AD homeoffice AD homeoffice

BU My Secret kazeta

Zobraziť katalóg
BU My Secret kazeta
Darčeková kozmetická sada obsahuje: Deodorant v spreji 150 ml + Sprchový gél 250 ml
Kód:  VBAL0198 Stránky výrobcu

BU My Secret kazeta

Dárková kosmetická sada B.U. My Secret udělá radost každé moderní ženě, která se ráda odívá do závoje nádherné vůně a hýčká svou pokožku luxusní péčí. V sadě nalezne deodorant ve spreji o objemu 150 ml a sprchový gel o objemu 250 ml. Deodorant se vyznačuje ovocně květinovou vůní s nádechem šťavnatého ovoce, který doplňuje opojná vůně jasmínu a gardénie. Zaručuje dokonalou ochranu proti pocení a nepříjemnému pachu a navozuje pocit dlouhotrvající svěžesti. 

Sprchový gel zaujme svou příjemnou vůní, která kombinuje ovocné a květinové tóny. Svěží tóny šťavnaté hrušky a jablka v kontrastu s exotickým kokosem a dozrálou třešní se jemně prolínají s noblesním jasmínem. Dráždivý akcent přinášejí bonbóny marshmallow, které smyslně završuje gardénie. Sprchový gel pokožku hýčká, jemně čistí a dokonale o ni pečuje. Příjemně ji osvěžuje a navozuje pocit uvolnění a vitality. Zanechává ji sametově hebkou, hydratovanou a vláčnou. Dárková kazeta B.U. My Secret je skvělým dárkem, který vaše blízké potěší. 

Složení vůně:
Hlava: jablko, hruška, malina
Srdce: kokos, třešně, mandarinka
Základ: marshmallow, gardénie, jasmín

Obsah dárkové sady:

  • deodorant ve spreji o objemu 150 ml
  • sprchový gel 250 ml

Složení deodorantu:
Alcohol denaturovaný, Isobutane, Propane, Butane, Isopropyl palmitate, Parfum, Pentylene glycol, Triethyl citrate, Ethylhexylglycerin, BHT, Coumarin, Hydroxycitronellal, Limonene 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BU My Secret kazeta Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si B.U. My Secret kazeta.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií