AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

BOMB COSMETICS Prírodné glycerínové mydlo Limetkový švihák 100 g

Zobraziť katalóg
BOMB COSMETICS Prírodné glycerínové mydlo Limetkový švihák 100 g
Tuhé mydlo – s esenciou z limetky a citrónovej trávy
Kód:  KSTE0760 Produktové číslo:  5037028236086

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BOMB COSMETICS Prírodné glycerínové mydlo Limetkový švihák 100 g Predaj skončil

BOMB COSMETICS Prírodné glycerínové mydlo Limetkový švihák 100 g

Prírodné glycerínové mydlo Bomb Cosmetics Limetkový švihák je určené na každodenné používanie. Dôkladne pokožku čistí a zároveň ju hĺbkovo hydratuje a zvláčňuje, udržiava optimálnu hladinu vlhkosti v pokožke. Mydlo je ručne vyrobené z glycerínu z palmových orechov a olejov, vďaka ktorému viac pení, je k pokožke šetrnejšie a menej ju vysušuje. Mydlo vám nádherne rozvonia celú kúpeľňu a zároveň plní funkciu dekoratívneho prvku. Je vhodné pre všetky typy pokožky. Používajte mydlo Bomb Cosmetics s unikátnym dizajnom, vaše ruky budú vždy čisté, hebké a chránené!

Typ pleti:
Pre všetky typy pokožky.

Použitie:
Bomb Cosmetics Limetkový švihák používajte ako klasické mydlo. Trite mydlo opakovane vo vlhkých dlaniach, až kým nevytvoríte bohatú penu. Po umytí dôkladne opláchnite.

Vlastnosti mýdla Bomb Cosmetics Limetkový švihák

  • Mydlo Bomb Cosmetics dôkladne čistí pokožku
  • Hĺbkovo pokožku hydratuje a zvláčňuje
  • Obsahuje 100% prírodné esenciálne oleje
  • Mydlo Limetkový švihák je vyrábané ručne
  • Bomb Cosmetics  je k pokožke veľmi šetrné
  • Má organické zloženie bez konzervačných prísad, umelých aróm a farbív

Jedinečný dizajn mydla Bomb Cosmetics Limetkový švihák

Ručne vyrábané glycerínové mydlá Bomb Cosmetics majú atraktívny dizajn, ktorý vás upúta na prvý pohľad. Mydlo Limetkový švihák má zelenú farbu a vo vnútri mydla má znázornené limetkové špirály. Všetky dekoratívne prvky majú rovnaké zloženie ako mydlo a sú preto dobre rozpustné. Celá dizajnová kompozícia je farebne velmi dobre zladená, pôsobí veselo a optimisticky. Doprajte svojej pokožke luxusnú starostlivosť s prírodným mydlom Bomb Cosmetics Limetkový švihák!

Aktívne látky

  • Esenciálny olej z citrónovej trávy - má antiseptické, antibakteriálne a dezinfekčné účinky, zmierňuje stres, pomáha odstrániť bolesti nôh, chrbta a unavených svalov
  • Esenciálny olej z limetky - čistí vzduch, má výrazné antiseptické a antivírusové účinky, svieža vôňa povzbudzuje pri únave a zmierňuje depresie
  • Glycerín - má zvláčňujúce a hydratačné účinky, vytvára na povrchu pokožky bariéru, vďaka ktorej sa pokožka menej vysušuje a je odolnejšia

Zloženie

Aqua (Water), Propylene Glycol, Sodium Stearate, Glycerin, Sodium Laurate, Sodium Laureth Sulfate, Sorbitol, Sodium Lauryl Sulfate, Parfum (Fragrance), Sodium Chloride, Stearic Acid, Lauric Acid, Papaver Orientale, Citrus Aurantifolia (Lime) Oil, Cymbopogon Schoenanthus Oil, Tetrasodium Etidronate, Pentasodium Pentetate, Benzyl Benzoate, Cinnamal, Butylphenyl Methylpropional, Citral, Limonene, CI 77891 (Titanium Dioxide), CI 19140 (Yellow 5), CI 42090 (Blue 1).

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BOMB COSMETICS Prírodné glycerínové mydlo Limetkový švihák 100 g Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOMB COSMETICS Přírodní glycerinové mýdlo Limetkový švihák 100 g.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií