AlzaPlus+ děti MPLA318265

BRAZIL KERATIN Rose & Hibiscus Set

Zobraziť katalóg
BRAZIL KERATIN Rose & Hibiscus Set
Sada vlasovej kozmetiky pre podporu prirodzenej farby vlasov obsahuje: Šampón s keratínom 300 ml + Kondicionér s keratínom 300 ml + Vlasové sérum s keratínom 100 ml
Kód:  KSVL1866a Produktové číslo:  bundle

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BRAZIL KERATIN Rose & Hibiscus Set Predaj skončil

BRAZIL KERATIN Rose & Hibiscus Set

Šampón BRAZIL KERATIN Rose & Hibiscus Shampoo obsahuje zvýšený obsah keratínu, ktorý je dôležitou súčasťou pre regeneráciu vlasov. Posilňuje vlasové vlákna, podporuje prirodzenú farbu vlasov a hydratuje vlasovú pokožku, to všetko v spojení ďalších aktívnych látok, ktoré šampón obsahuje v silnej a veľmi účinné koncentráciu.

Použitie:
Šampón naneste na mokré vlasy nariedený vodou v pomere 1:1, napeňte a potom opláchnite. Následne použite kondicionér alebo masku.

Obsah:
300 ml

Kondicionér BRAZIL KERATIN Rose & Hibiscus Conditioner obsahuje zvýšený obsah keratínu, ktorý je dôležitou súčasťou pre regeneráciu vlasov. Posilňuje vlasové vlákna, podporuje prirodzenú farbu vlasov a hydratuje vlasovú pokožku, to všetko v spojení ďalších aktívnych látok, ktoré kondicionér obsahuje v silnej a veľmi účinné koncentráciu.

Použitie:
Na mokré vlasy naneste rovnomerne potrebné množstvo kondicionéru a dôkladne zapracujte. Nechajte 2 minúty pôsobiť, vlasy rozčešte a následne opláchnite teplou vodou.

Obsah:
300 ml

Ošetrujúci sérum BRAZIL KERATIN Rose & Hibiscus Hair Lotion obsahuje zvýšený obsah keratínu, ktorý je dôležitou súčasťou pre regeneráciu vlasov. Chráni vlasy pred poškodením a podporuje ich prirodzenú farbu, to všetko v spojení ďalších aktívnych látok, ktoré toto vlasové sérum obsahuje v silnej a veľmi účinné koncentráciu.

Použitie:
Na mokré vlasy naneste potrebné množstvo prípravku a dôkladne do vlasov vmasírujte. Neoplachujte!

Obsah:
100 ml

Aktívne látky všetkých 3 produktov:

  • Panthenol - Má priaznivý vplyv na kvalitu a rast vlasov, zlepšuje ich lesk a ohybnosť. Chráni vlasy pred mechanickým poškodením a všeobecne zvyšuje ich odolnosť voči škodlivým vplyvom okolitého prostredia a záťaži pri česaní, fénovaní a ondulácii.
  • Hydrolyzed Keratín - Sa výrazne podieľa na hĺbkovej regenerácii poškodených vlasov. Sírne aminokyseliny z hydrolyzátu umožnia chemické obnovenie spojivových sírnych mostíkov vo vlasoch a tým ich spevní a zregeneruje.
  • Rosa Cantifolia - má silné antibakteriálne, antiseptické, detoxikačné, antioxidačné, dermatoprotektivní a protizápalové účinky.
  • Hibiscus Rosa Sinensis - Má priaznivý vplyv na citlivú alebo podráždenú pokožku hlavy. Zabraňuje podráždeniu pokožky, ozdravuje vlasovú pokožku, harmonizuje produkciu kožného mazu.
  • Cucumis Sativus Fruit Extract - Má vysoký obsah minerálnych látok, má hydratačné účinky.
  • Vitamín E - Je antioxidant s blahodárnymi účinkami na regeneráciu a stimuláciu vlasovej pokožky. Chráni bunky proti starnutiu. Podporuje krvný obeh na pokožke hlavy, čo vedie k podpore rastu vlasov a elimináciu vypadávaniu. Tento vitamín rad odborníkov považuje za najdôležitejšie v oblasti kvalitnej starostlivosti o vlasy.

Parametre a špecifikácia

Účinok
Regenerácia Hotovo!
Objem
300 ml Hotovo!

Účinok

Účinok
Regenerácia Hotovo!

Objem

Objem
300 ml Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BRAZIL KERATIN Rose & Hibiscus Set Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BRAZIL KERATIN Rose & Hibiscus Set.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií