AlzaPlus+ drogerie Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Chicco Close To You - Blue passion

Zobraziť katalóg
Chicco Close To You - Blue passion
Nosič pre dieťa vhodný pre deti od narodenia do 15kg, dieťa možno nosiť v 3 pozíciách, ergonomický
Kód:  BABY5314

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Chicco Close To You - Blue passion Predaj skončil

Chicco Close To You - Blue passion

Chcete byť stále so svojím dieťaťom a spoločne spoznávať svet? Praktický nosič Close To You vám bude skvelým pomocníkom. Ľahko sa nosí, ľahko sa nastavuje, veľmi jednoducho zmeníte polohu dieťaťa. Nosia tak pohodlne ako oblečenie. Dokonale sa prispôsobí rodičom aj dieťaťu. Nosič je ideálny od narodenia, vďaka širokému a pohodlnému sedenie. Ergonomicky tvarovaná chrbát nosiče sú nastaviteľné do 4 polôh a vďaka brušnej podpore optimálne rozdeľujú hmotnosť dieťaťa.

kľúčové vlastnosti

  • jednoduchý a intuitívny
  • hreje ako oblečenie
  • už od narodenia
  • ergonomicky tvarovaný chrbát
  • opierky nôh
  • 3 polohy
  • farba modrá

prednosti

Nosič môžete využiť v 3 pozíciách: tvárou k rodičom, tvárou dopredu a na chrbte rodičia. Praktické a nastaviteľné opierky nôh zaisťujú riadnu podporu nožičiek dieťaťa. Ramenné popruhy sa ľahko upravujú do rôznych polôh a zaručujú príjemné a pohodlné nosenie. Odnímateľná oporná vložka zaisťuje správne držanie tela dieťaťa a zároveň kontakt s rodičom. Mäkké polstrovanie poskytuje dieťaťu pohodlie. Súčasťou je praktický podbradník, ktorý môžete využiť v polohe tvárou k rodičom.

Určené pre deti od narodenia do 15 kg.

extra komfort

Nosič jemne priľne k telu pre maximálny pocit objatia. Jednoducho môžete zmeniť z polohy smerom k rodičovi do polohy smerom k svetu a vaše bábätko veľmi ocenia možnosť preskúmavať svet so svojimi rodičmi. Alebo si môžete nosič pripnúť za chrbát a máte možnosť rýchlejšie a svižnejšie chôdze.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Chicco Close To You - Blue passion Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Chicco Close To You - Blue passion.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií