Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

PET Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

CLEAN IT HOUSEHOLD čistič na rúry a grily 400 ml

Zobraziť katalóg
CLEAN IT HOUSEHOLD čistič na rúry a grily 400 ml
4,7 11 hodnotení
Čistiaci prostriedok - v spreji na odstránenie nečistôt a mastnoty z rúry, plechu na pečenie, grilovacích mriežok, hrncov aj panvíc, je určená na pravidelnú údržbu a odstránenie bežného znečistenia
Kód:  JD792e Produktové číslo:  CL-45 Stránky výrobcu
CLEAN IT HOUSEHOLD čistič na rúry a grily 400 ml Predaj skončil

CLEAN IT HOUSEHOLD čistič na rúry a grily 400 ml

Čistiaci prostriedok v podobe čistiacej peny je ideálnym pomocníkom pri likvidácii pripálených usadenín na vašom grile alebo v rúre. Jednoducho sa nastrieka aj do menej prístupných miest a hlavne nesteká, čo umožní, aby prípravok pôsobil tak dlho, ako potrebujete. Rovnako dobre ho možno použiť aj na plechy na pečenie, grilovacie mriežky, hrnce aj panvice. Jednoducho ho nanesiete, počkáte, kým sa nečistoty začnú uvoľňovať a dôkladne umyjete. Musíte však dať pozor, aby prípravok prípadne nestekal na elektroinštaláciu. Potom sa už len môžete tešiť z toho, že spotrebič opäť vyzerá ako nový - čistý a žiarivo lesklý.

 

Parametre a špecifikácia

Typ čističa
Sprej Hotovo!

Typ

Typ čističa
Sprej Hotovo!
Poznámka:
» Všetky vstavané sporáky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre CLEAN IT HOUSEHOLD čistič na rúry a grily 400 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CLEAN IT HOUSEHOLD čistič na trouby a grily 400ml.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií