Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaPlus+ drogerie MPLA310401 - SK

BODYNATUR Šípkový olej 16 ks

Zobraziť katalóg
BODYNATUR Šípkový olej 16 ks
3,9 8 hodnotení
Depilačné pásiky odstránia nežiaduce chĺpky - 0,27 €/ks
4,30 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  DKO118 Produktové číslo:  8414719407012
BODYNATUR Šípkový olej 16 ks 4,30 € Momentálne nedostupné

BODYNATUR Šípkový olej 16 ks

Kúpte si tieto výborné voskové pásiky BodyNatur 16 ks na citlivú pokožku, ktoré sú obohatené šípkovým olejom a ďalšími esenciálnymi olejmi a zaisťujú upokojujúce a regeneračné účinky pre vašu pokožku. Pásiky vám poskytnú perfektné výsledky trvajúce až 4 týždne.

vhodné predovšetkým na epiláciu nôh a paží. Pásiky sú pripravené na okamžité použitie a postarajú sa aj o krátke chĺpky. Obsahujú veľa prírodných aktívnych zložiek a sú bez akýchkoľvek parabénov, BHT a alergénov.

V tomto balení nájdete hneď 16 pásikov a 2 poepilačné obrúsky určené na odstránenie všetkých zvyškov vosku a na upokojenie vašej pokožky.

Zloženie

Ingredients Wax Strips: Triethylene Glycol Rosinate, Glyceryl Rosinate, Hydrogenated Microcrystalline Wax, Gossypium Herbaceum Seed Oil, Nelumbo Nucifera Flower Extract, Isostearyl Isostearate, PEG-8 Dioleate, Paraffinum Liquidum, Polyethylene, Parfum, CI 77891, CI 45410 Ingredients Toallitas /Wipes: Isopropyl Myristate, Aqua, Cetearyl Ethylhexanoate, Glycerin, Polyglyceryl-3 Diisostearate, Glyceryl Behenate, Arnica Montana Flower Extract, Gymnema Sylvestre Leaf Extract, Tocopheryl Acetate, Hydrolyzed Jojoba Esters, Helianthus Annuus Seed Oil, Sodium Chloride, Caprylyl Glycol, Pentylene Glycol, Disodium EDTA, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Parfum, Mica, CI 77891

Parametre a špecifikácia

Typ
Pásik Hotovo!

Použitie

Typ
Pásik Hotovo!
Produktové línie: BODYNATUR depilační pásky 16ks 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Chtělo by to české návody jak přesně použít u výrobků prodávaných v Česku...

Diskusia a poradňa k BODYNATUR Šípkový olej 16 ks
Príslušenstvo pre BODYNATUR Šípkový olej 16 ks Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BODYNATUR Lotosový květ 16 ks. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BODYNATUR lótuszvirágos gyantacsíkok (16 db).
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií