AlzaPlus+ drogerie MPLA316412

BO.HO Lak na nechty Révolution 9 ml

Zobraziť katalóg
BO.HO Lak na nechty Révolution 9 ml
5 1 hodnotení
Lak na nechty vyživuje, posilňuje a pritom rešpektuje ich krehkosť, vďaka obsiahnutým prírodným zložkám zabraňuje lámaniu a inému poškodzovaniu nechtov
Kód:  KSDE1073 Produktové číslo:  3760220171825
BO.HO Lak na nechty Révolution 9 ml Predaj skončil

BO.HO Lak na nechty Révolution 9 ml

Rýchloschnúci lak na nechty Révolution od francúzskej ekokozmetickej značky BO.HO vyniká svojím elegantným červeným odtieňom a perfektným dlhodobým krytím. Nechty posilňuje a dodáva im potrebnú výživu. Rešpektuje ich krehkosť a zabraňuje lámaniu a inému poškodzovaniu nechtov. Jeho zloženie obsahujúce prírodné ingrediencie je obohatené o UV filtre, ktoré chránia nechty pred vyblednutím a žltnutím. Nechýba ani oxid kremičitý pôsobiaci ako tonikum. Prípravok neobsahuje žiadne živočíšne produkty, je preto vhodný aj pre vegánov. Ľahko sa vám bude aplikovať pomocou malého štetca. Iba niekoľkými ťahmi docielite nádherne krytie.


Odtieň:
15 Révolution

Aktívne látky:

  • UV filtre
  • Extrakty bavlny
  • Extrakty zemiakov
  • Extrakty kukurice
  • Extrakty pšenice
  • Extrakty manioku
  • Oxid kremičitý

Účinky:
Po aplikácii laku získajú vaše nechty okrem nádherného odtieňu tiež pevnosť a pružnosť. Budú vyživené, posilnené a chránené pred lámaním a žltnutím.

Použitie:
Lak naneste na čisté nechty pomocou aplikačného štetca a nechajte zaschnúť. Pre optimálny výsledok je vhodné aplikovať lak minimálne v dvoch vrstvách.    

Objem:
5 ml

Zloženie:
butyl acetate, ethylacetate, nitrocellulose, isosorbide dicaprylate/caprate, adipic acid/neopentyl glycol/trimellitic anhydride copolymer, alcohol, stearalkonium bentonite, CI 15850 (red 7 lake), CI 77891 (titanium dioxide), styrene/acrylates copolymer, silica, diacetone alcohol, Benzophenone-1, trimethylpentanediyl dibenziate, phosphoric acid, CI 77499 (iron oxide), alumina, CI 19140 (yellow 5 lake), CI 15850 (red 6 lake)

Parametre a špecifikácia

Efekt
Rýchloschnúci, Dlhotrvajúci, Vyživujúci, Spevňujúci Hotovo!
Typ balenia
Cestovné balenie Hotovo!

Vlastnosti

Efekt
Rýchloschnúci, Dlhotrvajúci, Vyživujúci, Spevňujúci Hotovo!

Typ balenia

Typ balenia
Cestovné balenie Hotovo!
Poznámka:
» Všetky laky na nechty

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BO.HO Lak na nechty Révolution 9 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BO.HO Lak na nehty Révolution 5 ml.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií