Emise pro AP+ v app - všechny segmenty MPLA316412

BOMB COSMETICS Darčeková sada Hore k nebesám

Zobraziť katalóg
BOMB COSMETICS Darčeková sada Hore k nebesám
Darčeková sada - obsahuje: 2× šumivá bomba, 1× guľôčka a 1× kornútik plný bambuckého masla, 1× glycerínové mydlo
Kód:  KSDS0964 Produktové číslo:  5037028260326
BOMB COSMETICS Darčeková sada Hore k nebesám Predaj skončil

BOMB COSMETICS Darčeková sada Hore k nebesám

Darčeková kozmetická sada BOMB COSMETICS Hore k nebesám je nádherným darčekom pre všetkých milovníkov voňavých kúpeľov, ktorí sa starajú o svoju pokožku pomocou kvalitných kozmetických prípravkov. V exkluzívnej kolekcii nájdete ručne vyrobené produkty do kúpeľa, ktorých vôňa vás vynesie do nebies. Prípravky obsahujú prírodné kakaové maslo, bambucké maslo a starostlivo vybrané esenciálne oleje. Vynikajú svojimi hydratačnými účinkami, zjemňujú pokožku a zanechávajú ju vláčnu a voňavú. Relaxačný kúpeľ dokonale uvoľní vaše zmysly, upokojí telo a povzbudí myseľ. Rozmaznávajte svoju pokožku luxusným kúpeľom plným esenciálnych olejov a vôní a doprajte si blahodarný odpočinok po namáhavom dni.


Použitie:
Do teplého kúpeľa vhoďte jeden kúpeľový produkt BOMB COSMETICS, nechajte ho postupne rozpustiť a uvoľniť tak esenciálne oleje. Ponorte sa a vychutnajte si jeho blahodarné účinky. Zároveň zhlboka dýchajte a inhalujte liečivé arómy.

Obsah sady:

  • Šumivá bomba Azúrové nebo 160 g
  • Šumivá bomba Hore, hore a preč 160 g
  • Guľôčka Zen ráno 30 g
  • Kornútik plný bambuckého masla Tanečník v mrakoch 50 g
  • Glycerínové mydlo 100 g
 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BOMB COSMETICS Darčeková sada Hore k nebesám Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOMB COSMETICS Dárková sada Vzhůru k nebesům.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií