml Hotovo!
Typ pleti
Suchá Hotovo!
Určenie
Pre ženy Hotovo!
Špecifikácia
Luxusné Hotovo!

Špecifikácia

Špecifikácia
Luxusné Hotovo!

Objem

Objem
50 ml Hotovo!

Typ pleti

Typ pleti
Suchá Hotovo!

Určenie

Určenie
Pre ženy Hotovo!

Špecifikácia

Špecifikácia
Luxusné Hotovo!
Typ pleti
Suchá Hotovo!

Účinok

Účinok
Hydratačný Hotovo!

Vek

Vek
Pre všetky vekové kategórie Hotovo!

Doba používania

Podľa doby používania
Nočný Hotovo!

Typ

Typ produktu
Krém Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BIOTHERM Aquasource Night Spa 50 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BIOTHERM Aquasource Night Spa 50 ml . Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BIOTHERM Aquasource Night Spa 50 ml.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií