AlzaPlus+ děti MPLA316412

BIOTHERM Homme BIO Day Control Natural Protect Roll-on 75 ml

Zobraziť katalóg
BIOTHERM Homme BIO Day Control Natural Protect Roll-on 75 ml
4,5 6 hodnotení
Dezodorant – pánsky, guľôčkový, bez hliníka, objem 75ml - 231,87 €/1 l
Kód:  KSMU0123 Produktové číslo:  3605540596951
BIOTHERM Homme BIO Day Control Natural Protect Roll-on 75 ml Predaj skončil

BIOTHERM Homme BIO Day Control Natural Protect Roll-on 75 ml

Guličkový dezodorant BIOTHERM Homme BIO Day Control Natural Protect Roll-on je prírodný dezodorant v BIO kvalite pre mužov. Tento dezodorant sa používa do podpazušia, kde vašu pokožku ochráni pred nechceným pachom potu až 24 hodín.

Dezodorant neobsahuje hliníkom soli, ale zloženie tohto príjemného dezodorantu obsahuje prírodné výťažky z bio pomaranča a aloe vera, glycerol a esenciálne oleje. Všetky tieto prospešné látky pôsobia v skvelej súhre. Kým glycerol a esenciálne oleje účinne neutralizujú zápach a spoľahlivo chránia vašu pokožku celých 24 hodín, extrakt z pomaranča podporuje dýchanie pleti a čistí ju. Bio aloe vera kožu zjemňuje a chráni.

Tento čisto prírodný produkt neobsahuje parabény a je vhodný aj pre citlivú pokožku. Zloženie obohatené o upokojujúcu zložku aloe vera pomáha účinne chrániť a dokonale upokojiť pokožku podpazušia. Po použití tohto dezodorantu bude vaša pokožka ošetrená a perfektne upokojená. Príjemný pocit čistoty a ľahkosti vás bude sprevádzať na každom kroku celý deň, a to aj pri plnení veľmi ťažkých pracovných úloh alebo pri podávaní športových výkonov. Doprajte si luxusný pocit istoty a rozmaznávajte svoju pokožku kvalitným prírodným prípravkom!

Aktívne látky:

  • Prírodné výťažky z bio pomeranča podporujú dýchanie a čistenie pleti.
  • Aloe vera pokožku upokojuje a zjemňuje.
  • Glycerol a esenciálne oleje účinne neutralizujú zápach a spoľahlivo chránia vašu pokožku celých 24 hodín.


Použitie:
Naneste jemne pomocou guličky umiestnenej na flakóne do podpazušia.

Objem:
75 ml

Parametre a špecifikácia

Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BIOTHERM Homme BIO Day Control Natural Protect Roll-on 75 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BIOTHERM Homme BIO Day Control Natural Protect Roll-on 75 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BIOTHERM Homme BIO Day Control Natural Protect Roll-on 75 ml.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií