Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Protiplnění

BOMB COSMETICS Olivové prírodné glycerínové mydlo 100 g

Zobraziť katalóg
BOMB COSMETICS Olivové prírodné glycerínové mydlo 100 g
Tuhé mydlo – obsahujúce olivový olej a esenciu z bergamotu
Kód:  KSTE0761 Produktové číslo:  5037028260678

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BOMB COSMETICS Olivové prírodné glycerínové mydlo 100 g Predaj skončil

BOMB COSMETICS Olivové prírodné glycerínové mydlo 100 g

Prírodné glycerínové mydlo Bomb Cosmetics Olivové je určené na každodenné používanie. Dôkladne čistí pokožku a zároveň ju hĺbkovo hydratuje a zvláčňuje, udržiava optimálnu hladinu vlhkosti v pokožke. Mydlo je ručne vyrobené z glycerínu z palmových orechov a olejov, vďaka ktorému viac pení, je k pokožke šetrnejšie a menej ju vysušuje. Mydlo vám nádherne rozvonia celú kúpeľňu a zároveň plní funkciu dekoratívneho prvku. Je vhodné pre všetky typy pokožky. Používajte mydlo s unikátnym dizajnom, vaše ruky budú vždy čisté, hebké a chránené!

Typ pokožky:
Pre všetky typy pokožky.

Použitie:
Bomb Cosmetics Olivové používajte ako klasické mydlo. Trite mydlo opakovane vo vlhkých dlaniach, až kým nevytvoríte bohatú penu. Po umytí dôkladne opláchnite.

Vlastnosti mydla Bomb Cosmetics Olivové

  • Mydlo Bomb Cosmetics dôkladne čistí pokožku
  • Hĺbkovo pokožku hydratuje a zvláčňuje
  • Obsahuje 100% prírodné esenciálne oleje
  • Mydlo Olivové je vyrábané ručne
  • K pokožke je veľmi šetrné
  • Má organické zloženie bez konzervačných prísad, umelých aróm a farbív

Jedinečný dizajn mydla Bomb Cosmetics Olivové

Ručne vyrábané glycerínové mydlá Bomb Cosmetics majú atraktívny dizajn, ktorý vás upúta na prvý pohľad. Mydlo Olivové, ako už predznamenáva jeho názov, obsahuje olivový olej. Tri čierne olivy sú tiež zobrazené na svetlom podklade mydla. Svetlo zelená farba pretkáva celú mydlovú kocku, symbolicky znázorňuje zelené lístky olivovníka. Všetky dekoratívne prvky majú rovnaké zloženie ako mydlo, sú preto dobre rozpustné. Celá dizajnová kompozícia je farebne veľmi dobre zladená, pôsobí veselo a optimisticky. Doprajte svojej pokožke luxusnú starostlivosť s prírodným mydlom Bomb Cosmetics Olivové!

Aktívne látky

  • Esenciálny olej z bergamotu - podporuje prekrvenie pokožky, má antiseptické účinky, regeneruje a posilňuje pokožku, neutralizuje pachy, upokojuje myseľ
  • Olivový olej - ošetruje a upokojuje pokožku, preniká do hĺbky pokožky a viaže na seba vlhkosť, zvyšuje odolnosť pokožky a podporuje jej elasticitu, pôsobí protizápalovo a hojivo
  • Glycerín - má zvláčňujúce a hydratačné účinky, vytvára na povrchu pokožky bariéru, vďaka ktorej sa pokožka menej vysušuje a je odolnejšia

Zloženie

Aqua (Water), Propylene Glycol, Sodium Stearate, Glycerin, Sodium Palmate, Sodium Laurate, Sorbitol, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Palm Kernelate, Parfum (Fragrance), Sodium Lauryl Sulfate, Sodium Chloride, Stearic Acid, Palm Kernel Acid, Lauric Acid, Potassium Palm Kernelate, Potassium Palmate, Pentasodium Pentetate, Tetrasodium Etidronate, Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot) Fruit Oil, Olea Europaea (Olive) Oil, Citral, Eugenol, Hexyl Cinnamal, Coumarin, Geraniol, Linalool, Limonene, CI 77891 (Titanium Dioxide), CI 77499 (Iron Oxides), CI 19140 (Yellow 5), CI 42090 (Blue 1).

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BOMB COSMETICS Olivové prírodné glycerínové mydlo 100 g Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOMB COSMETICS Olivové přírodní glycerinové mýdlo 100 g.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií