Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AlzaBoxy Q1 Aplikace

BOMB COSMETICS mydlo ružový slon a limonáda 100 g

Zobraziť katalóg
BOMB COSMETICS mydlo ružový slon a limonáda 100 g
Tuhé mydlo – s esenciálnym olejom z litsea cubeba a mandarínkou
Kód:  KSTE0755 Produktové číslo:  5037028261132

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BOMB COSMETICS mydlo ružový slon a limonáda 100 g Predaj skončil

BOMB COSMETICS mydlo ružový slon a limonáda 100 g

Prírodné glycerínové mydlo Bomb Cosmetics Ružový slon a limonáda je určené pre každodenné používanie. Dôkladne čistí pokožku a zároveň ju hĺbkovo hydratuje a zvláčňuje, udržiava optimálnu hladinu vlhkosti v pokožke. Mydlo je ručne vyrobené z glycerínu z palmových orechov a olejov, vďaka ktorému viac pení, je k pokožke šetrnejšie a menej ju vysušuje. Mydlo vám nádherne prevonia celú kúpeľňu a zároveň plní funkciu dekoratívneho prvku. Je vhodné pre všetky typy pokožky. Používajte mydlo s unikátnym dizajnom a vaše ruky budú vždy čisté, hebké a chránené! 

Typ pokožky:
Pre všetky typy pokožky.

Použitie:
Bomb Cosmetics Ružový slon a limonáda používajte ako klasické mydlo. Naneste mydlo opakovane na vlhké dlane, až vytvoríte bohatú penu. Po umytí dôkladne opláchnite.

Vlastnosti mydla Bomb Cosmetics Ružový slon a limonáda

  • Mydlo Bomb Cosmetics dôkladne čistí pokožku
  • Hĺbkovo pokožku hydratuje a zvláčňuje
  • Obsahuje 100% prírodné esenciálne oleje
  • Mydlo Ružový slon a limonáda je vyrábané ručne
  • K pokožke je veľmi šetrné
  • Má organické zloženie bez konzervačných prísad, umelej arómy a farbív

Jedinečný dizajn Ružový slon a limonáda

Ručne vyrábané glycerínové mydlá Bomb Cosmetics majú atraktívny dizajn, ktorý vás upúta na prvý pohľad. Mydlo Ružový slon a limonáda vonia po limonáde a má rovnako tak ružovú farbu. Ružová farba navodzuje dobrú náladu a spoločne s uvoľňujúcimi sa éterickými olejmi pozitívne pôsobí na myseľ človeka. Ružový slon plávajúci v limonáde s bielou penou poteší deti i dospelých. Všetky dekoratívne prvky sú rovnakého zloženia ako mydlo, sú preto dobre rozpustné. Doprajte svojej pokožke luxusnú starostlivosť s prírodným mydlom Bomb Cosmetics Ružový slon a limonáda!

Aktívne látky

  • Esenciálny olej z litsea cubeba - osviežuje, upokojuje nervový systém, pohlcuje pachy, pôsobí antibakteriálne, antisepticky a antimykoticky
  • Esenciálny olej z mandarínky - uvoľňuje napätie, osviežuje, má typicky sladkú, ovocnú vôňu, blahodarne pôsobí na psychiku
  • Glycerín - má zvláčňujúce a hydratačné účinky, vytvára na povrchu pokožky bariéru, vďaka ktorej sa pokožka menej vysušuje a je odolnejšia

Zloženie

Aqua (Water), Propylene Glycol, Sodium Stearate, Glycerín, Sodium laurate, Sodium Laureth Sulfate, Sorbitol, Sodium Lauryl Sulfate, Parfum (Fragrance), Sodium Chloride, Stearic Acid, Lauric Acid, Citrus Nobilis (Mandarin) Peel Oil, Litsea Cubeba Fruit Oil, Tetrasodium etidronate, Pentasodium Pentetate, Hydroxycitronellal, Hexyl Cinnamal, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene carboxaldehyde, Limonene, Coumarin, CI 77891 (Titanium Dioxide), CI 17200 (Red 33), CI 18050.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BOMB COSMETICS mydlo ružový slon a limonáda 100 g Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOMB COSMETICS Přírodní glycerinové mýdlo Růžový slon a limonáda 100 g.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií