PET Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

CLEAN IT HOUSEHOLD čistič a leštidlo na antikorovú oceľ 300ml

Zobraziť katalóg
CLEAN IT HOUSEHOLD čistič a leštidlo na antikorovú oceľ 300ml
5 4 hodnotení
- na starostlivosť o povrchy z nehrdzavejúcej ocele - drezy, exteriéry chladničiek, digestory, kanvice, hriankovače, odpadkové koše. Odstráni mastné škvrny, špinu, vodný kameň a odtlačky prstov.
Kód:  JD792f Produktové číslo:  CL-46 Stránky výrobcu
CLEAN IT HOUSEHOLD čistič a leštidlo na antikorovú oceľ 300ml Predaj skončil

CLEAN IT HOUSEHOLD čistič a leštidlo na antikorovú oceľ 300ml

 

Každá gazdinka vie, že čistenie antikorových povrchov často vyžaduje nadľudský výkon. Samotná voda totiž nestačí na odstránenie mastných fľakov po varení. CLEAN IT vám predstavuje nového pomocníka na čistenie, bez ktorého sa už nezaobídete. Jedinečný sprej HOUSEHOLD je špeciálne určený na čistenie a údržbu povrchov z nehrdzavejúcej ocele, ako sú drezy, exteriéry chladničiek, digestory, kanvice, hriankovače, odpadkové koše. Nielenže si ľahko poradí s mastnými škvrnami a špinou, ale zaručene vás zbaví aj vodného kameňa, odolných škvŕn od vody a odtlačkov prstov. Vašu kuchyňu aj spotrebiče zanechá krásne lesklé a žiarivé vďaka leštiacej zložke, ktorá chráni a stará sa o antikorové povrchy.

 

Parametre a špecifikácia

Počet kusov
1 ks Hotovo!
Typ čističa
Sprej Hotovo!
Určenie
Na drez a batériu Hotovo!

Počet kusov

Počet kusov
1 ks Hotovo!

Typ

Typ čističa
Sprej Hotovo!

Určenie

Určenie
Na drez a batériu Hotovo!
Poznámka:
» Všetky vstavané sporáky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den objednala som si u vas palacinkovac spolu z cisticom na rury zaplatila som 34,48€ a cistic neprisiel ?? kedze som ho zaplatila rada by som ho chcela.dakujem Tomankova

Diskusia a poradňa k CLEAN IT HOUSEHOLD čistič a leštidlo na antikorovú oceľ 300ml
Príslušenstvo pre CLEAN IT HOUSEHOLD čistič a leštidlo na antikorovú oceľ 300ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CLEAN IT HOUSEHOLD čistič a leštidlo na nerez 300ml. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte CLEAN IT HOUSEHOLD Putzmittel und Poliermittel für Edelstahl 300ml. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte CLEAN IT HOUSEHOLD Putzmittel und Poliermittel für Edelstahl 300ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: CLEAN IT HOUSEHOLD tisztító- és fényezőszer rozsdamentes acélra 300 ml.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií