PET AlzaBoxy Q1

CLARINS Body Shaping Cream 200 ml

Zobraziť katalóg
CLARINS Body Shaping Cream 200 ml
5 2 hodnotení
Telový krém – hydratačný, upokojujúci a spevňujúci, pre ženy, vhodný na celulitídu, vhodný na všetky typy pokožky, s prírodnými zložkami, aktívne látky: aloe vera, objem 200ml - 204,50 €/1 l
40,90 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  KSHC0005 Produktové číslo:  3666057108570 Stránky výrobcu
CLARINS Body Shaping Cream 200 ml 40,90 € Momentálne nedostupné

CLARINS Body Shaping Cream 200 ml

Ľahučká, rozplývajúca sa štruktúra exkluzívneho redukčného krému Clarins vás určite nadchne. Konzistencia je vhodná na jemnú masáž, ktorá stimuluje krvný obeh a efektívne podporí spevnenie pokožky. Veľmi dobre pôsobí proti ukladaniu tukov, najmä v rizikových partiách bokov, bruška a pásu. Pravidelným používaním získa vaša pokožka krásne spevnené kontúry bez nežiaduceho ukladania tuku. Krém je tiež dobrou prevenciou pred vznikom strií a zanecháva pokožku spevnenú, hydratovanú a zamatovo hebkú.

Firma CLARINS vznikla v roku 1954. V jej tíme pracujú biológovia, dermatológovia a lekári. Tajomstvom úspechu firmy sú vysokoúčinné prírodné zložky, ktoré sú základným kameňom kozmetiky. Po viac než päťdesiatročnom pôsobení na trhu sa CLARINS stala jednou z najvýznamnejších firiem v oblasti kvalitnej starostlivosti o pleť a telo.

Aktívne látky:

Sveltonyl
je exkluzívny produkt firmy CLARINS. Pôsobí proti ukladaniu tukov a spevňuje telesné kontúry.

Výťažky z bambusu pôsobia proti zadržiavaniu vody a spevňujú pokožku.

Kofeín vstrebaný pokožkou podporuje rýchlejšie spaľovanie tukov.

Keratín pokožku zjemňuje.

Účinky:
Krém spevňuje pokožku v rizikových partiách. Redukuje tukové zásoby, pôsobí preventívne proti vzniku strií.

Typ pleti:
Výrobok je vhodný na všetky typy pleti.

Použitie:
Nanášajte malé množstvo výrobku raz denne na rizikové partie a vmasírujte krúživými pohybmi. Odporúčame používať ako doplnkovú starostlivosť spoločne s krémom na strie CLARINS.

Objem:
200 ml

Zloženie:
Water, Hydrogenated Polyisobutene, Isononyl Isononanoate, Dimethicone, Cetearyl Alcohol, Caprylic/Capric Triglyceride, Alcohol, Betaine, Caffeine, Butylene Glycol, Hydrogenated Didecene, Fragrance, Cetearyl Glucoside, Phenoxyethanol, Glycerin, Potassium Cetyl Phosphate, Menthyl Pca, Carbomer, Escin, Ethylhexylglycerin, Menthol, Sodium Acrylates Copolymer, Sodium Polyacrylate, Papaver Rhoeas Extract, Sodium Cetearyl Sulfate, Sodium Lauryl Sulfate, Sodium Hydroxide, Dimethiconol, Phospholipids, Polyglyceryl-10 Stearate, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Hibiscus Sabdariffa Flower Extract, Pyrus Cydonia Fruit Juice, Methylsilanol Mannuronate, Benzyl Alcohol, Sorbic Acid, Tocopherol, Dehydroacetic Acid.

Zloženie

AQUA/WATER/EAU, COCOGLYCERIDES, ALCOHOL, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, PROPANEDIOL, CETEARYL ALCOHOL, GLYCERYL STEARATE CITRATE, CAFFEINE, GLYCERÍN, PARFUM/Fragrance, Cocos nucifera (COCONUT) OIL, CETEARYL GLUCOSIDE, GLYCERYL CAPRYLATE, DIMETHICONE, POLYACRYLATE CROSSPOLYMER-6, MENTHOL, POTASSIUM CETYL PHOSPHATE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, TOCOPHERYL ACETATE, XANTHAN GUM, POTASSIUM SORBATE, PRÁŠOK ZO ŠŤAVY Z LISTOV ALOE BARBADENSIS, DISODIUM EDTA, BETAINE, SORBITOL, SCABIOSA ARVENSIS EXTRACT, CELOSIA CRISTATA FLOWER EXTRACT, T-BUTYL ALCOHOL, MITRACARPUS SCABER EXTRACT, PSEUDOALTEROMONAS FERMENT EXTRACT, [C4199A]

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Určenie
Dámske Hotovo!
Problémy
Na celulitídu Hotovo!
Typ pleti
Všetky typy Hotovo!
Špecifické zloženie
S prírodnými zložkami Hotovo!

Určenie

Určenie
Dámske Hotovo!

Problémy

Problémy
Na celulitídu Hotovo!

Typ pleti

Typ pleti
Všetky typy Hotovo!

Zloženie

Špecifické zloženie
S prírodnými zložkami Hotovo!

Objem

Objem
200 ml Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre CLARINS Body Shaping Cream 200 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CLARINS Body Shaping Cream 200 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Clarins Body Shaping Cream 200 ml.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií