AP+ nový vizuál LEGO v APP pro AP+

Cestovné postieľky

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Tvar
Oválna
(2)
Okrúhla
(1)
Hranatá
(141)
Vlastnosti
Polohovacie dno
(36)
Systém zabraňujúci samovoľnému zloženiu
(105)
Skladacie
(117)
Regulácia roštu
(3)
Polohovanie bočníc
(3)
K posteli
(9)
Rastúca
(2)
Farba
Antracitová
(3)
Béžová
(13)
Biela
(7)
Čierna
(2)
Červená
(2)
Grafit
(1)
Hnedá
(1)
Krémová
(1)
Mentolová
(1)
Modrá
(14)
Ružová
(13)
Strieborná
(1)
Sivá
(79)
Tmavomodrá
(1)
Karbón
(1)
Tyrkysová
(3)
Viacfarebná
(5)
Zelená
(9)
Žltá
(3)
Olivová
(3)
Šírka
50 cm
120 cm
-
Dĺžka
60 cm
129 cm
-
Najnovšie objednávky

Cestovná postieľka je veľmi praktický pomocník, vďaka ktorému bude cestovanie s deťmi úplná malina. Hodí sa nielen na dlhšie výlety, dovolenky, ale aj na návštevy, či do bytu na občasné prespanie. Na aké parametre by ste sa mali zamerať, keď vyberáte cestovné postieľky? Poradíme vám v texte nižšie.

Pokračovať

Čo je cestovná postieľka a aké sú jej (ne)výhody?

Cestovná postieľka je značne praktickým pomocníkom, ktorý vám mnohonásobne uľahčí cestovanie s malými deťmi. Oceníte ju nielen na výletoch či na dovolenke v zahraničí, ale tiež trebárs na záhrade či pri návšteve príbuzných. Detské prenosné postieľky mávajú taktiež aj kolieska, a tak s nimi môžete hýbať po byte tak, ako len potrebujete.

  • Prenosná postieľka zaistí vášmu bábätku komfort. 
  • Dieťa spí pohodlne v známom prostredí.
  • Je veľmi ľahká, a tak je možné ju ľahko prenášať.
  • Bábätko máte vždy pri sebe a je v bezpečí.
  • Detské cestovné postieľky bývajú skladacie.
  • Možno ich využiť aj ako ohrádku na doma.
  • Sú vhodné iba na občasné spanie.
  • Prenosná detská postieľka nie je nezničiteľná.

Cestovná postieľka pre deti sa líši podľa veku ratolesti

Cestovná postieľka pre deti sa líši podľa veku. Niektoré modely sa hodia priamo pre novorodenca, iné zas pre staršie deti. Príkladom neskôr zmieneného je cestovná postieľka do 25 kg.

Vek dieťaťa Rozmery Hmotnosť Nosnosť Príslušenstvo Ďalšie vlastnosti
0 až 6 mesiacov 50 × 20 × 50 cm Do 5 kg Do 10 kg Moskytiéra, matrac, cestovná taška, kôš na potreby Možnosť prestavenia na kolísku
0 až 36 mesiacov 140 × 70 × 80 cm Do 14 kg Do 25 kg Kolieska, sieťka proti hmyzu, bočné dvierka, prebaľovací pult Nastaviteľná výška podlahy

V tabuľke sú uvedené len priemerné orientačné údaje pre cestovné postieľky.

Cestovná postieľka pre bábätko by mala byť predovšetkým ľahká a nie moc veľká

Dôležité je, aby bola cestovná postieľka pre bábätko predovšetkým ľahká a nie príliš veľká. Štandardné rozmery postieľky sa pohybujú okolo 120 × 60 cm s tým, že k dispozícii sú ako väčšie, tak aj menšie modely. Aby sa vám postieľka – cestovná dobre prenášala, dbajte na nízku hmotnosť – štandardne sa pohybuje medzi od 1 kg až 14 kg.

V ponuke sú k dispozícii aj mini prenosné postieľky, ktoré sú veľmi ľahké (vážia asi 1 kg) a vďaka rozmerom okolo 40 × 90 cm sa vojdú aj do malej prenosnej tašky.

Aké by mala mať cestovná postieľka skladanie?

Skladacia cestovná postieľka by mala mať predovšetkým veľmi jednoduchý mechanizmus skladania a rozkladania, aby ho pohodlne zvládla jedna osoba. S tým súvisí aj jej veľkosť v zloženom stave. Čím menšie sú skladacie prenosné postieľky, tým lepšie sa vám kamkoľvek vojdú. Nebudete si tam musieť lámať hlavu s tým, kam ich umiestnite.

i

Aby sa detská cestovná postieľka ľahko prenášala

Cestovná detská postieľka by mala mať súčasťou balenia aj praktickú tašku s ušami či popruhmi. 

Najlepšia cestovná postieľka máva veľkú nosnosť

Tá najlepšia cestovná postieľka by mala mať, okrem iného, predovšetkým veľkú nosnosť. U najmenších detí si vystačíte s minimálnou nosnosťou do pár kilogramov, ale čím viac dieťa rastie, tým vyššiu potrebujete nosnosť. Tá sa bežne pohybuje medzi 8 kg až 15 kg, čo je dostačujúca hodnota do niekoľkých rokov dieťaťa.

  • Existujú však aj cestovné postieľky do 20 kg alebo do 25 kg, ktoré sú vhodné pre viac detí, ktoré sa v nej môžu hrať. Navyše sa nemusíte báť, že by cestovná postieľka dieťaťu za chvíľu nestačila.

Detská cestovná postieľka: pri cestovaní vás bude zaujímať materiál a údržba

To, z akého materiálu je detská cestovná postieľka vyrobená, je dôležité najmä z hľadiska údržby a životnosti. Väčšinou ide o kovovú/hliníkovú či plastovú konštrukciu, ktorá je potiahnutá látkou a bočné strany (či len jedna) je opatrená sieťovinou, aby ste videli na dieťa a dochádzalo k cirkulácii vzduchu vnútri postieľky.

  • Ideálne je, ak má cestovná postieľka pre novorodenca nenasiakavý povrch, ktorý možno jednoducho utrieť a vysušiť.
  • Niektoré modely majú tiež prateľný poťah, a tak ho stačí len sňať a hodiť do práčky, väčšinou na 40 °C.
  • Vždy sa uistite, že je detská postieľka – prenosná úplne suchá a čistá, než ju zase zložíte a upracete.

Je dôležité, aby bola cestovná postieľka bezpečná

Iste sa všetci zhodneme, že cestovná postieľka musí byť predovšetkým bezpečná, aby z nej dieťa nevypadlo alebo sa omylom nerozložila. Pozerajte sa teda po modeloch, ktoré majú poistku proti nechcenému rozloženiu a nemajú ostré rohy a hrany, o ktoré by sa dieťa mohlo poraniť. Detská prenosná postieľka by mala spĺňať európsky certifikát bezpečnosti. 

Ak chcete dieťa zabaviť pred zaspaním/po prebudení, pozrite sa na kolotoče nad detské postieľky – cestovné, ktoré sú k dispozícii v niekoľkých variantoch.

Cestovná postieľka ponúka štyri zaujímavé funkcie  

Niektoré modely ponúkajú aj niekoľko ďalších funkcií, ktoré zabezpečia komfort nielen dieťaťu, ale aj vám. Čo tak cestovná postieľka s prebaľovacím pultom, závesným lôžkom alebo praktickými kolieskami?

  1. Prenosná postieľka s prebaľovacím pultom sa zíde každej mamičke, pretože môžete dieťa prebaliť prakticky kdekoľvek. Pultík sa nasadzuje jednoduchým mechanizmom priamo na konštrukciu postieľky.
  2. Cestovné postieľky pre deti so závesným lôžkom sú vhodné pre novorodencov, aby ste naň videli – stačí len lôžko zachytiť za horný rám postele. Závesné lôžko do cestovnej postieľky sa nehodí pre väčšie deti.
  3. Prenosné detské postieľky na kolieskach sú nesmierne praktické, pretože môžete vďaka nim postieľku prevážať prakticky kamkoľvek bez toho, aby ste sa nadreli. Cestovateľská postieľka na kolieskach je sama o sebe veľmi ľahká.
  4. Prenosná postieľka s bočnými dvierkami je vhodná pre deti, ktoré už chodia. Modely sú totiž vybavené zipsom, ktorý možno ľahko odopnúť, a dieťa má tak priestor na vchádzanie/vychádzanie a necíti sa stiesnene.

Polohovateľná cestovná postieľka bude myslieť na zdravie dieťaťa

Polohovateľná cestovná postieľka patrí medzi najlepšie modely. Ocenia ich predovšetkým rodičia, ktorí sa už nechcú nepohodlne ohýbať hlboko k dieťaťu, pretože to vôbec neprospieva ich chrbtu. Cestovná postieľka – polohovateľná máva väčšinou jednu polohu, kedy matrac umiestnite zhruba do polovice výšky. To rodičovmu chrbtu značne uľahčí námahu.

Detská postieľka – cestovná s polohovacím dnom je vhodná skôr pre malé deti, u ktorých nehrozí, že by kvôli vyvýšenému dnu samy vyliezli.

Je lepšia cestovná postieľka s matracom, alebo dokúpite matrac samostatne? 

Pri kúpe je k dispozícii buď cestovná postieľka s matracom, alebo bez matraca s tým, že ho musíte dokúpiť. Kvalitný matrac je pre dieťa veľmi dôležitý, a tak pri jeho výbere buďte veľmi starostliví. 

  • Detské cestovné postieľky s matracom na tom nie sú s kvalitou matraca a pohodlnosťou príliš dobre. K dispozícii je iba základný 1 cm matrac, ktorý býva príliš tvrdý a nehodí sa pre časté spanie.
  • Matrac pre postieľky – cestovné by nemal byť ani tvrdý, ani mäkký, a mal by dobre opierať telo s ohľadom na vývoj chrbtice. Vhodné sú aspoň 8 cm matrace z prírodných materiálov.

i

Neviete sa rozhodnúť medzi danými modelmi? Možno vám poradia názory iných zákazníkov! Pozrite, aké má tá-ktorá cestovná postieľka recenzie.

A čo dizajn a cestovná postieľka?

Detská cestovná postieľka je k dispozícii v niekoľkých vyhotoveniach, z ktorých si vyberie každá mamička. Pre dievčatká môžete zvoliť klasické ružové spracovanie a pre chlapcov zase modré. V ponuke však nájdete aj množstvo neutrálnych odtieňov, ktoré sa hodia pre všetkých. K dispozícii je napríklad aj prenosná postieľka s rôznymi motívmi zvieratiek, áut či i obľúbených princezien.

i

Lacnejšia cestovná postieľka? Alza vám uľahčí výber!

Hľadáte kvalitné produkty, ale nechcete pritom minúť veľa peňazí? Odpoveďou bude pre vás náš bazár. Cestovná postieľka sa v ňom dá zohnať výhodne bez toho, aby ste robili kompromisy medzi cenou a kvalitou. Ak nechcete tovar z druhej ruky, i na to máme riešenie. Pozrite našu kategóriu Cestovná postieľka – vypredaj, kde nájdete produkty v akcii.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.

Najpredávanejšie

1.
MoMi SMART BED 4 v 1 béžová Na sklade > 5 ks
Cestovná postieľka – pre deti, polohovacia, s matracom, nosnosť 15 kg, na kolieskach, hranatá, s bočnými dvierkami, s moskytiérou, rozmery 88 × 55 × 95 cm (V׊×D), béžová farba
139,90 €

2.
Cestovná postieľka – pre deti, s matracom rozmerov 60 × 120 cm (Š×D), nosnosť 20 kg, na kolieskach, hranatá, s bočnými dvierkami, s cestovnou taškou, so systémom zabraňujúcim samovoľnému zloženiu, skladacia, kovová konštrukcia, materiál poťahu textil, rozmery 74,5 × 65 × 125 cm (V׊×D), rozmery (zbalená) 20 × 75 × 25 cm (V׊×D), hmotnosť 9,7 kg, béžová farba
65,90 €

3.
Cestovná postieľka – pre deti, s matracom rozmerov 60 × 120 cm (Š×D), nosnosť 20 kg, na kolieskach, hranatá, s bočnými dvierkami, s cestovnou taškou, so systémom zabraňujúcim samovoľnému zloženiu, skladacia, kovová konštrukcia, materiál poťahu textil, rozmery 74,5 × 65 × 125 cm (V׊×D), rozmery (zbalená) 20 × 75 × 25 cm (V׊×D), hmotnosť 9,7 kg, sivá farba
59,90 €

Ďalšie najpredávanejšie
151 položiek
Ľudová voľba Lacné, ale dobre hodnotené
Kinderkraft Joy Blue - Cestovná postieľka Varianty
4,8
Kinderkraft Joy Blue
Cestovná postieľka – pre deti, s matracom rozmerov 60 × 120 cm (Š×D), nosnosť 15 kg, na kolieskach, hranatá, s bočnými dvierkami, so systémom zabraňujúcim samovoľnému zloženiu, skladacia, kovová konštrukcia, materiál poťahu textil, rozmery 126 × 65 × 76 cm (V׊×D), rozmery (zbalená) 76 × 20 × 20 cm (V׊×D), hmotnosť 10,5 kg, modrá a sivá farba
Cenová bomba
51,90 € Ušetríte 7,10 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: BABY18828
Zlatá stredná cesta Dobrý pomer cena/výkon
Kinderkraft Joy Blue - Cestovná postieľka
Varianty
4,6 27×
Kinderkraft Joy Blue
Cestovná postieľka – pre deti, polohovacia, s matracom rozmerov 60 × 120 cm (Š×D), nosnosť 15 kg, na kolieskach, hranatá, s bočnými dvierkami, so systémom zabraňujúcim samovoľnému zloženiu, materiál poťahu polyester, rozmery 76 × 65 × 126 cm (V׊×D), rozmery (zbalená) 76 × 20 × 20 cm (V׊×D), hmotnosť 14,9 kg, sivá farba
Zľavnené -8 %
78,90 € 85,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: BABY9895
Zlatá stredná cesta Dobrý pomer cena/výkon
Kinderkraft Joy Pink s doplnkami - Cestovná postieľka
Varianty
4,6 27×
Kinderkraft Joy Pink s doplnkami
Cestovná postieľka – pre deti, polohovacia, s matracom rozmerov 60 × 120 cm (Š×D), nosnosť 15 kg, hranatá, s bočnými dvierkami, so systémom zabraňujúcim samovoľnému zloženiu, skladacia, kovová konštrukcia, materiál poťahu polyester, rozmery 76 × 65 × 126 cm (V׊×D), rozmery (zbalená) 76 × 20 × 20 cm (V׊×D), hmotnosť 14,9 kg, ružová a sivá farba
Zľavnené -8 %
78,90 € 85,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: BABY9896
Pre náročných Kvalita bez kompromisov
Lionelo Sven Plus Grey Scandi - Cestovná postieľka Varianty
4,5
Lionelo Sven Plus Grey Scandi
Cestovná postieľka – pre deti, s prebaľovacím pultom, polohovacia, s matracom, nosnosť 15 kg, na kolieskach, hranatá, s úložným priestorom, s cestovnou taškou, s kolotočom, s moskytiérou, so systémom zabraňujúcim samovoľnému zloženiu, skladacia, kovová konštrukcia, materiál poťahu polyester, nylon a textil, rozmery 77 × 60 × 120 cm (V׊×D), rozmery (zbalená) 24 × 27 × 78 cm (V׊×D), sivá farba
103,90 €
Na sklade 4 ks
Objednávací kód: HRAls1024
COSING ADAM s polohovaním – Zebra Grey - Cestovná postieľka Varianty
4,8
COSING ADAM s polohovaním – Zebra Grey
Cestovná postieľka – pre deti, polohovacia, s matracom, nosnosť 15 kg, hranatá, s bočnými dvierkami, s cestovnou taškou, kovová konštrukcia, materiál poťahu textil, rozmery 79 × 60 × 120 cm (V׊×D), hmotnosť 9,8 kg
62,90 €
Na sklade 5 ks
Objednávací kód: BABY10635
4,0
LIONELO STEFI Grey Concrete Multicolor
Cestovná postieľka – pre deti, s matracom, nosnosť 15 kg, hranatá, s bočnými dvierkami, so systémom zabraňujúcim samovoľnému zloženiu, kovová konštrukcia, materiál poťahu textil, rozmery 125 × 65 × 73 cm (V׊×D), rozmery (zbalená) 76 × 22 × 21 cm (V׊×D), hmotnosť 3 kg
638,90 €
Na sklade 3 ks
Objednávací kód: BABY10253
ZOPA Postieľka skladacia Lely Silver Grey - Cestovná postieľka Varianty
4,9 23×
ZOPA Postieľka skladacia Lely Silver Grey
Cestovná postieľka – pre deti, s matracom rozmerov 60 × 120 cm (Š×D), nosnosť 20 kg, na kolieskach, hranatá, s bočnými dvierkami, s cestovnou taškou, so systémom zabraňujúcim samovoľnému zloženiu, skladacia, kovová konštrukcia, materiál poťahu textil, rozmery 74,5 × 65 × 125 cm (V׊×D), rozmery (zbalená) 20 × 75 × 25 cm (V׊×D), hmotnosť 9,7 kg, sivá farba
59,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: BABY22940
COSING ADAM – Lion Beige - Cestovná postieľka Varianty
4,9 11×
COSING ADAM – Lion Beige
Cestovná postieľka – pre deti, s matracom, nosnosť 15 kg, na kolieskach, hranatá, s bočnými dvierkami, s cestovnou taškou, skladacia, kovová konštrukcia, materiál poťahu textil, rozmery 77 × 65 × 125 cm (V׊×D), hmotnosť 8,8 kg, béžová farba
56,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: BABY10633
MoMi SMART BED 4 v 1 sivá - Cestovná postieľka Varianty
4,2
MoMi SMART BED 4 v 1 sivá
Cestovná postieľka – pre deti, polohovacia, s matracom rozmerov 50 × 88 cm (Š×D), nosnosť 15 kg, na kolieskach, hranatá, s bočnými dvierkami, s moskytiérou, k posteli, skladacia, kovová konštrukcia, materiál poťahu textil, rozmery 88 × 70 × 95 cm (V׊×D), sivá farba
139,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: BABY18740
MoMi SMART BED 4 v 1 béžová - Cestovná postieľka Varianty
4,2
MoMi SMART BED 4 v 1 béžová
Cestovná postieľka – pre deti, polohovacia, s matracom, nosnosť 15 kg, na kolieskach, hranatá, s bočnými dvierkami, s moskytiérou, rozmery 88 × 55 × 95 cm (V׊×D), béžová farba
139,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: BABY18739
ZOPA Postieľka skladacia Lely Sand Beige - Cestovná postieľka Varianty
4,9 23×
ZOPA Postieľka skladacia Lely Sand Beige
Cestovná postieľka – pre deti, s matracom rozmerov 60 × 120 cm (Š×D), nosnosť 20 kg, na kolieskach, hranatá, s bočnými dvierkami, s cestovnou taškou, so systémom zabraňujúcim samovoľnému zloženiu, skladacia, kovová konštrukcia, materiál poťahu textil, rozmery 74,5 × 65 × 125 cm (V׊×D), rozmery (zbalená) 20 × 75 × 25 cm (V׊×D), hmotnosť 9,7 kg, béžová farba
65,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: BABY22939
Petite & Mars Koot Lion Grey - Cestovná postieľka Varianty
4,6 22×
Petite & Mars Koot Lion Grey
Cestovná postieľka pre deti do 14 kg, kolieska s brzdou, bočné dvierka a s matracom
66,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: BABY7980
Petite & Mars Koot Fox Aqua - Cestovná postieľka Varianty
4,6 22×
Petite & Mars Koot Fox Aqua
Cestovná postieľka – pre deti, nosnosť 14 kg, na kolieskach, hranatá, s bočnými dvierkami, kovová konštrukcia, materiál poťahu nylon, rozmery 120 × 60 cm (Š×D)
Super cena
61,90 € Ušetríte 3 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: BABY7982
Petite&Mars Nyja Teddy Friend Coal - Cestovná postieľka Varianty
5,0
Petite&Mars Nyja Teddy Friend Coal
Cestovná postieľka – pre deti, s matracom, nosnosť 15 kg, na kolieskach, hranatá, s bočnými dvierkami, s cestovnou taškou, so systémom zabraňujúcim samovoľnému zloženiu, skladacia, kovová konštrukcia, materiál poťahu nylon, rozmery 74 × 63 × 125 cm (V׊×D), hmotnosť 8 kg, sivá farba
65,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: BABY14113
Petite & Mars Koot Lion Yellow - Cestovná postieľka Varianty
4,6 22×
Petite & Mars Koot Lion Yellow
Cestovná postieľka – pre deti, s matracom, nosnosť 15 kg, na kolieskach, hranatá, s bočnými dvierkami, s cestovnou taškou, so systémom zabraňujúcim samovoľnému zloženiu, skladacia, kovová konštrukcia, materiál poťahu nylon, rozmery 73 × 60 × 120 cm (V׊×D), rozmery (zbalená) 20 × 20 × 73 cm (V׊×D), hmotnosť 8 kg, sivá a žltá farba
Super cena
59,90 € Ušetríte 5 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: BABY7981
5,0
Kinderkraft Leody Grey
Cestovná postieľka – pre deti, hranatá, s cestovnou taškou, so systémom zabraňujúcim samovoľnému zloženiu, rozmery 126 × 65 × 76 cm (V׊×D), sivá farba
94,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: BABY18832
Kinderkraft Joy Pink - Cestovná postieľka Varianty
4,8
Kinderkraft Joy Pink
Cestovná postieľka – pre deti, nosnosť 15 kg, na kolieskach, hranatá, s bočnými dvierkami, so systémom zabraňujúcim samovoľnému zloženiu, skladacia, kovová konštrukcia, materiál poťahu polyester, rozmery 126 × 65 × 76 cm (V׊×D), rozmery (zbalená) 76 × 20 × 20 cm (V׊×D), hmotnosť 10,5 kg, ružová a sivá farba
Cenová bomba
54,90 € Ušetríte 24 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: BABY18829
ASALVO SMOOTH závesné dno, grey baby - Cestovná postieľka Varianty
3,0
ASALVO SMOOTH závesné dno, grey baby
Cestovná postieľka – pre deti, polohovacia, s matracom, nosnosť 15 kg, na kolieskach, hranatá, s cestovnou taškou, so závesným lôžkom, so systémom zabraňujúcim samovoľnému zloženiu, skladacia, plastová konštrukcia, materiál poťahu polyester, rozmery 125 × 65 × 77 cm (V׊×D), rozmery (zbalená) 78 × 23 × 23 cm (V׊×D), hmotnosť 8 kg, sivá farba
83,90 €
Na sklade 4 ks
Objednávací kód: BABY10811
COSING ADAM – Zebra Grey - Cestovná postieľka Varianty
4,9 11×
COSING ADAM – Zebra Grey
Cestovná postieľka – pre deti, s matracom, nosnosť 15 kg, na kolieskach, hranatá, s bočnými dvierkami, s cestovnou taškou, skladacia, kovová konštrukcia, materiál poťahu textil, rozmery 79 × 60 × 120 cm (V׊×D), hmotnosť 8,8 kg, sivá farba
55,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: BABY10631
ZOPA Postieľka skladacia Lely Antracit Grey - Cestovná postieľka Varianty
4,9 23×
ZOPA Postieľka skladacia Lely Antracit Grey
Cestovná postieľka – pre deti, s matracom rozmerov 60 × 120 cm (Š×D), nosnosť 20 kg, na kolieskach, hranatá, s bočnými dvierkami, s cestovnou taškou, so systémom zabraňujúcim samovoľnému zloženiu, skladacia, kovová konštrukcia, materiál poťahu textil, rozmery 74,5 × 65 × 125 cm (V׊×D), rozmery (zbalená) 20 × 75 × 25 cm (V׊×D), hmotnosť 9,7 kg, sivá farba
63,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: BABY22938
Lionelo Luna Beige Sand - Cestovná postieľka Varianty
5,0
Lionelo Luna Beige Sand
Cestovná postieľka – pre deti, s matracom rozmerov 50 × 86 cm (Š×D), nosnosť 15 kg, na kolieskach, hranatá, s úložným priestorom, so systémom zabraňujúcim samovoľnému zloženiu, skladacia, kovová konštrukcia, materiál poťahu polyester, nylon a textil, rozmery 87 × 60 × 120 cm (V׊×D), hmotnosť 8 kg, béžová farba
98,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: HRAls1036
3,2
Bomimi LUNA graphite/sweet dreams
Cestovná postieľka – pre deti, s matracom rozmerov 60 × 120 cm (Š×D), nosnosť 15 kg, hranatá, s bočnými dvierkami, s cestovnou taškou, so systémom zabraňujúcim samovoľnému zloženiu, skladacia, plastová konštrukcia, materiál poťahu textil, rozmery 76 × 64 × 125 cm (V׊×D), rozmery (zbalená) 76 × 21 × 21 cm (V׊×D), hmotnosť 8 kg, sivá farba
58,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: BABY985
Petite&Mars Nyja Teddy Biker Grey - Cestovná postieľka Varianty
5,0
Petite&Mars Nyja Teddy Biker Grey
Cestovná postieľka – pre deti, s matracom, nosnosť 15 kg, na kolieskach, hranatá, s bočnými dvierkami, s cestovnou taškou, so systémom zabraňujúcim samovoľnému zloženiu, skladacia, kovová konštrukcia, materiál poťahu nylon, rozmery 74 × 63 × 125 cm (V׊×D), hmotnosť 8 kg, sivá farba
69,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: BABY14112
Sensillo skladací matrac do postieľky, Les 120 × 60 cm - Matrac Varianty
4,5 14×
Sensillo skladací matrac do postieľky, Les 120 × 60 cm
Matrac do postieľky – 60 × 120 cm, výška 5 cm, skladací, materiál bavlna, rovný, s prateľným poťahom, materiál poťahu bavlna
31,90 €
Na sklade 2 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: BABY169797

Cestovné postieľky

novorodenecká vložkaAko na správne a pohodlné nosenie bábätka Nosenie detí v šatke je prirodzená činnosť, ktorú milujú deti aj mamičky. Ergonomické nosiče alebo šatky môžu zmeniť vás život. Materstvo sa stáva kontaktnejšie a jednoduchšie. Pomôžeme vám s výberom správneho nosiča či šatky, s ktorým si nosenie zamilujete a poradíme,...
Súhrnný sprievodca jednotlivými týždne tehotenstva vás postupne zoznámi s priebehom celého tehotenského obdobia, mesiac za mesiacom, týždeň po týždni. Dozviete sa, čo je pre konkrétny týždeň tehotenstva charakteristické, ako prebieha vývoj bábätka aj aké zmeny sa...
Preeklampsia je závažné ochorenie spôsobujúce až 20 % predčasných pôrodov. Týka sa výhradne tehotných žien a súvisí s poruchou funkcie placenty. O tom, čo konkrétne preeklampsia je, aké sú jej prejavy a ktoré ženy patria do rizikovej skupiny bližšie informuje náš...
Tehotenstvo po týždňoch: 27. týždeň Nastáva posledný týždeň druhého trimestra. Akonáhle totiž uplynie 27. týždeň tehotenstva, vstúpite do poslednej tretiny vášho tehotenstva, a to bude ešte len jazda! Opäť sme tu pre vás, aby sme vás informovali o všetkom podstatnom, čo prináša dvadsiaty siedmy týždeň...
Iste vás zaujíma, čo nové prinesie 26. týždeň tehotenstva pre vás aj vaše bábätko. Možno sa budete diviť, ako sa malý zvedavec snaží preskúmavať svoje telíčko, ako sa mu zdokonaľuje sluch, aj nad tým, že práve 26. týždeň tehotenstva sa rozhoduje, či vaše bábätko bude...
Nachádzate sa presne uprostred tehotenstva a určite vás zaujíma, čo je pre 20. týždeň tehotenstva typické. Opäť vám prezradíme, ako pokračuje vývoj vášho bábätka, aj čím je dvadsiaty týždeň tehotenstva charakteristický pre budúcu mamičku. Bližšie sme si posvietili na...
Viac článkov Všetky články

Cestovné postieľky

V kategórii Cestovné postieľky máme práve teraz na Alza.sk celkom 151 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné cestovné postieľky Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie cestovné postieľky Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie cestovné postieľky Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii cestovné postieľky recenzie
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií