AP+ nový vizuál Aplikace

Bumprider Stupienok ku kočíku, šedý

Zobraziť katalóg
Bumprider Stupienok ku kočíku, šedý
5 1 hodnotení
pre deti k umývadlu, WC, a pod., materiál
Kód:  BABY5667 Produktové číslo:  1200251291090 Stránky výrobcu
Bumprider Stupienok ku kočíku, šedý Predaj skončil

Bumprider Stupienok ku kočíku, šedý

Najuniverzálnejší skateboard ku kočíku. Slúži na prepravu druhého dieťaťa. Variabilné stúpadlo Bumprider pasuje na akýkoľvek kočík, športiak či golfové palice. Patentované univerzálne konektory ponúkajú takmer nekonečné možnosti uchytenia. Montáž je úplne jednoduchá a nevyžaduje použitie žiadneho náradia. Stúpadlo možno i jednoducho odopnúť, základný upínací systém zostáva na kočíku. Teleskopické rameno je vyrobené z odolného hliníka a je nastaviteľné na výšku, šírku i dĺžku. Silné nylonové popruhy pevne ukotvujú držiaky na mieste bez ohľadu na to, či má váš kočík podvozok guľatý, oválny alebo štvorhranný.

Kľúčové vlastnosti

  • Pasuje na akýkoľvek kočík, športiakalebo golfové palice
  • Uchytenie pomocou patentovaných univerzálnych konektorov
  • Protišmykový povrch 30 × 30 cm
  • Bezpečnostné reflektory, ktoré sú viditeľné z diaľky
  • Unikátne vyvážené odpruženie
  • Z najnovšej generácie materiálov - hliníku a hybridnchý umelých hmôt
  • Navrhnuté a testované vo Švédsku
  • Celková hmotnosť: 2,5 kg
  • Vhodné pre deti od 2 do 5 rokov, do 20 kg

Pokrokové odpruženie

Unikátne vyvážené odpruženie Torsion-swing ramena je založené na technológii, ktorá sa používa u krosových motoriek a snežných skútrov. Na kamene a iné nerovnosti na uliciach a na cestách reaguje rýchlejšie a oveľa lepšie ako odpruženie iného typu, ktoré do stupátok inštaluje konkurencia. Jazda je oveľa pohodlnejšia, predovšetkým na nerovnom povrchu. Bumprider je jediné stúpadlo s týmto pokrokovým odpružením.

Pohodlie počas jazdy

Kolieska skateboardu sú potiahnuté gumou pre pokojnú jazdu. K pohode pri cestovaní napomáha aj protišmyková platforma. Jej inovatívna podoba a grafický dizajn je inšpirovaný kalifornským surfom. Vďaka svojmu tvaru, ktorý umožňuje ohýbať materiál a kopírovať povrch pri jazde, sa významne znižuje opotrebenie výrobku.

 

Parametre a špecifikácia

Typ
Stupienok Hotovo!

Typ

Typ
Stupienok Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Bumprider Univerzální skejtík za kočárek černý/šedý. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Bumprider testvérfellépő babakocsihoz, szürke.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií