Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AlzaBoxy Q1 AD homeoffice

BOMB COSMETICS sprchové maslo mandarínka a pomaranč 320 g

Zobraziť katalóg
BOMB COSMETICS sprchové maslo mandarínka a pomaranč 320 g
Sprchový gél pre ženy, dokonale čistí pokožku tela - 21,34 €/1 l
Kód:  KSTE0779 Produktové číslo:  5037028239568

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BOMB COSMETICS sprchové maslo mandarínka a pomaranč 320 g Predaj skončil

BOMB COSMETICS sprchové maslo mandarínka a pomaranč 320 g

Bomb Cosmetic Sprchové maslo mandarínka a pomaranč jemne čistí a ošetruje pokožku celého tela. Bohaté organické zloženie obsahuje bambucké maslo, esenciálne oleje z mandarínky a pomaranča aj ďalšie účinné látky, ktoré pokožku hydratujú, zvláčňujú a zjemňujú. Sprchový gél neobsahuje konzervačné látky, umelé farbivá ani umelú parfumáciu a je k pokožke veľmi šetrný. Príjemne osviežuje, dodáva pokožke pružnosť a zanecháva ju nádherne prevoňanú. Doprajte si relaxačný zážitok so sprchovacím gélom Bomb Cosmetic a očarujúcou vôňou citrusov!

Vlastnosti Sprchovacieho masla Bomb Cosmetic

  • Jemne čistí a ošetruje pokožku
  • Hydratuje, zvláčňuje a zjemňuje
  • Osviežuje, dodáva pokožke pružnosť
  • Nádherne pokožku prevoňajú

Typ pokožky:
Pre všetky typy pokožky.

Použitie:
Naberte si malé množstvo masla z téglika a naneste ho na mokrú pokožku. Priamo pod tečúcou vodou prípravok vtierajte do pokožky a vytvorte penu. Potom dôkladne opláchnite. Používajte rovnako často ako klasický sprchový gél. 

Zloženie

Glycerín, Aqua (Water), Sodium Cocoyl Isethionate, Sorbitol, Propylene Glycol, Disodium Lauryl Sulfosuccinate, Parfum (Fragrance), Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Phenoxyethanol, Tetrasodium etidronate, Ethylhexylglycerin, Citrus Nobilis (Mandarin) Peel Oil, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil, Denatonium Benzoate, Limonene, Citral, CI 19140 (Yellow 5), CI 14700 (Red 4), CI 17200 (Red 33).

 

Parametre a špecifikácia

Objem
365 ml Hotovo!
Typ produktu
Sprchový gél Hotovo!

Objem

Objem
365 ml Hotovo!

Využitie produktu

Typ produktu
Sprchový gél Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BOMB COSMETICS sprchové maslo mandarínka a pomaranč 320 g Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOMB COSMETICS Sprchové máslo Mandarinka a pomeranč 320 g.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií