AP+ nový vizuál Aplikace

CLARINS Gentle Foaming Cleanser Oily Skin 125 ml

Zobraziť katalóg
CLARINS Gentle Foaming Cleanser Oily Skin 125 ml
Čistiaca pena – pre ženy, 125 ml, typ pleti – mastná a zmiešaná - 159,92 €/1 l
Kód:  KSPL0827a Produktové číslo:  3380810205251
CLARINS Gentle Foaming Cleanser Oily Skin 125 ml Predaj skončil

CLARINS Gentle Foaming Cleanser Oily Skin 125 ml

Čistiaca pena Clarins Gentle Foaming Cleanser je pena určená pre zmiešanú a mastnú pleť. Ľahko sa oplachuje a chráni pokožku pred účinkami tvrdej vody. Táto jemná pena je rovnako účinná ako mydlo, ale výrazne vhodnejšia pre zmiešanú a mastnú pleť, ktorá tiež potrebuje vyčistiť od nečistôt, ktoré sa na nej počas dňa nazbierajú, ale zároveň sa nesmie zanášať mastnými prípravkami, ktoré by upchávali póry. Preto použite túto čistiacu penu pre perfektný výsledok v starostlivosti o zmiešanú a mastnú pleť.

Polymnia zachováva rovnováhu vlhkosti pokožky.
Výťažky z bavlny zmäkčujú.
Tamarínd zjemňuje a udržuje póry čisté.
Mikro perly pleť čistia.

Typ pleti:
Pre zmiešanú a mastnú pleť

Použitie:
Malé množstvo peny naneste do dlane a končekmi prstov jemne masírujte celú tvár ľahkými, krúživými pohybmi. Vyhnite sa okoliu očí. Dôkladne opláchnite studenou vodu. Používajte ráno a vo večerných hodinách.

Objem:
125 ml

Zloženie:
Water, Glycerin, Stearic Acid, Myristic Acid, Potassium Hydroxide, Glycol Distearate, Lauric Acid, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Tipa-Laureth Sulfate, Aluminum Starch Octenylsuccinate, Glyceryl Behenate, Ozokerite, Fragrance, Dimethicone, Mannitol, Propylene Glycol, Cellulose, Tetrasodium EDTA, Alpha-Glucan Oligosaccharide, Polymnia Sonchifolia Root Juice, Sodium Salicylate, Tartaric Acid, Maltodextrin, Tamarindus Indica Extract, Acrylates/Ammonium Methacrylate Copolymer, Triethyl Citrate, Gossypium Herbaceum (Cotton) Seed Extract, Hydroxypropyl Methylcellulose, Gypsophila Paniculata Root Extract, Lactobacillus, Potassium Sorbate, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Sorbic Acid, BHT, Benzyl Salicylate, Butylphenyl Methylpropional, Limonene, Linalool, Titanium Dioxide, Ultramarines


Parametre a špecifikácia

Objem
125 ml Hotovo!
Typ pleti
Mastná, Zmiešaná Hotovo!
Typ produktu
Pena Hotovo!
Určenie
Pre ženy Hotovo!

Objem

Objem
125 ml Hotovo!

Typ pleti

Typ pleti
Mastná, Zmiešaná Hotovo!

Typ produktu

Typ produktu
Pena Hotovo!

Určenie

Určenie
Pre ženy Hotovo!
Produktové línie: CLARINS Gentle Foaming Cleanser 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre CLARINS Gentle Foaming Cleanser Oily Skin 125 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CLARINS Gentle Foaming Cleanser Oily Skin 125 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: CLARINS Gentle Foaming Cleanser Oily Skin 125 ml.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií