AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

CLEAN IT HOUSEHOLD BBQ čistič 400 ml

Zobraziť katalóg
CLEAN IT HOUSEHOLD BBQ čistič 400 ml
3,0 1 hodnotení
Čistiaci prostriedok - v spreji na odstránenie nečistôt a mastnoty z grilu, grilovacej mriežky, plechu na pečenie a ďalšieho príslušenstva na grilovanie, je určená na pravidelnú údržbu a odstránenie bežného znečistenia
Kód:  JD792d Produktové číslo:  CL-44 Stránky výrobcu
CLEAN IT HOUSEHOLD BBQ čistič 400 ml Predaj skončil

CLEAN IT HOUSEHOLD BBQ čistič 400 ml

Čistiaca pena BARBECUE z radu CLEAN IT HOUSEHOLD je špeciálne určená na pripálené nečistoty a mastnotu. Ľahko s ňou vyčistíte všetky plechy a mriežky po obľúbenom grilovaní. Rovnako dobre ju však využijete aj doma na rúry a sporáky, grilovacie a liatinové mriežky aj akékoľvek pripálené hrnce a panvice. Penu stačí nastriekať, nechať pôsobiť podľa potreby, potom zotrieť a umyť. Dokonale tak vyčistí vaše spotrebiče aj hrnce a zanechá žiarivý lesk.

 

Parametre a špecifikácia

Typ čističa
Sprej Hotovo!

Typ

Typ čističa
Sprej Hotovo!
Poznámka:
» Všetky vstavané sporáky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre CLEAN IT HOUSEHOLD BBQ čistič 400 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CLEAN IT HOUSEHOLD BBQ čistič 400ml.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií