PET Aplikace

CAREX Kitchen antibakteriálne tekuté mydlo 250 ml

Zobraziť katalóg
CAREX Kitchen antibakteriálne tekuté mydlo 250 ml
5 1 hodnotení
Tekuté mydlo antibakteriálne, kuchynské, neutralizuje zápach na rukách
Kód:  MYD013 Produktové číslo:  5900998006020

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

CAREX Kitchen antibakteriálne tekuté mydlo 250 ml Predaj skončil

CAREX Kitchen antibakteriálne tekuté mydlo 250 ml

Tekuté mydlo v nádobke s pumpičkou alebo v zásobníku si našlo svoje miesto na verejných toaletách, v ubytovacích zariadeniach, školách a vôbec všade tam, kde ho používa veľa ľudí naraz. Ocení ho tiež každý v domácnosti, kto niekedy naháňal klasické mydlo po kúpeľni alebo ho vyťahoval z mydlovničky. Kozmetické firmy sa predbiehajú, ako mydlo vylepšiť, aby nevysušovalo pokožku, aby bolo vhodné pre deti a alergikov, aby dezinfikovalo, hydratovalo, príjemne sa aplikovalo, a tiež aby príjemne voňalo a malo peknú farbu.

Napríklad značka Carex ponúka celú túto škálu vo vynikajúcej kvalite a navyše za priemernú cenu. Carex antibakteriálne tekuté mydlá obsahujú jemné, prirodzene antibakteriálne zložky kyseliny mliečnej, ktoré majú hydratačné a protizápalové účinky, upokojujú podráždenie a súčasne potláčajú množenie baktérií. Mydlo Carex určené do kuchyne navyše neutralizuje zápach na rukách (ryby, cibuľa, cesnak) a podľa výrobcu zabíja baktérie s účinnosťou 99,9 %.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre CAREX Kitchen antibakteriálne tekuté mydlo 250 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CAREX Kitchen antibakteriální tekuté mýdlo 250 ml.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií